lauantaishoppailuja

Moi! Tänää olikin onnenpäivä, ku Sokos aukes poikkeuksellisesti jo kaheksalta 3+1 -päivien vuoksi :) Olin tietysti heti aamusta liikenteessä ja päätin korjata tän virheen, joka tapahtui alkuviikosta, kun olin urheiluvaateostoksilla enkä kuitenkaa löytäny mitää ostettavaa. Kiertelin melkein 4 tuntia kaupungilla ja olin ajatellu ostaa urheiluvaatteiden lisäksi myös mitä tahansa kivaa itelleni- sikälimikäli sellaista tulisi vastaan.
Sokokselta mukaan tarttui  adidaksen urheilusukkia, vähä pillereitä (:D) ja tota suihkusaippuaa. Siellä oli aivan ihania adidaksen pinkkejä verkkatakkeja hintaan 30.90e (ovh.80e) ja oli pieniä kokojakin jäljellä, mutta mulla on joku ihme päähänpinttymä, että mulle ei sovi lyhyet takit. Mun talvitakit, kevättakit, syystakit ja urheilutakit on kaikki pitkiä :D Vaikka oon ite näin lyhyt. Tai urheilutakit ei välttis oo pitkiä, mutta sitten käytän niitä pitkien huppareiden kanssa. Mun mielestä mulle ei vaan sovi lyhyet takit, ja niin toi ihana verkkatakkikin jäi sitten kauppaan jonkun toisen löydettäväksi..

Kiertelin siis myös muualla kaupungilla ja nyt löysinki pari uutta jumppatoppia, jes :) Mikään noista ei ollu täydellinen, mutta kelpaa paremman puutteessa kuitenkin. Ai mitennii kevättreenit mielessä ku pelkkiä värikkäitä vaatteita tarttu mukaan :D hehee. Emmä kyl muutenkaa käytä mustia/tummia treenitoppeja, mut jotenki nyt oli jo aika pääsiäismeiningit näissä hankinnoissa :D Socilta tollanen keltanen vähä läpinäkyvä toppi, jossa on selässä myös pieni aukko sykevyön kohdalla. Ja toi toinen on stadiumista joku ihme merkki (heatgear?), jota mulla ei oo koskaa aikasemmi tullu vastaa. Toi kuvassa oikean puoleinen siis. Se on oikeesti vieläki kirkkaampi ku mitä kuva ehkä näyttää, sellasen neonvihreen ja keltasen sekotus – aika pähee :) Toivottavasti toimivat treeneissäki sit! 

Kolmas löytö oli toi oranssi Ginan treenitoppi, jota oon nähny aika monilla käytössä. Sillä ehkä uskalsinkin sen ostaa, ku kelasin, et ei nii moni sitä käyttäis jos se ihan huono olis :D Toi täytti mun kriteerit toimivalle treenitopille, nii halusin antaa sille mahdollisuuden. Ja laitoinki sen heti päälle attackii! Hitsit et oliki muute taas ihanaa päästä fiilistelee tota bodyattack80 ohjelmaa! Se vaa paranee joka kerta :) Tuntu kyl tosi raskaalta ja jalat paino jonkun verran, mutta fiilikset oli ihan huipussaa kuitenki. En keksi yhtään huonoa biisiä tai koreoo tosta ohjelmasta? Huonoimmat biisit on ykkönen ja kakkonen ja ne nyt menee siinä ku lämmittelyhän on aina kivaa – semmosta letkeetä fiilistelyä :D Täytyy kyllä suunnitella ens viikolla enemmän attackeja, kun nyt viime aikoina ne on jääny tyyliin yhteen viikossa…. Ihan parasta treeniä! 
Milla

2 vastausta artikkeliin “lauantaishoppailuja”

  1. Pirtsakanväriset treenivaatteet rulaa! Miulta löytyy keltaista tällä hetkellä vain yhden topin verran, mutta lisääkin voisin ehdottomasti hankkia kunhan joskus tulee vastaan :) Harmi, ettei täällä oo Stadiumia!

    • jep, samaa mieltä :) intersportissa oli hieno keltanen Niken treenitoppi kevään mallistoa (39.90e), mut siinä oli mukana se sisäpuolelle ommeltu ’tukiliivi’ nii en sit viittiny ostaa ku mulla on muutenki siel topin alla jo shockabsorberit + huomioliivit (eli jotku kivan väriset koristeliivit) :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta