kevätsiivooja

Valoisaa maaliskuun ekaa lauantaita :) Tällä viikolla oon vähä vähemmän ehtinyt jostain syystä kirjoitteleen, niinpä päätin nyt kirjoittaa kuulumisia jo näin aamupäivästä, vaikkakin kaikki kiinnostavammat tapahtumat tänään sijoittuvat vasta iltapäivään ja iltaan :D No, mitäpä tähän aamuun? Ihan erilainen lauantai ku varmaan ikinä aikasemmin. Jos siis treenien kannalta ajatellaan. Meinaa lauantai on mulla aina treenipäivä, ja treenit alkaa yleensä heti aamusta mahdollisimman pian – viimeistään kuitenkin puoliltapäivin. Tänään kuitenkin oon viikannu treenivaatteita kaappiin niiden päällepukemisen sijaan. Mulle tulee nimittäin kaveri helsingistä asti (:D) yökyläilee, nii ajattelin nyt laittaa vieraan viihtyvyyden etusijalle ja tein suursiivouksen heti aamusta. Kaheksalta oli jo vuodevaatteet ja patjat ja matot tuulettumassa pihalla ja sit säntäsin ysiltä kauppaan ostaa mattopiiskaa :D haha. Uskomatonta, että en omistanu mattopiiskaa ennen tätä – voitte kuvitella kuinka pölyssä noi matot oli koirataloudessa ku niitä ei oo vuotee tampattu! haha. Ja joku luuli, että mä oon siisti ihminen, hups :D 
sinillä siivous sujuu :-D
 Odottelin siihen puoli kymmeneen asti ennen ku kehtasin alkaa niitä mattoja tuolla sisäpihalla hakkaa, ei ainakaa vielä oo tullu kukaa sanoo, että olisin herättäny.. Huh. Ja nyt on siisti koti ja vieras jo matkalle tänne :) Mut jotta tää lauantai ei nyt liian erilainen olis, nii kai me ennen sulkemisaikaa viel salillaki mennää käymää!! Maaliskuuki on vaihtunu, nii sais hyvän varmistajan jos kokeilis uutta penkkiennätystä. hihi. Eli luvassa treeniä ja treenin päälle jotain oikein hyväähyvää ruokaa, namnam :) Jos onnistutaa tekee muutaki ku polttaa proteiinit pohjaa ni laitan kuvaa tännekin!
Parasta siivousmusaa on tiätty uudet ja vanhat les mills miksit!! :)
 Oi että mä ootan jo uusia ohjelmia – erityisesti bodycombat 55 ja bodyattack 80 täytyy mennä ensitilassa testaa. Eli huomenna tai maanantaina tai tiistaina toivottavasti ;)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta