bodyattack 80

HELLOUHELLOU! Tänää koitti vihdoin se odotettu päivä – pääsin testaa bodyattack kasikymppistä!! Odotukset sen suhteen oli tiivistetysti tällaiset: parempia biisivalintoja, kuin bodyattack79 ohjelmassa (erityisesti odotin biidejä 3&4 sekä 8&9 – as always ;D) mutta biisivalintojen puolesta 3, 4 ja 8 kiinnittivät myönteisesti huomioni. Toivon myös kovasti, että Bonfirestä olisi tehty hyvä  miksaus ekaan lihaskuntobiisiin.. Ysibiisissä suurin kysymysmerkki oli se, miten niinkin kamalasta ja kamalan kulunnesta biisistä kuin ”where have you been” voi saada innostavan, jotta jaksaa vielä tässä vaiheesa antaa kaikkensa? Ainiin, ja mitä lajia pelataankaan kamalanvanhan Barbra Streisandin kanssa :D? Bodyattack80 tracklist antoi paljon ihmettelemisen aihetta, mutta vasta tunnilla kun koreoita pääsee yhdistää miksattuihin versioihin biiseistä, nii todella huomaa toimivatko ne vai eivät.. Ja kuinkas kävikään…………………………………
Tättärää – ihanaa oli!!

Biisit 1&2 oli musiikillisesti tylsimmät koko ohjelmassa. Koreo oli parempi kuin edellisessä (joka oli supertylsä). Mutta ei varsinaisesti sytyttänyt attackhuumaan, niinkuin jotkut biisit sytyttävät heti alusta (esim. give me everything). Perusnäpäytyksiä, polvenvetoja ja askellusta eteen ja taakse.

Kolmonen sytytti viimeistäänki tähä attackiin mukaan! Biisi oli tosi menevä ja koreo monipuolinen :) Olinkin odottanut tota suavea biisinä ja se kyllä täytti odotukset. Ja oli vain yhdet heilutusfiilistelykädet – tällä musiikkigenrellä niitä olisi saattanut olla enemmänkin, mutta ei ollut. Nelonen oli jotain aivan uutta!! Biisi oli mahtava ja koreo oli jäätävää tykitystä alusta loppuun. Helpoin kohta oli se, kun ”huh askelkyykkyhyppyjä, pääsee vähä lepuuttaa” :-D Mut tykkäsin ihan älyttömästi! Syke oli maksimi 192 tässä korkeimmillaan. Hahaa. Koreo oli siis superihelppo ja sitä toistettiin muutama kierros – ja sykkeet oli taatusti katossa!

Yleensä en kauheesti välitä vitosesta eli punnerrusbiisistä, mutta nyt se oli ihan menevä. Ei hyvä eikä paha. Biisi oli hyvä – Bonfire. En tiiä oliko sitä ees miksattu, en muista :D Mutta lankuilla mentiin, näpäytyksiä ja hyppyjä jalat auki ja ojentaja- sekä rintapunnerruksia. Ohjaaja haastoi myös, että tän ohjelman loppusuoralla menis punnerrukset suorin vartaloin – taruin tietysti haasteeseen :) hihi.

Kutonen oli kans kiva. Juostiin melkein koko aika vaa toisee suuntaa ja sit pysähdyksissä jaettii porukka neljään kulmaan ja osa teki burpeeta ja toinen puoli askelkyykkyjä. Sitte taas juostiin ja välillä kohti keskutaa ja sama homma alusta. Helppoa ja rentoa – toimii :) Ei yhtää nii rankka ku viime ohjelmassa oli. Kutosesta joukkuebiisiin eli seiskaan ja tällä kertaa luvassa oli pohjetreeniä! Tai ainaki mun pohkeet oli ihan tulessa :D Sellasia polvenheilautuksia ja nopeita tikkauksia ja sit korispuolustusta – kaikissa pohkeet kovilla. Ja hei, mitä kuuluu Barbra streisand? Sehän meni ihan hyvin. Ei ollu ollenkaa nii huono ku olis voinu luulla. Ei sillä, ei se nyt hyvien biisien luokkaankaan päässyt. Mutta ihan okei sekä koreolta että musiikiltaan.

Mutta sitten räjähti taivas!! AAAA,, Kasibiisi, oi että!! Se oli niiin hyvä, siis niin hyvä! Liikkeet oli perusattack liikkeitä, mutta se biisi oli ihan huippuhuippu! Mun sykkeet huiteli vaik kuinka korkeella ja suunpielet oli jossai korvissa ku kelasin vaa et kuinka näin ihana biisi tuli ihan puskistä tähänki ohjelmaan?! Unohtu melkei palauttelutki, ku koreoon kuulu eräs mun lempiliike: polvennosto ja kädet kattoo kohti ja sieltä täydellä rytinällä selässätuntuen alas asti. diipadaapajooo. Ja tehtii tuplapolvii ja ykköspolvii ja jessus seoli vaa nii hyvä! ihanaa. Oikein bodyattackia parhaimmillaan <3

Ja ysi – viime ohjelmat on olleet aika pettymyksiä vikan sykehuipun osalta. Mutta tällä kertaa ei menty metsään. Ei edes, vaikka taustalla soi Where have you been :D Se miksaus siitä biisistä oli aivan huippumenevä ja liikkeet oli KAIKKI kivoja. Olin jossain bodyattacktaivaassa siinä vaiheessa ku basso jytäs ja mentii polvennostojuoksua neliöö!! Eikä vaa yhtä vaan sit vielä toiseen suuntaaki! Huh. Ja niitä kivoja haarahyppyjä, joissa kädet laitetaa nyrkkii pään päälle. Ja askelkyykkyhyppyjäki! Ja kaikkee niin kivaa, että ei kyllä pettäny missään suhteessa tää sykehuippu. Kiitos siitä =)!!

Puuuh… Ja sitten vielä vähä lihaskuntoa jaloille. Ja käsille. Tai ainaki hartioissa tuntu sen verran ;) Tykkäsin jalkabiisistä ja erityisesti siis sen koreosta. En tiiä onko koskaan ollu näin päin, että tykkään nimenomaan koreosta enemmän ku musiikista, mutta nyt näin kävi. Jos tässä biisissä tuntuu, että ei saa tehoja nii koreo antaa kaikki mahdollisuudet ottaa lisäpainot mukaan, hehe – ei sillä, kyl mulla ainaki tuntu ihan kiitettävästi ihan näin ilman painojaki.

Ja lopuks venyteltiin! TIETTY. Kivaa oli! Tiivistetysti sanottuna: parempi ohjelma ku 79 ja monta hyvin erilaista kivaa biisiä :) Huippuhetket: nelonen, kasi ja ysi. Pahimmat tuskan hetket: nelosbiisissä. Parhaimmat onnellisuustunnelmat: kasi ja ysi. Parhaimmat tilaisuudet haastaa kaveria: Seiskabiisi. Parhain tilaisuus katsoa peilistä onko tukka hyvin: ykkönen ja kakkonen (so booorinng) ja Parhain kehittymishaaste: vitosbiisin punnerrukset. Parhainta treeniä – BODYATTACK 80 MY LOVE <3

Onks joku muu ehtiny jo käydä kokeilee, olis kiva kuulla mielipiteitä? :)

Milla

8 vastausta artikkeliin “bodyattack 80”

 1. Voi ei tää ei kyllä parantanu mun attack-kuumetta yhtään! :D Ooon niin kyllästynyt nykyiseen ohjelmaan ja tää kuulostaa niin huipulta!! En malta oottaa et pääsen ite testaamaan. wääää, oon melkeen kateellinen sulle ;D Onkohan meidän ohjaajat vielä ees saanut uusia ohjelmia..?

  • joo etenkin jos on kyllästyny siihen edelliseen, nii tää uus on kyl ihan mahtava :)!! ja meijän salilla oli koulutukset sunnuntaina nii kiitos ihanien motivoituneiden ohjaajien, nii päästii heti seuraavana päivänä kokeilee uutta attackia. mut eiköhän sä lähiaikoina kaikkialle muuallekin tuu, riippuu nii paljon siitäki et mikä vklp on koulutuksia missäkin :)

  • jep! nelonen oli jotain niin erilaista ku koskaan aikasemmin ja samalla ihan huipputehokas :D

 2. Pakko hehkuttaa BA-ohjaajana että toi ohjelma on kyllä yks parhaista mitä oon tehnyt! Yhtään tylsää biisiä ei oo mun mielestä ja ohjelma on rankka, mutta ei sellaista inhottavaa oksetusmeininkiä niinkuin joskus on ollu (tai sit mulla oli vaan niin paljon huonompi kunto silloin…) :D

  Kasi on munkin mielestä ihan hitsin hyvä, kylmät väreet tulee ihan niissä polvivedoissa.

  • kiva kun kommentoit :)!

   joo nimenomaan rankkaa mut vielä hyvällä mielellä! Ja niin kivoja liikkeitä, en voi käsittää että tähän väliin tehtiin näin onnistunut ohjelma – ihanaa :)

   ja just noissa polvivedoissa kasibiisissä ohjaaja jo vähä huikkas mulle et ”täs kohtaa voi kyl palautella vähä” ku niissä ekoissaki polvissa vedin ihan täysillä. haha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta