sunnuntaikuulumisia

Onpas ihanaa, kun on saatu taas kunnon auringonpaistetta tähänkin sunnuntaihin :) Mä niin toivoisin jo, että tulis kevät ja lämpimät ilmat! Auringonvalo ja pitkät valoisat päivät enteilee jo hyvin kevääntuloa ja jotenki sitä vaa saa lisävirtaa ja iloa, kun aamulla seiskan jälkee on jo valoisaa ja kun tulee reenaamasta nii on täysi auringonpaiste ja vielä ku suunnittelee iltapäivämenoja nii sama valoisuus jatku :D niin ihanaa! Kevät on mun lempparivuodenaika ja erityisesti siis toukokuu nimenomaan, silloin kun on jo lämmin ja koko valoisa vuodenaika vielä edessä :D Mut ens kuun jälkeenhän on jo toukokuu – kyllä tästäki talvesta taas selvitään.
Mutta sitten asiaan. Piti nyt fiilistella eka muita juttuja, koska uskon, että toi sama vaikutus on iskeny aika moneen muuhunki tänään :) Kävin tänää tekee selkäreenin salilla ja ei ollu kyllä paljon kanssareenaajia ihan salin aukeamisen ekan tunnin aikana, täytyy siis pistää tääkin aika muistiin (tai sitten tänään toi auringonpaiste veti kaikki ihmiset ulkoilemaan eikä siks ollu ketään) :) Tosin nyt muutenkin pääsee aika hyvin mihin aikaan tahansa päivää ja viikkoa reenailee salin puolellaki sillai ku ite tykkää. Miten joka vuosi tuleekin se ruuhkahuippu siinä tammi-helmikuussa ja miten joka vuosi ne ihmiset kuitenki häviää ku tuhka tuuleen :D? Minne ne oikee hävis? Ei sillä, ei mulla ikävä oo – ihmettelen vaa.
Reeni kulki hyvin ja suunnittelinkin tässä, että ens viikko olis vähä erilainen viikko.. Meinasin, että voisin käydä pelkästään salilla. Sitten korjasin kyllä ajatustani – kyllä mä nyt ainakin yhden jumpan haluan :D Mutta jos keskittyisin ensi viikolla salitreeniin, ihan vain vaihtelun vuoksi. Voisin tehdä tehokkaat, keskittyneet, suunnitellut, toimivat ja tuntuvat salitreenit. Pitää tietysti lepopäivän tai kaksi (oppineena taas viime viikosta jotain) ja jättää jumpat vain yhteen (tai kahteen :D). En tiiä onko mun historiassa ees olemassa semmosta viikkoa, etten olis käyny jumpalla ollenkaan. Nii haluisin ehkä tunnustella, että miltä se tuntuu kropassa viikon aikana, kun käviskin vaa salilla (lasketaanko sitä yhtä jumppaa, johon nyt kuitenki meen). Olisinko hapoilla, poikki, rikki? Vai olisinko energinen, palautunut ja jotain muuta mitä en osaa odottaa edes?
Oon ehkä nyt eräänlaisessa siirtymävaiheessa. Ennen jumppasin hullusti, enkä käynyt lainkaan salilla (tai ehkä joskus). Nyt oon huomaamatta siirtynyt tilanteeseen, jossa itseasiassa salitreeniä on samanverran tai jopa enemmän kuin jumppaa. Mutta koska oon pitäny jumpista kiinni nii kauheesti, kun on kaikkea kivaa koko ajan, nii kroppa on aika kovilla. Nyt on kovat salitreenit ja yhä edelleen ne kovat jumpat (jotka nyt on kuitenki määrällisesti toki vähentyny). Kun on paljon mistä tykkää – nii ei toki kannata tai tarvii mistään luopua. Onhan tässä koko elämä aikaa sykkiä jumppaa ja pumpata salia. Niinpä järkevä suunnittelu esim. viikoittain voisi olla kropalle parempi :) Sitä ehkä hain takaa tällä ens viikon salipainotuksella.. Voisin koittaa suunnitella niin, että ens viikolla ma-la välillä olisi salitreeniä, mahdollinen lepopäivä ja max. yks jumppa :) Sunnuntai jäisi sitten fiiliksenmukaan mentäväksi joko lepoa, salia tai jumppaa. Jos en suunnittele viikon treenejä etukäteen eli sitä, mihin ehtisin minkäkin päivänä ja mitkä salit olisi järkevä tehdä minäkin päivänä, nii en tiiä tulisko mun treenattua näinkään tasapainoisesti. En kuitenkaan orjallisesti noudata mun suunnitelmia (teen viikon kerrallaan eteenpäin alustavasti) ja useimmiten, tai oikeastaan joka viikko, ainakin joku suunnitelma peruuntuu, muuttuu tai vaihtaa paikkaa :D Mutta pointtina siis se, että liikunta (sekä salit että jumpat) on osa mun arkea, nii tykkään ne sinne kalenteriin etukäteen laittaa. Jollekin muulle se ei ehkä sovi tai ajatus voi kuulostaa oudolta, mutta mä tykkään tehdä näin. Ootteko samoilla linjoilla vai ihan eri? :D
tunnelmakuva: vapaapäivä, hyvä reeni tehty, palkkaria naamarii, kuulokkeissa soi uusimmat attackibiisit ja aurinko paistaa!
Milla

6 vastausta artikkeliin “sunnuntaikuulumisia”

 1. Pakko kysyy: mistä oot saanu / löytäny uusimmat attack-biisit? :D Vai kuunteletko vain niitä originaleja? Mä oon yrittäny kans metsästää niitä youtubesta, mut eipä oo ollu kovin onnistunut lopputulos.

  • mä kuuntelen puhelimen kautta spotifysta – sieltä löytyy aina jotai les mills versioita biiseistä :) tänää löytyi ainakin uudesta attackista attackmikseinä sueve, summer of love, back in time, where have you been ja bonfire. oon koonnu itelleni soittolistaa nimellä ’les mills’ nii sit aina lisään sinne ku löytyy näitä :) sitä kasia oon kyl kans koittanu ettii joka paikasta ku se oli nii hyvä eikä ollu ennestää tuttu!

 2. Hah joo minulla blogi myös:)) voi että!! Hyvä treeni/attack kuulostaisi nyt niiiin hyvältä!! Mennyt nyt ihan myttyyn kun eka oli hirvee työrumba ja sitten nyt kipeänä :( ärrr

  • liityinki heti lukijaks :) ja joo, suossa rämpimisen jälkee hyvä treeni palkitsee kyllä :D Toivottavasti säki ens viikolla pääsisit jo reenailee!

 3. Hmm, missäköhän porukka on sunnuntai-aamuna, kun ei salilla? En usko että nauttimassa auringosta :D No se on heidän valintansa ;)

  .anne

  • haha :-D totta toikin! tosin kävin parkissa, joka aukeaa vasta klo12. mutta onhan sekin jollekin vielä aamu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta