Let’s Go!

Uus viikko käynnistetty taas ja hyvältä vaikuttaa! Mä taas fiilistelen näitä mun treenejä, mutta eikai siinä mitää – täähän on treeniblogi :D Jollain viikolla oon kauheen pohtivaisella tuulella, mut nyt viime aikoina jutut on keskittyny enemmänkin treeniviikkoihin päiväkirjanomaisesti. Mutta annetaan sekin nyt anteeksi – täähän on nimenomaan mun treeniblogi. Tosin välillä mietin, että mitä juttuja mun kannattais kirjottaa, että teitä lukijoita kiinnostais lukeakin :D Kirjoitan siis yhtälailla teille kuin itselleni. Jos on toiveita tai ideoita, mistä aiheista haluatte mun kirjoittavan, nii jättäkää ihmeessä kommenttia boksiin :) On ollu kiva huomata, että oon saanu taas muutaman uuden lukijan! Jokainen uusi lukija ilahduttaa mua ja myös teidän kommentit ovat aina tervetulleita.
Mutta sitten tähän päivään. Kävin aamulla heittää taas aamuaerobista. En tiiä mitä tarkalleen ees haen tolla aamukävelyllä, ehkä se on samanlaista fiilistelyä, kuin juoksu/lenkkeilyinnostus joka kevät :D Tällä hetkellä aamut alkaa olla jo tosi valoisia, ja musta on ihana herätä ja kasvattaa nälkää aamukävelyllä ja tulla sit kotii keittelee kahvia ja puuroa sen jälkeen :) Nyt mulla on ollu (ja tulee olee vielä tää viikko) iltavuoropainotteista töissä ja koirakin on vielä hoidossa. Ilman näitä kahta asiaa tuskin olisin näin usein käyny aamulenkeillä, koska en sitä varten kuitenkaan laittaisi kelloa soimaan eli siis lyhentäisi yöuniani. Nyt mulla on aamuisin luppoaikaa ni oon sit hyödyntäny sitä tällä tavalla. Eli tää on varmaa joku tähän vuodenaikaan liittyvä innostus :D Samanlainen innostus mulla tulee usein keväisin lenkkeilyn suhteen, kun lumet sulaa ja tiet tulee esiin nii tekee vaa kauheesti mieli mennä raittiisee ulkoilmaan juoksee :D Mut sekin hurmos kestää yleensä hetken aikaa ja kesäkuumuuden aikoina on varmasti menny jo ohi.
Töiden jälkee hain salikamat kotoa ja lähin nopeen välipalan jälkee treenailee. Tuli tehtyy hyvä treeni, vaikka porukkaa oli taas paljon liikenteessä. Suht hyvään tahtiin sain kaikki haluamani painot ja laitteet käyttööni :) En treenannu haukkaria tänää, enkä ees viime viikolla, joten en tiedä mihin toi allaoleva kuva liittyy :-D haha. Ehkä se kuvaa vaa mun hyvää treenifiilinkiä tällä hetkellä! Kehityksenjanoa ja motivaatiota on taas nii että ämpärit loppuu kesken. (?)
Mutta tämmöstä tänää. Hyvä treeniviikko tulossa ja se on lähteny käyntii parhailla mahdollisilla tunnelmilla! Mitens teillä? :)

Milla

4 vastausta artikkeliin “Let’s Go!”

  1. Haluaisitko joskus kirjoitella tänne jotain ruokapäiväkirjoja? Oot kirjoittanut, että sulla on nyt hyvä ruokavalio, niin mua on alkanut kiinnostaa! Toki ruokailut on yksilöllisiä, mutta kyllä niistä varmaan jotain vinkkejä muutkin voisi ottaa. :)

    • Joo toki voin :) ja ku tykkään kuvailla instagrammiin kaikkee niin sais sit kuviakin samaan juttuun. Kiva idea, kiitti :)

    • :-D kiitti tsempistä. kyllä tää reeni pikkuhiljaa toivottavasti tuottaa tulostakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta