kuulumisia

Kyllä perjantaina on aina vaa yhtä hyvät fiilikset, kun on työviikko ohi ja viikonloppuvapaa edessä :) Kävin heittää salireenin heti aamuvuoron perään ja kun pääsin kotii nii olin kyllä nii puhkipoikki että koitin mennä päikkäreille, jotta sais tän viikonlopun uudestaa käyntiin.. Mutta emmä sit saanu nukuttua. Koti oli ku pommin jäljiltä ja jääkaappi huus tyhjyyttä ja koira pyöri levottomasti ympyrää, nii oli sitte parempi hoitaa velvollisuuksiakin välillä ja jättää lepohetket yötä varten sit :D
Piti muutens kertoa jo eilen yks juttu, mut unohtu kun oli niin paljon kaikkia aurinkoisia aiheita. Tein nimittäin pienen ’mokan’ salilla :-D tein kulmasoutua tangolla ja lisäsin vitosen kiekot päihin ja siinä aikani ähisin ja puhisin ja ihmettelin et perhana, tuntuuki raskaalta?! Se avulias mies ei ollu tässä vaiheessa vielä tarttunu ohjaajan rooliin ni itekseni siinä kummastelin hiipuneita voimiani. 15 toiston sijaan sain justjust tehtyä 10 :D No, siinä vaiheessa ku sarjat oli ohi ja vein kiekkoja pois nii selvis syykin – olin laittanu 10kg kiekot niiden vitosten sijaan :-D haha. Mut tuliha treenattuuu!!
Nyt mä relaan ja syön tässä kotisohvalla ja koira makaa kainalossa. Viikonloppu meneekin jumppien parissa, koska kaikki salitreenit tuli tehtyy nyt arkiviikolla. Kivaakivaa!
ps. tossa vähä videopätkää yrityksestä saada koira lenkille 4:45. haha.
 vitsit mikä pullero <3
Ainii. Ja halusin nyt tänki asian vielä korjata. Eli ku puhuin tosta LesMills Gritistä että on kahta lajia: plyo ja strength…. Niii väärässä olin :D Kuulin tällä viikolla että perheeseen kuuluu myös Grit Cardio. Ei oo meidän salilla vielä tota kolmatta, mut ilmoittelen jos semmonen tulee ni käyn tietty testaa :)
Milla

5 vastausta artikkeliin “kuulumisia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta