kehityksenjano

Moi taas! Tänään on ollut erittäin hyvä päivä. Mun ei ollu vaikeeta herätä 4:40 töihin, töissä on ollut niin mukavaa, että tänää totesin arkiviikosta kadonneeksi yhden päivän ’voiko huomenna oikeesti olla taas perjantai?!’ :) Töiden jälkee täyttää nopsaa vähä ruokavarastoja ja välipalalta salille. Kyllä elämä on tällä hetkellä helppoa ja mukavaa! Aurinkoki paistaa :-D

töissä skarppina 06:00
kiivi-viinirypäle-banaani-rahka -herkku
Mulla olis kamala kehittymisenhalu salin puolella. Sen takia koitan kiinnittää huomiota arjen pieniin valintoihin myös salitreenin ulkopuolella ;) Tänään oli vuorossa sekalainen salitreeni haukkari-kyljet-vatsat akselilla. Mulla ei oo hauikseen oikee mitää suunnitelmallista treeniä, nii oon tehny vähä käsipainoilla, vähä tangolla ja vähä siellä sun täällä. Tänään uskaltauduin taas mukavuusalueeni ulkopuolelle. Menin siihen hauispenkkiin (?) jos sitä sillä nimellä kutsutaan. Se, missä istutaa ja kädet tuetaan edessä olevaa pehmusteesee ja tangolla vedellää :D Niitä on kaks vierekkäin nii katoin joltai vieressätreenaajalta mallia et miten se asettuu siihen penkkii, kuinka se tukee kädet siihe pehmusteesee ja miten se saa sen tangon sieltä edestä alhaalta sit vielä otettua. Ja ihan okei suoriuduin kai? Sain hyvin hauikseen tuntuman, mutta lopussa alkoi vähä ranteissaki sattuu, että voi olla et pidin vähä väärästä kohtaa kiinni sitä tankoo? Jos joku osaa neuvoo tekniikkaa tms, ni saa mielellään :) Tai jos tietää jotai hyvii haukkariliikkeitä?
Oon nyt treenannu aktiivisemmin salilla vasta pari kuukautta, mutta musta tuntuu, että oon kehittyny jo vähä :D haha. Varmaa fyysisesti en vielä oikeestaan, mutta on mukava tunne, kun salille mennessä tietää jo aikalail mitä on menossa tekee. Ja ku varmuus ja motivaatio siihen tekemisee lisääntyy nii kehittymisenjanokin kasvaa ja sit samalla myös huomaa jo vähä kehittyneensäkin ;p Tiedän, että salitreenissä tuloksia ei saa hetkessä, mutta oon ainaki tällä hetkellä hyvään suuntaan menossa. Ja tiedän, että ruokavaliolla tehdään iso osa tuloksista, ja siksi oonkin aktiivisesti kiinnittänyt huomiota, kuinka syön. Joten positiivisesti ajateltuna, eiks mulla oo kaikki mahdollisuudet kehittyä myös salitreenissä, jos näillä eväillä jatkan?
Ainiii, ja olin jo ihan innoissani, että nyt mä otan wannabepullistelijakuvan ja laitan tänne blogii teille, nii näätte missä mennää ja joskus myöhemmin ehkä jotai kehitystäki.. Mutta siinä vaiheessa, kun kamera tsuumas takana olevaan kiiviin mun hauiksen sijaan, nii ajattelin, että asian on ehkä parempi antaa nyt olla ja jättää pullistelut niille, joille ne oikeasti kuuluu :-D haha. Mutta koska mun oma oloni on nyt niiiiin mahtava, nii päätin jakaa tän mun otokseni teidän kanssa. Ja kyllä, voi olla että ette nää tässä kuvassa mitään erikoista. Ei siinä olekaan – tavallinen pulliainen, joka tykkää urheilla. Se kehittyminen kun saattaa enemmänkin olla mun pääni sisäistä. Mutta tämä alla oleva kuva kuvastaa nyt eniveis mun hyvää oloani, jonka oon saanu siitä, että treenaan ja syön hyvin! Ja suuntahan on eteenpäin (ehkä joskus vielä kehityskuviakin?) ! :))
Milla

4 vastausta artikkeliin “kehityksenjano”

  1. Mukava kuulla, että töissä on mukavaa! :) Kivempihan se sillon on käydä töissä kun on kivaa :) Kuvasta on vaikea sanoa kehitystä, kun ei ole nähnyt kuvaa ennen salitreenailua, mutta hyvältä se ainakin näyttää :)

    • joo – talvilomaviikko :-D ja kiitti, kehitys on tosiaa enemmän henkinen ku fyysinen mutta ehkä ne seuraa toisiaan. ja pahin sokeri-hiilaripöhö on poissa nii se vaikuttaa ehkä et tuntuu timmimmältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta