salitreeni+LesMills = hyvä combo

NONIII, sunnuntailöhöilyt löhöilty ja kohta kohti combattii <3 Ja miks tää on niin kauheen hienoo, nii siis mun combatit ollu ja tulee olemaan vielä tän seuraavan viikon ajan aika vähäisessä. Siihen on pari syytä. Oon huomannu vasta nyt viime aikoina, että mahdollisia combatpäiviä mulla on vaa pari viikossa. Plööö. Mutta onneks tänää on semmonen ja onneksi tilanne on vain väliaikainen :)
 Ja kuitenki joku kysyy mielessää, että miksi näin, niin tässä vastaus. Oon vaativa asiakas :D hehe. Ja suomeksi: Meidän salilla menee joka päivä ainakin yksi combat. Mutta maanantaisin attack menee combatin edelle (koska ma+ke on parhaat attackit ;)), tiistaina menee semmosen ohjaajan combat, joka pitää (mun makuuni) musiikkia liian hiljasella nii en viiti mennä sinne itteeni (ja ohjaajaa) ärsyttään. Keskiviikkona ja torstaina taas menee ihan huippuohjaajan tunnit, mutta kun se ei miksaa ikinä, nii tässä vaiheessa voi jo tulla korvista ulos bodycombat54, nii en viiti sinnekää mennä itteeni tylsistyttää. Perjantaisin taas menee sen ohjaajan tunti, jonka kanssa meillä ei synkkaa kemiat, nii tittidii – ainoot combatpäivät jää sit viikonlopuille. Ja koska tota keskiviikon ja maanantain huippuattackia oli myös eilen lauantaina yllärinä luvassa nii menin tietty sinne, ni tänää mä nyt vihdoin pääsen ihan huippuun combattii!! Tiedossa on hyvä ohjaaja ja musat kovalla, koko viikon odotuksen arvoinen tunti siis :) JES! Ja onneks ohjelmat vaihtuu viikolla 10 nii ei oo enää kun toi ens viikko tämmöstä combatsäätöä, että joutuu tarkkaan kattoo, mihin tunnille kantsii mennä… Koska sittenhän keskiviikko ja torstaikin palaa taas potentiaalisiksi combatpäiviksi 6-8 viikon ajaksi :)
Oon aika vaativa asiakas ilmeisesti? En yritä tahallani olla, mutta haluan oikeesti nauttia niistä treeneistä, joihin päätän mennä, joten fiksusti suunnittelemalla vältän suurella todennäköisyydellä huonot tunnit. Ja haluan korostaa, että omasta mielestäni huonot. En väitä, että ohjaaja olisi huono tms, mutta tottakai ahkerana treenaajana olen määritellyt itseni kannalta onnistuneen tunnin elementit ja niihin kuuluu mm, lajille omistautunut, iloinen, kovakuntoinen ja tsemppaava ohjaaja, kovalla soiva musiikki, miksaukset 6-8 viikon jälkeen ohjelmien tulosta, nuorekas tunnelma ja energinen  meininki. En siis osallistu sellaisille tunneille, joilla olen havainnut olevan keski-ikä lähemmäs 40 kuin 20 (koska näillä tunneilla musiikki on aina hiljaisella – havainnoikaapa joskus :D) ja tällaisia tunteja menee yleensä sunnuntaisin tai sitten viikolla ennen klo 15. Ei ole absoluuttinen totuus tietenkään, mutta todennäköisyys oman kokemukseni mukaan näinä ajankohtina on korkeampi kuin muina aikoina. Ja koskee siis nimenomaan LM-tunteja myös, enhän mä muilla kyllä käykään.. mutta selvennyksenä, ettette luule, että tarkoitan jotain vatsa-peppu -jumppaa :-D
Salitreenaus on vähentäny mun paineita siitä, että pääsen pelkästään hyville tunneille. Ennen treenasin 6-8 tuntia jumppaa viikossa, joten piti katsoa joka päivälle tarkkaan hyvät tunnit. Nykyään viikkoon kuuluu vaihtelevasti 3-4 salia ja 2-4 jumppaa, niin valinnanvaraakin jää huomattavasti enemmän. Esimerkiksi ensi viikolle jumppia olen suunnillut maanantaille, torstaille ja lauantaille. Maanantaina huippuattackii, torstaina huippusteppiin ja lauantaina huippucombattiin :) Ja sinne väliin sitten 3-4 salitreeniä ja 1 lepopäivä. Ja fiiliksenmukaanki mahtuu menee, koska saleja pystyy yhistää jumppiin, jos siltä tuntuu :) Yleensä menee nykyään niin, että suunnittelen nää tärkeimmät etukäteen viikolle ja lopulta sunnuntaina huomaankin, että oon päässy tekee kaikkee kivaa ja energiaa on riittäny vielä ekstratreeneihinki :) Toimii! Eli kiitos salitreenauksen, jo ennestään ihan mahtavat jumpat tuntuu vieläkin paremmilta, kun niitä käy vähän harvemmin tekee :D

ps. tällä viikolla meni rikki salikertojen tavoitemäärä! Eli oon  nyt reenannu jo tänä vuonna enemmän salilla ku koko viime vuoden aikana, jeejee :)

Milla

4 vastausta artikkeliin “salitreeni+LesMills = hyvä combo”

  1. Olitko janikan combatissa? Hän ohjasi ennen täällä Jyväskylässä ja oli ihan huippuohjaaja :)

    • en tällä kertaa ollut, mutta samoilla sanoilla olisin voinut hänenkin tunnista puhua :) mistä muuten tiesit, että treenaan samalla salilla, jossa J on töissä? :)

  2. Itse tunnistin ainakin heti ohjaajat (aiempi postauksesi, combat-tunneista ja ohjaajista) kuvailujesi perusteella. Heh, olen aikalailla samaa mieltä kaikista vaikka sitä perjantain ohjaajan ikäluokkaa olenkin. ;) Musiikin pitää olla kovalla! Ja ohjaajan pitää näyttää siltä että treenaa itsekin (kuten ke ja to-ohjaaja, joka ei miksaile, todellakin näyttää ;).

    • aijaa okei :)nää on tosiaan mun mielipiteitä, enkä halua mitenkää dissata ketään – kaikenlaisia ohjaajiahan tarvitaan, koska muuten omat lempparitunnit olis aika täynnä ;) hehe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta