ystävänpäivätervehdys (ja tracklistoja tietty :)

Paljon ystävänpäivähaleja kaikille tosielämän kavereille ja blogikamuille :)<3 Mun ystävänpäivä on kulunut aika laiskoissa tunnelmissa – töissä ja vähän kaupungilla shoppaillessa. On jalat ihan perhanan kipeet toissapäiväisestä salireenistä, nii katoin paremmaks pitää tänää lepoa reenistä. Pienistä jumeista voisin sanoakin, että lähtee sillä millä on tullukin, mutta tänää on oikeesti ollu hankaluuksia päästä vessaan istumaan, mennä kyykkyy pukee lapsille kenkiä tai ylipäänsä on aika haastavaa lähteä liikkeelle paikallaan istumisen jälkeen :-D hehe. Ja eilisen combatin jäljiltä on myös yläselkä juntturassa, että täytyypä koittaa vähä venytellä vissii tässä illan aikana… Heti ku tulee tommonen viikon tauko kaikesta reenistä (kiitos sairasloma) nii kaikki lihakset on ihan jumissa! ääh.
Mutta iloisempaa asiaa, niin oon nyt ehtinyt sitten syynätä noita uusia tracklistei ja mitä sanoisin kokonaiskuvasta, niin tosi vanhoja, jopa yllättävän vanhoja biisejä on otettu miksattaviks ja käyttöön?! Mitäs sanotte esimerkiksi barbra streisandista, we speak no americanosta, screamista (hohhoijaa..), call me maybestä (voi jessus, apua), noin niinkun mainitakseni muutamia ’pahimpia’, jotka hyppäsivät listoilta silmääni :D Noi vanhat on tietty kivoja siinä mielessä, että jos niistä on tehty hyvät miksaukset, nii ainaki tuntee biisin ja saa hyvii fiiliksiä. Mutta niin.. Jos ne on NIIIN kulutettuja, niin epäilen vähän jo sitä, onnistutaanko miksaamallakaan saamaan tiettyjä biisejä enää kuntoon? No, se jää nähtäväksi. Eniten kaikista mua hermostuttaa toi we speak no americano :D oikeestiiii!!? WTF? Se oli kulunu jo sillon kun se ekan kerran oli jossain attackissa, nii kenen idea se oli nyt vetää taas mukaan :D haha.
Eniten mua tietysti kiinnosti bodyattack80 ja bodycombat55 tracklistit :) Jos niitä haluaa syynätä, niin sinne pääsee tästä. Jos jotain ennakkosuosikkeja nostaisin tässä esille, niin erityisen innoissani oon combatin biisistä 3 ’don’t feel like love’ ja 8 ’for a lifetime’ – ne on just semmosta combatjytää josta mä tykkään ja saan jumppaeuforiaa! Ja sit toi firestarter on musta perusversiona huippubiisi, nii vois olla optimisti ja toivoo, että siitä on tehty hyvä combatversiokin :)
Attackissa ihmettelin sitä, että miks pitää siis sama biisi laittaa alotuksee ku combatissa :D vai oonko kattonu nyt ihan väärin? Eiks maailmasta löydy miljoonia biisei, nii miks ihmeessä pitää käyttää samoja samaan aikaan pyörivissä ohjelmissa? Jos jollain on vastaus nii kiitos siitä. Eri asia jos se biisi olis joku huippuhyvä, kuten esim. grenade vois olla kaikissa lajeissa toimiva :-D mut et tollanen back in time? No, mutta. Yks yllättäjä tai oikeastaan mielenkiintoinen valinta oli toi sueve (video alla). Vaikuttaa musta kivalta, sopii attackii, jotenki semmosta hyvänmielen jumppamusaa justii! Bonfire on myös sikkehyvä :) Ja toi cascada tossa välissä on must ihan kivaa vaihteluuu. Cascada on nii jumppamusaa – mä tykkään! hiii. Tähän asti biisivalinnat attackin kohdalla vaikuttavat erittäinkin kivoiltahyviltä. Mutta. Sitten tulee noi barbrat ja where have you been, siis oikeesti :D Meinaako toi sitä rihannan biisii? jos ei, nii hyvä. jos meinaa, nii miks just ysiin :? äääh. Mutta eipä niistä tiiä vasta ku sitten ku pääsee oikeesti kuulee ja kokeileen.

Tässä nyt siis ensivaikutelmia tai mielipiteitä biisivalinnoista. Tulette varmasti saamaan tarkempaa analyysia maaliskuussa, kun uusien ohjelmien pariin pääsee ihan käytännössä :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta