aurinkoenergiaa

Moi! Tulinpas nyt tänne bloginkin puolelle fiilisteleen aurinkoista päivää :) Sen lisäksi, että täällä tampereella ollaan pitkästä aikaa saatu aurinkoa taivaalle oikeestioikeesti, nii mun oma mieleni ja tää torstai on ollu kaikilla muillakin tavoilla aurinkoinen. Aamulla mulla soi kello 4:40 ja töihin piti ehtiä 5:17 lähtevään bussiin. Normaalisti noin lyhyt aika ei riittäisi mulle (tai koiralle :D), mutta tänään olin suunnitellut aamupalan syönnin vasta työpaikalle, koska työaikani alkoi klo 6:00 mutta olin paikalla jo 5:35 (kiitos tkl hyvistä bussiyhteyksistä). Mutta jessus mulla ehtikin siinä tunnissa tulla nälkä :D En voinu työmatkalla ajatella mitää muuta, kun se puurolautanen vaa kummitteli mielessä. On kai jotenki nii tottunu siihen, että syö aikalailla heti heräämisen jälkee. Mutta olipa vähä erilainen aamiaishetki. Ps. miten joku voi lähtee ylipäänsä töihin ettei syö aamulla mitään?! Mulle toi tunti oli ihan maksimi sekin. Kyllä siitä vasta lähtee päivä käyntii ja (aivot samalla) kun saa aamupalat naamarii :)

puurot lautasella ja kahvi tippumassa, arjen pientä luksusta :)

työlook :D on niitä tyylikkäämpiäki nähty, mutta mukavuushan se on pääasia!
Ja työpäivän jälkee olin suunnitellu salille menoa ja siellä selkäreeniä ja vähän jotain muutakin, jos siltä tuntuu. No, olin tehny melkei selkähommat loppuun, kun joku tuntematon mies tuli juttelee ja kyseli, haluunko kuulla lisää selkäliikkeitä, joista vois saada paremman tuntuman. Ja mähä tietty innostuin samantien – tottakai tällaselle keltanokalle aina uudet vinkit ja näkökulmat kelpaa! Ja se sit näytti mulle ala- ja ylätaljassa yhdet liikkeet ja viel vapailla hiottiin tekniikkaa :D Jessus! Kui siistii, että joku uhraa omaa treeniaikaansa siihen, että voi tulla opettaa mulle uusia liikkeitä ja hioo tekniikoita? Haha. Olin ihan innoissani !! Ja se vielä tuli siihen viereen huutelee, et kui paljo jaksaa viel ja tsemppas vikat toistot, vaik olin ihan varma etten enää jaksa :D Tuli kyllä vedettyä niin hyvä treeni ja kiittelinkin sitä kovasti. Toivottavasti se oikeesti ymmärsi mun kiitosten määrästä, kuinka se teki mun päivästä taas astetta paremman :)

kyllä palkkari maistu hyvän treenin jälkee :D
Niin ja tosta palautusjuomasta. Silloinhan kerroin, että mun iho ei kestä noita palautusjuomia. Nyt oon sen jälkee kokeillu taas uutta, ihan siis maustamatonta wheytä. Ja siitä ei oo ainakaa toistaseks tullu semmosta reaktioita.. Eli syyllinen saattaa olla palautusjuomissa käytetty makeutusaine sukraloosi, joka sitä ihoa ressaa. Maustamattomassa sitä ei ole, joten oon toiveikas diagnoosin oikeellisuudesta – katotaan nyt :)
Salin jälkee vein vihdoin elmeriäkin nauttimaan aurinkoisesta säästä… Ja niin. Päivänvaloa on edelleen jäljellä ja tiiättekö mitä – mä lähen kohta hierojalle! tittidii. Kyllä toi aurinko antaa vaan toiveita kevään tulosta ja valoisammista päivistä ja jotenki moodi vaihtuu heti ihan yltiöaurinkoiseks itelläki :-D No, huomenna kello soi taas 4:40, katotaa kuin aurinkoista sitte on… hehe.
Milla

8 vastausta artikkeliin “aurinkoenergiaa”

 1. hei osaisiksä neuvoo millaset kengät kantsii hankkii salille? :D

  Siis sellaset mitkä sopis sekä kuntosalille että myös sitte jumppaan (esim zumba tms)?

  Yhet kengät vaa jos mahollista mitkä sopis ns kaikkeen? :)

  Ja hintaakaan ei sais olla kauheesti, alle 100€ onks mahdollista? :D

  • salilla olis mun käsityksen mukaan ihanteellisinta käyttää mahdollisimman ’pohjattomia’ (voi mikä sana :D) kenkiä, eli ettei olis kauheita vaimennuksia pohjassa, koska ne vaikuttavat kielteisesti esim. jalkaliikkeitä tehdessä. Mutta uskon, että perustreenaajalle kelpaa ihan tavallisetkin ilman sen ihmeellisempää haittaa :)

   Ite oon panostanu aina jumppakenkiin enemmän kuin salilla käytössä oleviin. Niken air pegasukset sekä Niken yks toinen pegasuksen kaltainen merkki (en muista sen nimeä nyt) ja sitten nää mun nykyiset New Balancet on toiminu ihan hyvin sekä jumpalla että salilla.

   Vaikka omaa kokemusta ei (vielä) ole, niin suosittelisin kokeilemaan ehkä Niken freetä! Niissä ei oo kauheen paksu pohja, niin vois sopia sellaisiin jumppiin, jossa ei ole kauheasti juoksua ja pomppimista ja samalla ne myös menis salikenkinä. Ovat kevyet ja mikä tärkeintä – hienot :D Hintaa niillä on kyllä vähän päälle sen 100e.. Mutta vanhempaa mallistoa löytyy varmasti halvemmallakin :)

   Ja sori merkkiuskollisuus.. Mainostan vaa nyt niken kenkiä, vaikka on mulla hyviä kokemuksia myös adidakselta. Jumppiin paras on itelleni ollu Nike ja nyt toi New balance. Ihan peruskenkiä saa kyllä moneltakin eri merkiltä alle 100e, jos ei kauheesti halua hifistellä :)

  • Joo Nikeä mäki oon miettiny, kun Adidakselta en oo löytänyt tarpeeks ”joustavia” kenkiä vielä, mut Niket on tuntunu hyviltä jalkaan, pitääpä varmaan niitä vielä käydä testailemassa. :)

   Ja tosiaan meitin urheiluliikkeessä on kahta mallia Nikeä, toiset on nämä http://www.intersport.fi/fi/tuotteet/tr/01.03.06/treenikengat/t/2799/free-advantage/ ja toiset sitte nämä http://www.stadium.fi/urheilu/treeni/treenikengat/141884/nike-lunarbase-tr-w?SelectedProductUUID=0RgKd3eml2gAAAE70rVBdJcC

   ja nyt vaan pähkäilen että kummat ois paremmat. :D

   Nuo ekat ainaki tuntu mukavemmilta jumppia ajatellen, mutta aikas kalliit ovat… Täytyy käydä kattelemassa vielä. :D

  • oi noi niken freet on kyllä mageet! mutta tosiaan nykyää on niin hifistelyä kenkien(kin) kanssa, että ihan varmasti saa perushyvät kengät halvemmallakin :) mutta kyllähän se luo aina lisää treenimotivaatiota, kun on hienot ja supervoimia antavat kengät! hehe.

  • se on stadiumista ostettu :) mulla on noita 7 eri väriä, on niin hyvä toi pitkä malli ja tosi hyvää laatua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta