bataattipalaset +liikunnat vko 10

Moikka! Tein eilen illalla jotain herkkua, mitä en oo koskaan aikasemmin tehny, mutta josta oon kuullu ja lukenu monenmonta kertaa – bataattilohkoja! Tai en tiiä ei niistä kauheen lohkomaisia tullu, vaan enemmänkin bataattipaloja. Ostin kokeeks vaan yhden bataatin, kun en sitä oo käyttäny juurikaan ruuanlaitossa, niin en ollut varma, kuinka tän kokeilun kanssa käy :D Mutta hyvin kävi. Palasista tuli syötäviä (suorastaan syötävän hyviä). Eli  mitä käytännössä tein, nii pilkoin sen bataatin aika ohuiks palasiks, jotta se kypsyis mahd. pian – malttamaton kun olen :D Pyörittelin palaset oliiviöljyssä ja päälle heitin mun uutta lempparimaustetta: pasta rossaa. Sit uunissa jotai 200 astetta noin olisko ollu 20 minuuttia ja avot – hyviä tuli :) En tiiä olisko jollain muulla keinolla saanu parempia, mutta olin tyytyväinen. Jollain tapaa maistui tosi makeilta, mutta sit toi mauste on niiiin herkkua, että ihan ku olis jotai sipsejä syöny :p Onhan näissäkin toki rasvaa (ja hiilaria) ettei ihan kaloriton herkku todellakaan ole, mutta oliiviöljystä saa kuitenkin sitä hyvää rasvaa (jota mäkää en saa riittävästi aina) enkä mä noita palasia siinä öljyssä uittamalla uittanu :D
Jostai seuraamistani blogeista oon ollu aistivinani hehkutusta näistä mausteista, nii oon sit hankkinu itelleki ton pasta rossan jonkin aikaa sitte ja nyt uusin tulokas viikko sit on toi chili explosion. Ja ovat kyllä niiiin hyviä!! Suosittelen siis eteenpäin muillekin – vaikkakin tarkalle mammalle toi pasta rossa ei sovi, koska siinä on sokeria (niinkuin monissa maustesekoituksissa).

Tossa alla on vähä koostetta viime viikon treeneistä. Yks attack, pari combattia ja kolme kuntosalia ja sit kävelylenkki. Tiistai oli täyslepopäivä, vaikkakin tosta vois saada virheellisesti väärän kuvan. Oon vissii merkinny ton maanantaina jumpatun attackin vast tiistaina, nii sitten toi ihme palkinto näkyy tossa tiistaissa :D Mut se oli siis lepoa. Mulla on aina yks täyslepopäivä viikossa. Ja keskiviikko oli se ylimääräinen lepo, vaikkakin kävin pyynikillä kävelemässä tunnin lenkin kavereitten ja elmerin kanssa :) Normaalisti se olis ollu salipäivä. Oon nimittäin viime aikoina mahduttanu huomaamattani 4 salitreeniä mun viikkoon ja oon aika innoissani siitä :) Parhaat reenithetket viikolla 10 oli ehdottomasti maanantain attack, lauantain combat ja sunnuntain salitreeni :) muut päivät meni vähä puolitehoilla ja omaa vointia ja kuntoa testaillen..


Ja tää mun teemaviikko salitreenin parissa alkoi tänää niinkin hienosti ku lepopäivällä treenistä :-D haha. Viime viikko vähä säikäytti mut, kun en ollut ihan parhaassa iskussa, nii nyt ku tunsin kurkkukipua ja vähä vilunväristyksiä töissä nii ajattelin, et parempi vetää lepo heti tähä alkuun nii saa sit loppuviikon hurvitella, jos ei mikää tauti iske :) Huippuu treeniviikkoo ja terveyttä kaikille!

Milla

4 vastausta artikkeliin “bataattipalaset +liikunnat vko 10”

  1. Oi, bataatti on ihan parhautta! Ja tuota öjyä saa todellakin olla niissä, mulla on yhteen bataattiannokseen 15g öljyä ja se on tehnyt mulle pelkkää hyvää, kaloreita ja hiilareita ei pidä pelätä silloin kun haluaa kivan timmin kropan ;)

    • justii sun blogista mä oon niistä varmaa ekan kerran lukenuki :) koitin meinaa ettii sillä hakutoiminnolla reseptiä, mut en kyl onnistunu löytää ni sovelsin tällai :D mut hyviä oli kyl! ja oon oppinu tässä pikkuhiljaa syömää enemmän ja laadukkaammin nii ei tarvii sit mitää aineita pelätäkään :)

  2. Bataatti on niin hyvää. Harmillista kun ne laittaa sitä sokeria muuten ihan hyviin tuotteisiinkin, mutta toisaalta turha olla elämässä ihan niin tarkka. Stressiä liian tarkasta syynistä vaan tulee. Tai ainakin mulle. :)

    • joo oon kyl tyytyväinen että tuli itekin kokeiltua nyt :) ei oo turhaan muun hehkuttaneet! ja onneks ei ite tarvii niin tarkka olla, ettei vois maustesekoituksia käyttää vaikka niissä sokeria onkin – toi pasta rossa on meinaa nii hyvääki :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta