laatuaikaa ystävän kanssa

Hellou, aivan ihastuttavan täydellistä viikonloppua vietetty täällä meillä päin :) Tässä postauksessa siis tiedossa sekalaista settiä ja paljon kuvia. Mulle tuli tosiaan kaveri helsingistä kylään la-su ja vaikka ei oltu taas hetkeen nähty, nii oli ihan kun oltais vasta viime viikolla just hengailtu yhdessä! Oli niin helppo ja mukava alottaa taas kuulumisten vaihto :) Otettiin viikonlopun teemaks vapaata rentoilua-hengailua-ruokailua-juoruilua ilman kauheen suunnitelmallista meininkiä ja näillä mentiin :) Lauantaina kyllä päätettiin sitte mennä heittää yhteinen salitreeni, koska molemmilla olis ollu reenipäivä eniveis, nii kerranki ku tämmönen mahdollisuus tarjoutui nii pitihän siihen tarttua! Musta on kyl kivaa, kun saan salille seuraa ja tällä kertaa roolit menikin niin päin, että tehtii mun saliohjelmasta liikkeet ja koitettii hakee kamulleki sopivia painoja. Oli hauskaa, mutta myös aika kovaa tuli reenattua – välillä piti vessan puolella käydä ihan vaa varmuuden vuoks, hihi :-D Tuli vähä mielee biggest loser, kun ne siellä vetää nii täysillä et laatta lentää :D

Nii ja nyt kun tosiaan vaihtui toi maaliskuukin jo, nii halusin hyödyntää kamua sen verran, että se tuli varmistaa mulle rintapenkkiä. Tammikuussahan nostin sen 32.5kg ja helmikuussa jotain vähän enemmän (olisko ollu 35kg?) nii nyt meni jo 37.5kg!! Vuhuuu! Asetin silloin tavoitteellisempaa salitreeniä aloitellessani tavoitteekseni nostaa 40kg, joten sitä kohti mennään :)


palkkaria naamarii samanlaisista sheikkereistä :-D
Tehtiin kaikkia hyviä ruokia viikonlopun aikana ja tarkoituksella kuvasin niitä ahkerasti – itelle kun harvemmin tulee tehtyä mitään kauheen gourmeeta :D
välipalaa
ensimmäinen pihvi, joka tässä asunnossa on paistettu :D
Haluttiin kokeilla myös jotain terveellistä jälkkäriä / herkkua ja päädyttiin tekeen proteiinikeksejä. 
Proteiinikekseihin tarvii:
protskujauhetta (suklaanmakuista) 1.5dl
kaurahiutaleita 2dl
valkuaisia 3
makeutusjauhetta 1rkl
banaani 1kpl
Kuivat aineet sekasin keskenään. Sitten valkuaiset ja lopuksi muussattu banaani. Leivinpapereilla keksin muotoon asettelu ja paisto uunissa 200c n.12min.
Ja ihan syötäviä olivat :) Aika makeita, että mäkin vaikka oon makeanperään nii max 2 keksiä pystyy syömään. Ja tosta taikinasta tuli siis 9kpl yhteensä. Mietittiin illalla, että niiden kanssa sopisi hyvin vaniljajäätelö, mutta ei jaksettu lähteä hakemaan.. Se jäätelö olis ehkä kosteuttanu niitä keksejä vähän, kun olivat hieman kuivia jotenkin. Mutta otettiin jätskin sijaan maitoa :)
proteiinikeksit

namnam
Aamulla olikin kiva herättää kaveri siihen, että puurot oli tulilla ja kahvit tippumassa :) Itelle kun yhä harvemmin tulee keitettyä puuroa kattilassa asti. Mikro on nii helppo. Mutta on se keitetty puuro vaa niin paljon parempaa! Nautittiinki oikein neljän tähden illallinen ja samaa sarjaa aamiainen. Naurettiinki vähä et tää reissu on ku jostain tv-sarjoista, kun salilla oltii biggest loser, ruokailuissa neljän tähden illallisella ja käytiinpä vielä prismassaki Jutta ja superdieetit tyyliin kärryn kanssa tutkailemassa eri vaihtoehtoja hyllyjen välissä :-D haha. 
mukana myös ’aspartaamikeittoa’, jonka vaaroista keskusteltiin samalla kun hörpittiin sitä :D
maailmaa voi parantaa myös keskustelemalla mausteista
ja jotta viikonloppu ei olisi liian terveysintoa täynnä, viimeisellä ehtoollisella nautittiin proteiinikeksejä ja sitä kaivattua vaniljajäätelöä :) hyvää oli!
Kyllä tuli taas parannettua maailmaa ja mieli on virkeä ja aurinko paistaa ;) Kiitos tästä viikonlopusta! Ainut miinus on se, että mun kurkku on vähän kipeä ja mun nenä on tukossa. (TAAS) Olis vähintäänkin kohtalon ivaa, että uusien  LM-ohjelmien vaihtuessa mä olisin sairaspedillä?! plöö. Oon miettiny, että tänää pitäis lepopäivän, nii pääsis sitte huomenna vetää täysiä uutta bodyattack80 ohjelmaa! Kalenterin mukaan mun kyllä kuuluisikin tulla juuri maanantaina kipeäksi, koska oon ollu taas 3 viikkoa terve. pöh.
Milla

2 vastausta artikkeliin “laatuaikaa ystävän kanssa”

  1. Kyl sä vedät melko hurjia salitreenejä, täytyy myöntää.. liikkuminen muuttuu vaikeammaks hetki hetkeltä ! Kiitos upeesta viikonlopusta :)) ja valkosipulia sukkiin yöks niin kyllä se siitä ! ;)

    • haha, pidän peukkui et pääset huomen ominavuin sängystä ylös ;p eivaa. pitää sen reenin mennä perilleki! toivottavasti sait taas uutta inspiraatiota omiinki salikuvioihin :) mä menin combattii ni ehkä se auttaa noiden valkosipulisukkien kanssa etten tuu kipeeks.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta