hyvin suunniteltu on melkein ku tehty

Moikka, sain hyvät lisävirrat tosta eilisestä löhöilyillasta nii kävin sitten tänää vetää ekstrasalitreenin ennen attackia, vähä hauista+vatsaa+kylkiä :) Aika tasan tunnin sain siinä kulumaa ja sitte oliki hyvät lämmöt päällä lähtee riehuu attackii! Eikä pettänyt tänäänkää – kivaa oli! Tunnin jälkee hain palkkarin pukkarista (ah, kuinka hyvältä se maistuikaan kahen tunnin hyvän setin jälkeen!) ja jäin seurailee, kun salissa meni grit strength. Viime lauantaina näin viimeisen vartin tästä samaisesta tunnista, niin tänää kattelin sen ensimmäisen puolikkaan. Ihan kivalta vaikutti, varmasti meen joku kerta iteki kokeilee. Mutta ensivaikutelma oli kuitenkin se, että plyo on kaikinpuolin enemmän mun juttu. Plyossa oli hyvät musiikit, paljon menevämmät verrattuna strengthii, ja koreo sisälsi hyppelyä ja pomppimista, ei niinkään voimailua painojen kanssa, joten kaikkea siis mistä tykkään :)
Ja mitä muuta tähän lauantaihin kuuluu, niin oli taas pakastimen täyttöaika. Ruuat hain kyllä jo eilen jääkaappiin ja pakastimeen, mutta eipä ne paljon siellä auta, jos ovat alkuperäisissä pakkauksissaan valmistamattomina. Mulla on siis tapana laittaa pakastimeen marjoja pakastepusseihin valmiiksi annoksiksi aamupuuroa ja välipaloja varten. Laitan n.100g per pussi, koska olen kokenut sen juuri sopivaksi määräksi rahkaa tai puuroa ajatellen :) Sitten kun marjat on valmiiksi annosteltu, nii kiireinen kun olen, niin voin vain ujuttaa käteni pakastimen kannen alta sisää ja napata mukaan esimerkiksi 2 pussia työpäivää varten mukaan. Helppoa! Eikä oo ees ne pentikin purkit siinä päällä saanu häätöä (niinku joulunaikaan mietin, että saattaisi käydä) koska mun ei tarvii kovinkaan usein kokonaan avata sitä kantta, vaan pyydystelen sieltä vaa arvalla marjat mukaa päivän eväiksi :D Ja onhan se nyt jännittävää sitten töissä tauolla nähdä ja maistella, minkälaiset marjat on tullu napattua sinä päivänä mukaan :-D
Mun herkkumarja on vadelma ja ne ovatkin ihan ehdottomia aamupuuron kanssa. Puuroon ei sovi mun mielestä oikein mikään muu. Niinpä teenkin vadelmista aina omat pussinsa pakastimen toiseen nurkkaan, jotta tiedän ajoissa, jos ne ovat loppumassa. Noi punaiset pussit (onkohan ne euroshopperia?) nii on tosi käteviä tähä pussitustarkoitukseen. Marjasekoituksen saa jollain 4e hinnalla ja siinä on joku kilo, eli monta pientä pussia tulee :D Ja noi marjat on hyviä :) Sen sijaan noi euroshopperin mansikat ei oo kauheen hyviä, ne on pieniä ja kovia. Nii sitten oon ostanu noita s-kaupan samanlaisia eli rainbowta :D Kuningatarmarjat oli pitkään mun suosikki maustamattoman jugurtin kanssa, noi kun on oikeen makeita pensasmustikoita ja vadelmia sekoituksena, mutta nyt en oo hetkeen ostanu jugurttia, nii laitoin noikin pussit tuolta rahkasmoothieta varten pakastepusseihin. Paras juttu oli se, ku iskä kävi kylässä viime vklp ja toi ite poimittuja marjoja mukanaan ”tulisko sulla syötyä näitä?”. Niii, ai että tuleeko :D Tänne mulle vaa kaikki marjat, jotka ei muualla mee kaupaks! Marjat on niiiin hyviä ja toi pakastin on antanu mulle niin paljon paremmat mahdollisuudet marjojen käyttöön. Ennen jouduin ostaa lähes päivittäin uudet puuro- ja rahkamarjat, koska ne ei säily jääkaapissa kauaa, mutta nyt arki on kyllä helppoa ja marjojen täyttämää – kiitos matsuin ;) haha.

alkuperäispakkaukset + iskän tuomia tuliaisia, annostelemattomina vielä
ja näin kivoja nyssyköitä sinne pakastimee sitten kertyy :D
Marjojen lisäksi laitoin tietysti valmiita ruoka-annoksia pakkaseen odottamaan tulevaa/tulevia arkiviikkoja. Ostin eilen kaupasta 1200g lihaa :-D nii sai siitä sitte muutamat annokset tehtyäki, hehe. Helpottaa niiiin paljon kiireistä arkea, kun on ruokaa aina kotona valmiina, sen kun vain mikrottaa ja avot! Ja tulee myös syötyä paremmin, kun syön joka päivä – siis oikeesti joka ikinen päivä- sen 2 lämmintä ruokaa. Ei tuu sitten paluuta sinne vanhaan välipalakulttuuriin, kun lounas ja päivällinen rytmittää muut ruokailut kohdilleen. Eli tän kunnollisen syömisenkin kannalta pakastin on kyllä iso etu :) Jos nälkäsenä tulee töistä tai reeneistä kotiin, nii voin kertoo, että mulla ei riitä aika ja tahto siihen, että lähen kauppaa hakee jotai ruokaa ja et vielä valmistaisin sen ennen ku pääsen syömään. Nyt hyvin suunniteltu on puoliksi jo tehty, eikä mulla oo tekosyitä syödä puuroa päivällisen korvikkeena. Mulla on aina ruokaa kotona! Se on tavoite ja hyvin on menny tähän asti :)

Mitens teillä lauantai, onko ollu hyviä reenejä ja hyvin suunniteltua ruokaa vai jotain muuta :)?

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta