pikakuulumiset

Lyhyt postaus tän päivän kuulumisia, kun vasta tulin kotiin ja kaikkea sählättävää tässä vielä ennen ku pääsee nukkumaan. Siis pääsee joo, on hyvin energiat kulutettu tältä arkiviikolta töihin ja reeneihin ja oikein odotan, että saa ens yönä nukkua hyvät unet ennen ku meen sitä grittiä testaa. Ja huomenna on muutenki kaikkea kivaa tiedossa pitkin päivää! :)
Mutta tänään siis pääsin töistä nii myöhään, että vaikka aika suorilta meninkin, niin olin salilla vasta 18-19-20 aikoihin. Tulipa taas testattua uus reeniaika ja tällai perjantai-iltana olikin ihan mukavan väljää salilla :) Pääsin tekee taas kaikki liikkeet just siinä järjestyksessä kun halusin ja juuri niillä painoilla ja laitteilla, kun olin suunnitellut. Jes. Alkuperäinen suunnitelma mulla oli ehtii kotii kattoo salkkareita ja hyödyntää katseluaika venyttelyyn, mutta en ihan ehtinyt siihen.. Harmitti hetken, ennen ku tajusin, että niissä salin juoksumatoissahan ja crossareissahan on telkkarit ja kuulokkeille paikat ja teinki sit loppuverkan vähä pidemmän kaavan mukaa ja kattelin salkkarit siinä :D Hahaa. Luksusta mulle, kun sai ns. kaks kärpästä yhdellä iskulla. Ei tarvinnu tinkiä reeniajasta, mutta ei jääny salkkaritkaa näkemättä :D

Huomenna on tosiaa superikiva päivä tiedossa! Eka aamusta reenailee eli kokeilee sitä kauan odotettua grit plyoa. Sitten on kaveritapaamisia, kaupungilla pyörimistä, kampausaika, laittautumista ja illalla meidän salin jäsenpartyt! :) Elikkäs huomiseen, päivittelen varmastikin vielä ansaistun vapaapäivän hyviä fiiliksiä! whoop!
Milla

4 vastausta artikkeliin “pikakuulumiset”

    • joo ne on sellasia joissa on kosketusnäyttö nii sieltä voi valita et haluaako kattoo sitä perusnäyttöä (jossa näkyy aika, kalorit, vastus ym) vai sit telkkaria (ja mitä kanavaa :D) haha. ja juoksumatoissa sama – aika cool nyt ku alkaa miettii.. oon pitäny niitä ihan itsestäänselvyyksinä ennen tätä :D

    • ootko kurkannu, ettei teidän salillaki voi? ku noi on kuitenki ihan peruscrossareita ja juoksumattoja, et ei mitää uutta ja ihmeellistä? :) se perusasetus vaa sattuu olee se crossariohjelma eikä tv-kanava – mut sitä voi ite vaihtaa! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta