yhteistreenit=hyvät treenit

Yhteisreeni on hyvä reeni. Tuli taas todettua tänää ku käytii kaverin kanssa töiden jälkee salilla :) Päästii molemmat tsäkällä klo:13 töistä nii sovittii suorilta salille treffit ja hommahan oli pulkassa kolmeen mennessä. Tehtii tehokkaasti rinta-olkapääsetti mun treeniohjelmalla ja sit päälle vähä vatsoja. Nii, ja tietysti kuvattii :-D Pitihän sitä nyt vähäsen hauskuuttaa ja ikuistaa näitä hienoja hetkiä……..

Yhteistreeneissä on kivaa musta se, kun voi jakaa treenivinkkejä. Saa uusia liikkeitä, joita voi hyödyntää omissa treeneissä. Tätä kautta omat treenit vähä monipuolistuu, ja lihakset saa uudenlaisia ärsykkeitä, mikä on kehittymisen kannalta tietysti tärkeetä. Hyvä juttu yhteistreenailussa on myös se, että kaveri pystyy  kattoo tekniikkaa ja korjata tarvittaessa. Tää on mulle tosi tärkeetä siks, että en oo kauheen kokenut salittaja, nii huomaamattakin saattaa joku pieni asia olla väärin ja tokihan haluan tehdä mahdollisimman puhtaasti :) Välttää sitten vammat ja tekee töitä oikeilla lihaksilla. Tänää sain muute kommenttia, että mun ristikkäistaljan tekniikka on hyvä :) jee!
Ja tokihan kaverin kanssa treenailussa tulee ihan erilainen tekemisen meininki, kun ei todellakaan voi jäädä huonommaks :D Ei sillä, kyllä mun itekseentreenailutki on sujunu ihan mallikkaasti tähän asti, mutta kaverin kanssa sitä helpommin ryhtyy kokeilee uusia painoja, uusia liikkeitä tai jotai mahdotonta temppua. Tänää tehtii esim. sellaisia vatsaliikkeitä, jotka ei oo koskaan kuulunu mun mihkää treeniohjelmaa ja sen lisäks kokeiltii voimapyörää. Me ei kyl oltu sen pyörän kanssa hyviä ystäviä, mutta katotaan jos oon vaa hitaasti lämpiävä…………….? Tai sit se vika oli siinä pyörässä? Se kaatuki kesken mun suorituksen :-D
Ja yhteistreenien kaikista hienoin pointti on tietysti se, että pääsee näkee kavereita, joita ei tässä kiireisessä arjessa tuu liian usein nähtyä. Ja mikäs sen parempaa, ku yhteisen ajan hyödyntäminen treenaamiseen – tulee tehtyä suunnittelut treenit ja pääsee vielä juoruilee kamun kanssa. Yleensä parhaat keskustelut tulee hyvän treenin  päälle loppuverkkaa tehdessä, venyttelyissä tai jos oikein pitkän kaavan mukaa mennää nii sit saunoen :) Parasta laatuaikaa! Heitettiiki treenin päätteeks yläfemmat onnistuneelle treenille ja hyville fiiliksille. Kiitos tästä päivästä :)
viikonloppuja!
Milla

4 vastausta artikkeliin “yhteistreenit=hyvät treenit”

  1. vitsi ihan tää blogi=) niin hyvä mieli tulee täyttä energiaa!
    itekin oon vasta pikkuhiljaa keksinyt kuntosalin mahtavuuden. varmasti siksi koska se täällä blogimaailmassa jatkuvasti yleistyy :D jumpat on vähän nähty jo ;) vaikka nekin yhä kivoja=)))<3

    sulla on kyllä kaunis vartalo=)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta