good feeling

Heipparallaa kaikille! Olipas ihanaa herätä pitkästä aikaa sillain, että on jo valosaa!! hahaa. Oon nii aamuvirkku ja illantorkku et tätä tapahtuu harvoin, mutta kevättä kohti mennään ja todistetusti tänää 6:45 oli jo valoisaa :p  Ihan mahtavat ja energiset fiilikset ku siinä ysin pintaa talsin kohti salia tampereen keskustan läpi. Aurinko nousi kauniisti ja kirkkaasti ja kuvasti jotenki nii hyvin mun fiiliksiä. Tästä oli tulossa niin hyvä päivä :) Pysähdyin vähäks aikaa sillalle kuvaileenki näitä hienoja tunnelmia.

Lauantaiaamun treeni vedetty salilla + combatissa – hyvät fiilikset jäi :) Tapahtui myös jotain mieltä piristävää siinä treenin lomassa, kun eräs meidän salilla treenaileva tuli juttelee ihan extemporee mulle. Oli bongannut tän blogin jotain kautta ja tuli kyseleen, että oliko tunnistanut kirjoittajan oikein. Tuli hyvä mieli, kun ihan yllättäen joku tuntematon uskaltaa tulla vaihtaa pari sanaa :) Kaikkia meitä salilla kävijöitähän kuitenkin yhdistää rakkaus treenaamiseen, nii miksei voisi useamminkin moikkailla tai vähintäänkin hymyillä ja vastata tähän, kun tunnistaa niitä tuttuja mutta silti niin tuntemattomia treenajia :) Mä kannatan!

Lounas on vedetty naamariin ja mä suuntaankin tästä seuraavaks junalle ja kohti helsinkiä moikkaa kamuja :) Vähä synttärihommia tiedossa. Eväät on pakattu frozzypackiin ja sisältä löytyy rahkajugurttia (vai olikse jugurttirahkaa :D), vadelmia, cashewpähkinöitä ja banaani :) tai banaani on ihan laukussa, sitä ei tarvinnu onneks tonne samaan tunkea :D haha.

Joku varmaa jo kattoki tosta salikuvasta, että eikö tolla muijalla oo muita treenivaatteita ku toi pinkki toppi :-D haha. On mulla. Mutta on nyt osunu kuvaushetkiin aika monesti nyt toi sama. Ja onhan se yks kolmesta lempparistakin. Mutta jotta asia korjaantuisi, nii koitan ehtii suunnataa helsingissä Nike shoppiin ennen synttärihulinoita ;p Hauskaa lauantaita!
Milla

2 vastausta artikkeliin “good feeling”

  1. Ihana seurata sun kehitystä ja lihasten kasvua :)! Kuvista hehkuu itseluottamus ja vitsit näytät kauniilta tässä viimesessä kuvassa! Jes, hyvä Milla!

    • oi kiitos! tulipa hyvä mieli sun kommentista -kiitti<3 ps. oisko yhteisreenii joku pv?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta