bodycombat 55

Tänää vuorossa oli bodycombat55. Olin keränny voimia koko viikon, koska noita lepopäiviä tuli tosiaan tälle viikolle enemmän kuin yleensä ja muut treenit oon heittänyt salin puolella. Eli tänää kroppa oli hyvinkin energinen ja vastaanottavainen uudelle ohjelmalle :) Ja tässä vähän mun mielipiteitä ja ensivaikutelmia ohjelmasta.
1a/b oli ihan huippuja aloituksia tälle ohjelmalle :) Biisit lähti heti hyvällä sykkeellä käyntiin ja miksaukset näistä biiseistä oli kivoja (vaikka alkuperäiset ihan kamalia ovatkin – kiitos siis basslouder remix edit :-D)! Tuli heti hyvä mieli kun kuuli näitä ja enteili kyllä kaikinpuolin hyvää treeniä. Tuli myös lämmin, mikä tietysti on näiden biisien ideakin ja sykkeet lähti hyvin nousee.
Kakkonen tipauttikin sit hyvin alkeneen reenifiiliksen aika korkeelta alas. Plöö. Ihan liian hidas tempo siinä biisissä jotenki tai et ei päässy ollenkaa fiilisteleen, kun tehtii vaan etupotkuja ja sitä jinga-askelta ja polvia ja plaa – sanon mÄ! höh. Tää olis sopinu palautteluks johonki myöhemmin, mutta siinä vaiheessa ku treeni oli jo lähtenny hyvällä fiiliksellä käyntiin nii tää ei nyt sopinu tähän väliin?!
Kolmonen oli ihan huippu! Tän ohjelman paras biisi mun mielestä :) Biisi oli hyvä ja liikkeet sitä perushuitomista eli sykkeet korkeella ja fiilis sitäki korkeemmalla!! Ihanaa! Ensimmäinen treenieuforia tuli tässä kohti :) Hakkasin vaa menee ja ajattelin, että ei toi ihmeellinen kakkosbiisi nyt mitää haittaa jos tämmöstä saa kaupan päälle seuraavaks, haha. Ihan paras! Täytyy opetella sanat nii voi hoilaa mukana, meinaa tää on just semmonen fiilistelybiisi <3
Ja huipun sykehuipun (hehe) jälkeen oliki vuorossa firestarter ja eihän se nyt voi olla muuta ku hyvä!! Mä tykkäsin. Täytyy nyt kyllä myöntää et ekan kerran jälkee ni en nyt ees heti muista mitä kaikkee siinä tehtiin, mutta hyvä se oli :D Mun ennakko-odotukset nimittäin oli korkeet sen suhteen ja muistan, että ajattelin vaa fiiliksissä siel tunnilla et tää ei ainakaa pettäny odotuksia :) Ehkä fiilistelin sitä musaa nii kovasti, että en keskittyny liikkeisii nii en sit muista niitä nyttekää :D No mut ainaki sivupotkuja siinä oli, kun ne iskettii oikein voimalla ja asenteella ja se sopi siihen biisii nii hyvin!  hihii.
Johan siinä olikin sitten liikaa hyvää ja palattiin takas maanpinnalle – tai no maan alle oikeestaa, johonki syvään mutakuoppaan. Siis oikeesti. Kuka on halunnu ottaa ton We speak no americanon mukaa bodycombattiii??! Äääh. Se biisi oli huono. Rehellisesti sanottuna. Ja se miksaus ei pelastanu sitä millään tavalla. Ja ne liikkeet- huh. Mä koin LM-tunnilla ekaa kertaa semmosen tunteen kun häpeä. Oikeesti, musta tuntui että olin jossai aerobictunnilla enkä bodycombatissa. Se biisi eikä ne liikkeet ollu kovin lähellä combattia. Okei, jos jotain hyvää, nii yks liike oli kiva ja se sopi siihen musiikkiin: oikee suora x 2 sit kaks nopeeta oikeeta suoraa ja vasemmalla yks suora (samaa aikaa liikutaa eteenpäi) ja sitten polvennostoja taas peruttellen – if you know what I mean? Tää oli ainut ihan ok kohta, mutta sen biisin loputtua mun teki mieli sanoo jollekin tuntemattomalle reenikamulle siinä vieressä että ”Huhhuh, olipa huono :D”.
Where have you been tuli taas vastaan ku päästiin kutosbiisiin, eikä se combatissakaan ollut kamala, niinkuin ei ennakko-oletuksista huolimatta ollut attackissakaan. Miksaus tästä biisistä oli ihan kiva ja tykkään siitä liikkeestä kun tehdään peräkkäin takapotku ja toisella jalalla etupotku :) Ja sitähä tehtiin tässä biisissä! Ja oltii etupeiliin nähden sillai sivuttain nii ei tarvinnu pelätä et olis osunu ees takanaolevaan. (mun kun jostain syystä on hankalampi pitää takapotkun tekniikka kasassa silloin kun katon taakse, kuin silloin jos peilistä varmistan etten osu keneenkään). Ainut miinus tässä biisissä oli se, että jopa mun mielestä biisi jankkas liikaa paikallaan ja oli sitä samaa koko ajan :D (Mun musiikkimausta puhutaan yleensä tällä tavalla, kun kuuntelen konemusiikkia.) Mutta nyt tää biisi kyl vähä jankkas paikallaan, vähempikin olisi riittänyt. Mutta ihan okeikiva kokonaisuus.
Sitten tuli Muay thai eli biisi, joka on aina täydellinen tai vähintäänkin erinomainen :) tai ainakin tähän asti. Mä oon luullu, että tää biisi ei vaan voi olla huono, koska se ei oo ikinä ollut, mutta nyt se ei kyllä päässyt edes ohjelman top3 listalle. Huh. Biisi oli huono ja koreokin vähän yksipuolinen. Tehtiin kauheesti polvia, mutta musiikki ei mun makuun ollut mukaansatempaava, joten mulla polvet jäi vähä löysiksi…. Ja sitten tulo yhistelmä 4 polvea ja hyppy. Mutta musiikissa ei tapahtunut minkäälaista sykkeenousua, kun tuli se hyppykohta nii musta se oli vähä hassu? Tarkotan siis esim. sitä ku jos muistatte vaik eye of the tigerin ne 2polvea ja hyppypolvi, nii se vaa tehdään asenteella, koska musiikkikin pakottaa :D Mutta tässä se musiikki ei laittanut hyppäämään – ainakaan mua. Muy thai oli mun mielestä vaan suuri pettymys ja huono. Kiitos – ei siitä sen enempää.
Vika sykehuippu oli ihan peruskamaa, ei huono mutta ei mikään huippuhyväkään. Korkeemmat sykkeet mulla oli kolmosessa, joka oli oikeesti huippu mun makuun :D Koreo tässä oli kiva ja monipuolinen loppuun saakka! Mutta kun ollaan miksauksissa menty esimerkiksi Set you freetä, nii kyllä tää jäi aikalailla jälkeen siitäki :D Eli ihan perus-ok-biisi.
Ja sitten tehtii vähä punnerruksia, keskivartalon harjoitusta ja vatsat. Aika kevyt toi lihaskuntobiisi. Ja sitten venyteltiin niinku aina.. Ei ihmeellistä sanottavaa niistä.
Kokonaisuudessaan siis ei kovin sykähdyttävä ohjelma. Paras hetki: kolmosbiisi kokonaisuudessaan, korkeimmat sykkeet: kolmosessa myöskin, suurin pettymys: muay thai </3, iloisii fiiliksii: lämppäbiiseissä, kellontuijottelua: we speak no americanossa (voi apua sitä =D), potentiaalia kehittyä hyväksi vaikka ensivaikutelma ei ollut paras mahdollinen: where have you been. Viime ohjelmissa, kun oli bodycombat54 ja bodyattack79 nii mun tuli käytyä paljon enemmän combatissa, koska se ohjelma oli vaa niin huippu. Nyt luulen, että menee just toisinpäin, koska tää combat55 oli ihan ok, mutta attack oli niin paljon parempi :-D pääasia, että jossain mun lempparilajissa menee huippuohjelma!
Mitäs mieltä muut on, jotka on ehtiny tätä jo kokeileen? :)
tää oli niin paras!
Milla

2 vastausta artikkeliin “bodycombat 55”

  1. Mun mielestä toi seiska oli koko ohjelman paras! :D Tykkäsin biisistä ja tykkäsin koreosta. Hyvin menee ristiin meidän mielipide siitä ;) Kutosta en viel oo päässy, mut kaikki muut kyllä. Odotin tätä ohjelmaa kyl vähä kauhulla, mut oli se parempi ku odotin :)

    • haha, ihan tosi?! nehän on sit hyvin onnistunu siellä LM-tiimissä kokoo tän ohjelman, jos löytyy kaikille eri lempparit :) mä odotin viisnelosen jälkee tätä ohjelmaa ehkä liian suuresti, nii sitte vähä petyin. mutta onneks attack80 pelastaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta