lepopäivä kuvina

Helloou, täällä ollaan lepopäivää vietetty – ainaki urheilun osalta :) Muuten oonki touhunnu koko ajan jotain ja töissäkin sain matkoineen kulutettua 10 tuntia, että eipä tässä urheileen olis varmaan ehtinykkää vaikka niin olis suunnitellu :D Maanantainahan puhuin siitä, että olisin ehkä lepopäivän tarpeessa, mutta menin kuitenkin vetää salitreenin. Ja eilen kävin vielä bodystepissä, kun oli viimeinen huipputunti hetkeen ja oli jumppakamujaki seuraks. Mutta aloin sitten vaa miettimään, että miks ihmeessä mä sanon, että koitan kuunnella mun kroppaa ja pitää lepopäivät sen mukaan, mitä kroppa toivoo, kun kuitenkin touhotan taas ku viimistä päivää! Otin heiasta ton viime viikon ja tän viikon treenilokin ja kuten niistäkin näkee, nii olisin voinu ihan hyvin pitää, ja olisin voinut hyvinkin olla jo maanantaina lepopäivän tarpeessa. Samoin eilen jalkapäivän jälkeen toi steppi oli ehkä astetta oudompi valinta? Eli suunnittelin taas tän mun tän viikon lepopäivän työvuorojen mukaan tälle päivälle. Tänää oli paras päivä pitää lepo, koska tulin vasta 18 töistä kotiin ja meen huomenaamulla taas kuudeksi takaisin. Aika kotona jää siis lyhyeksi ja kelasin, että se on parempi viettää koiran kanssa, kun salilla. Kun treeniaikaa on muina päivinä hyvin. Mutta niin – tässä vaiheessa se kropan kuuntelu taas unohtui.. Nyt täytyy taas skarpata. Jotenki vaa oon niin kaavoihin kangistunu että se on se 1 lepopäivä / viikko ja mielellään iltavuoropäivänä. No, ainaki nyt tunnistin tän asian nii ehkä oon ens kerralla fiksumpi. Onneks on heiaheia, josta näkee totuuden :) Ja lihaksethan kehittyy kuitenkin levossa, josko tääkin alkaisi jossain vaiheessa oikeesti mennä jakelukeskukseen asti sen sijaan, että se olisi yhtä turha hokema, kuin ’kropan kuunteleminen’ :)

Lepopäivät on elmerin lempparipäiviä, koska sillon mulla on aikaa viettää sen kanssa laatuaikaa :D Tällä kertaa heräsin tuntia aikasemmin ku yleensä töihin ja mentiikin valoisan aamun innoittamana jo ennen mun työpäivää pitemmälle kävelylle! Tuli niin hyvä mieli, kun sai rauhassa hengailla sen sijaan, että koittaisi kaikinkeinoin saada koiraa pissatettua vartin sisään :D Ja miten toi aurinko oikeesti saa vaa nii hyvälle tuulelle?! Olin iteki ihan aurinko ku sitte lenkin jälkeen pääsin töihin!
Ja aurinko paistoi vielä silloinkin, kun mä viimeisenä lähdin myöhäisimmästä iltavuorosta – kuinka ihanaa ja piristävää ennen kaikkea!! :)

Mun yks lepopäivän kummitus on yleensä makeanhimo. Treenipäivinä on nii kiireinen ja täytyy syödä järkevästi ennen ja jälkee treenin, nii se päivä kuluukin siinä ihan huomaamatta. Mutta jostain syystä lepopäivinä mulla alka usein tehdä mieli makeaa. Meillä töissä oli taas ’houkutus’ kahvihuoneessa, ja mun työkaveri jo pelotteli, että varo vaa ku jäät tänne yksin vikana nii toi houkutus saa susta yliotteen :DD Ja sit mä kelasin sitä asiaa koko päivän ja mun alko oikeesti tekee mieli jotai sokeriherkkua! Huh. Oon kyllä syöny ihan normaalit ruuat ja juonu vettä yms. mutta en tiiä sit mistä johtuu, opittu tapa vai mitä? Noo, onneks tässä on kaikkee muuta puuhaa ja kello soi huomenaamulla jo 4:40 taas nii ei tässä välissä ehdi herkkuja hakee, ja kotoahan niitä ei löydy :D Viikonloppu onkin sit kaveritapaamisia täytee buukattu, nii tulee sit kuitenki herkuteltua nii jos nyt koittais nää arkipäivät pysyä ruodussa :)
Nii ja ehdin mä tässä kotona ollessani jo tehdä ruokaakin taas – tällä kertaa ihan vaan huomisen eväiksi, koska noi viikonloppuna tehdyt jauhelihat alkaa jo naurattaa muita ku syön niitä aina :D Jauheliha on mun lemppariruoka, missä muodossa tahansa. Mutta nyt tein vaihteeks vähä kanaa.
Semmosta lepopäivää tänää – saas nähä mitä huomenna ;)
 Kuinkas siel ruudun toisella puolen kulkee? Onks jollain muulla hankaluuksia pitää lepopäiviä nyt eikä myöhemmin? tai kummitteleeko herkut silloin?
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta