ostoksilla

Moi! Tulihan taas todistettua, että parhain tapa säästää rahaa urheiluvaatekaupassa on tehdä päätös, että saa ostaa itselleen ihan mitä tahansa :D Kävin tänää kaverin kanssa shoppailee stadiumin ja intersportin läpi ja olin ihan innoissani, koska olin ajatellut ostaa uusia treenitoppeja. (huomaa monikko) Mutta kuinkas kävikään – en löytänyt mitään sopivaa!! Olipas outoa. Yleensä treenivaatekaupoilla täytyy karsia ostettavien listaa, koska on niin paljon kaikkea kivaa, mitä haluais ottaa mukaan. Nyt oli ihan päinvastoin. Eli ehkä mä seuraavalla kerralla tällaisessa tilanteessa otankin vaan kaiken mukaan, sillä nyt kun niitä treenivaatteita haluais ja tartteis ja olis varaa ostaa, nii niitä ei löydy! Mun lempparitoppisarjasta muutamat värit on käyneet liian pieniksi – voitte kukin tahoillanne pohtia syytä tähän :p vaihtoehdoista mainittakoon nyt vaikkapa lihasten jäätävä pullistelu / pesukoneen liian kuuma vesi. Tarvetta uusille treenitopeille olisi, mutta nyt niitä ei tähän hätään löytynyt. Ehkä täytyy ottaa taas noita vanhoja, ei niin suosikkimalleja ja värejä käyttöön :) Mutta alla kuva vähäisistä ostoksistani: uus juomapullo + valkosuklaa puddingia. Ja joo, noissa puddingeissa on sukraloosia, mutta oon käyttänyt myös sitä suklaata, eikä noi toisinaan käytettyinä aiheuta semmosta iho-oireilua, kun mitä useana päivänä viikossa juotu palkkari tekisi :)
Oon varmaa aikasemminki puhunu näistä mun eväshommista, mutta puhutaan nyt taas :D Ku syön tavallisesti 3-4 tunnin välein, nii mulla on töissä aina kauhee määrä kaikenmaailman purkkeja ja pusseja, joissa on siis eväitä mukana. Tänää, kun mentii suoraa töistä vielä shoppaileenki ni toi eväiden määrä oli jo ihan nolostuttavan suuri – moni muu kun kuitenkin saattaa tuoda esimerkiksi sen yhden eväsrasian aamulla töihin tullessaan. Ja sitten tuun perässä mä mun purkkikokoelmani kanssa ja päälle vielä hedelmät ja vesipullot, haha. :D Hitsit kun en napannu kuvaa tän aamun eväistä, olis sopinu tähän. Mut kyllähän siel töissä tulee vietettyä aikaa noin 9 tuntia matkoineen, nii siinä ehtii muutaman ateriankin syyä. Tavallisesti mun työpäivän eväät on siis välipala, lounas ja iltapäivän välipala. Ne mahtuu kolmeen purkkiin. Salaatit laitan yleensä folioon huijatakseni, että purkkeja (ja tiskattavaa) olisi vähemmän. Ja joskus vien kerralla muutaman päivän rahkat tai raejuustot suoraan omissa purkeissaan jääkaapin perukoille. Silloin saatankin astella töihin vain lounasrasia mukanani, ja ehkä marjoja/hedelmiä pussissa :-D Jotenki sitä vaa tulee semmonen olo, että koittaa mahdollisimman huomaamattomasti kuskata niitä eväitään. Tuntuu joskus vähä nololta, ku on kauhee määrä syötävää mukana, ku muut pärjää sillä yhdelläkin rasialla :D Mut toisaalta, jaksaa hyvin töissä ja treeneissä, kun syö sen päivän ajan säännöllisesti ja riittävästi :) Sikshän mä niin teenkin. Onks kellää muulla samanlaisii fiiliksii noista eväiden kuskaamisesta? Tai hyviä vinkkejä, miten ei joka päivä näyttäis siltä kassialmalta, joka kuskaa koko jääkaapin ylähyllyn täytee omia eväitään :-D?
tässä alkuviikon eväskattaus: lounas, raejuustot, rahka+marjat, salaatti, banaani, mandariini ja tietysti vesipullo
jugurttirahkaa+omenaa+kanelia
Ja syömisestä puheenollen, nyt ku on taas tankattu energiaa kroppaan ja vaikka menikin vähä myöhäseks shoppailujen vuoks tän päivän treenailut, nii mä taidan lähtee ny salille! Moikkamoi :)
Milla

2 vastausta artikkeliin “ostoksilla”

  1. Mulla kans sama ongelma noiden eväiden kans, viimesin kommentti työpaikan miespuolisilta oli että ”toitko sä eväät itelles vai koko osastolle?” :D Noloa.

    • haha, voieii :D mut parempi se on kuitenkin syyä riittävästi ku kärsiä sit siitä, ettei jaksa eikä reenit kulje :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta