bodybalancee(n)?

Moikka!
Eilinen lepopäivä teki hyvää ja oon voinu tänää jo  paremmin :) ei mulla eilenkää ollu mitää kamalan suurta, mutta kurkkukipu nyt ei vaa koskaan enteile hyvää päivää tai treenikuntoa :D Mun teemaviikkoni salilla ei nyt kuitenkaan saa edelleenkään aloitusta, sillä en koe olevani ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa edelleenkään. Ajattelin, että toinen lepopäivä et nyt vie mua konkurssiin, koska sen ansioista voi sitten saada loppuviikon hurvitella vaikka kuinka. Mutta sitten kamu soitti aloittaen puhelun näin ”tää on suostuttelupuhelu” :-D haha. Ajattelin et pakko pysyy lujana, et mihkää riehumisjumppaa en nyt kyllä lähde. Mutta kamuhan pyytelikin balanceen tänää ja mietin, että sehän voiski olla ihan jeeshyvä alotus tälle viikolle.
En oo käyny piiiiitkään aikaan balancessa ja nythän on sielläkin tietysti ohjelma vaihtunu, nii olishan se kiva käydä kokeilee :) Mun balancekäynnit on muutenki tosi epäsäännöllisiä, joskus käyn joka viikko ja toisinaan tulee kolme kuukautta etten käy kertaakaan :-D En ees tiiä mikä ohjelmanumero (eli siis monesko ohjelma) siel on on menossa nyt. Combatit sun muut osaa tottakai ulkoa, et missä mennää, mutta tää balance ei oo niin mun intohimon kohde, että olisin niin kartalla asioista. En oikeastaan edes tiedä monien balanceliikkeiden nimiä tai sitä, mistä lajista ne johtavat juurensa. En oo syventyny lajiin oikeastaan juuri yhtään. Enkä tiedä ulkoa, missä järjestyksessä tulee minkäkinlaisia liikkeitä/lajeja. Oon siis aika pihalla siellä :D En edes taivu kaikkiin niihin asentoihin monestikaan ja katselen kaverilta, että miten päin pitikään asettua, haha.
Ja miksi mä sitten sitten tykkään käydä balancessa, nii joka kerta siellä tulee kuitenki se tunne, että hitsit kun en oo käyny useammin! Siellä saa ilokseen tai harmikseen huomata, kuinka kankea oikeasti onkaan. Muistaa taas, että vois venytellä enemmän. Tulee aina se ajatus, että olis hienoa, kun olis vähä enemmän liikkuvuutta. Ja yks tärkeä asia mulle balancessa on se, että siellä oikeesti tulee semmonen rauhallinen ja hyvä olo! Joskus aikasemmin mietin, että miks ihmeessä ihmiset jaksaa kuluttaa aikaansa ”jossain joogassa”, kun ei sillä saa mitää näkyviä tuloksia aikaan eikä se ees kuluta kaloreita :-D Mutta balancen myötä mä oon saanu iteki pysähtyä hetkeen,  rauhoittua, kuunnella kroppaa ja jotenki saavuttaa hyvän olon näiden asioiden kautta. Liikunta ei oo pelkästää hyppyä, pomppua, lihasrääkkiä ja korkeeta sykettä (vaikka se kaikista parasta ja kivointa liikuntaa onkin :D). Balance vaan muistuttaa mua joka kerta, että myös liikkuvuutta, syviä lihaksia ja tasapainoa on hyvä harjoittaa. Eli ehkä tänää on balancepäivä :)
Onkohan siellä nyt siis menosa toi bodybalance60?? lesmillsin kotisivuilta vaa päättelin et vois olla. Jos on nii vähä siistii, koska siellähän on mun ikisuosikki lesmillsitä – GRENADE :-D hahaaa. ihanaa. Kerranki ei haittaa, vaikka ne kierrättää noita samoja biisejä lajista toiseen. Toi on nii ihana <3 Ehkä mä meen nyt vaihtaa reenikamat päälle – adios!
ps. innostusta, kiinnostusta, vinkkejä, tietoa tai muuten vaa kokemuksia balancesta olis kiva kuulla, jos jollain teistä lukijoista sattuu olee? :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta