There is no easy way out

Hellou! Mä oon taas käyttäny lahjakkaasti pari(-kolme) tuntia tästä päivästä siihen, että oon päivittäny mun spotifyn LesMills -soittolistaa :D Aika aina hurahtaa vahingossa, ku ryhtyy metsästää internetin ihmeellisestä maailmasta kaikkia uusia ja vanhoja LM-biisejä. Eka ettii biisien lesmillsversioiden nimiä, sitte niitä hakee spotifyn kautta. Sitte niitä alkaa kuuntelee ja fiilistelee ja sitte seuraavaka youtubesta etitääki jo koreoita ja muistellaa, miten ne menikään.. Ja lopulta itse soittolistaan on tullu vaa pari uutta biisiä, mutta ittensä löytää hillumasta peilin edestä vanhoja biisei ja koreoita fiilistellen :D Perussunnuntai! haha.. Naapurit saattavat löytää tässä yhtälössä itsensä kolistelemassa patteria, joskin tänää oon saanu ihan rauhassa fiilistellä, eikä kukaa oo kolistellu, et musiikki olis liian kovalla :) Ihanin vanha uutuus mun soittolistaan oli ehdottomasti bodycombatista tuttu lämppä: there is no easy way out! En käsitä, miten tota ei oo löytyny mun soittolistalta, kun kuitenkin joskus oon salilla alkulämppää tehdessä kaivanu sen puhelimella youtubesta asti kuunneltavaksi :D Ei oo tullu mielee ettii sitä itelle? No, nyt tuli ja oonki soittanu sitä repeatilla koko päivän. Tulee nii nostaligisia fiiliksiä noista ajoista, ku tota combatohjelmaa mentii :)
Ainut mikä nyt tällä hetkellä puuttuu mun elämäni soittolistasta on bodyattack80 ohjelman 8 biisin – bridge of light!! :( yyy. Miksei sitä löydy mistää? En oo löytäny sitä youtubesta enkä spotifysta enkä easy mp3 downloderista enkä kaveriltakaa. Hitsit. Se on nii huippubiisi, et melkei voisin maksaa et sen sais itelle :D Tietääkö joku mistä sen vois saada? Toi alla oleva on lähimpänä oleva mitä oon löytäny mut sitä oikeeta odotellessa :) Nii, ja olis se nelonenki kyl kiva löytää, mut tähän mennessä en oo sitäkää onnistunu onkimaan mistään..
 
No, pääsin mä koneeltaki hetkeks aikaa pois ja kävin vähä fiilistelee combattia ihan tosielämässä ja sit siihen alle tehtii kaverin kans yhteissalitreeni: jalat + ojentajat. Hyvä yhteistreeniviikko siis sen kuin jatkuu! Tykkään :) Combatissa oon alkanu rakastua siihen firestarteriin! Ja hyppysivupotkutkin (mikä niiden oikee nimi on :D?) alkaa näyttää jo vähä paremmilta. Ainaki ne muistuttaa jo vähä potkuja sen alun epämääräisen räpiköimisen sijaan. Muutenkin toi eka puolikas on kokonaisuudessaan tehnyt muhun alkua paremman vaikutuksen ja oon ihan fiiliksissä ekat 30 minuuttia. Ihan huikee ero siis tunnelmassa ja fiiliksissä siltä lanseerausviikolta :D Mut se loppupuolikas tuntuu edelleen aika kuralta ja tällä viikolla teinki kerran nii et vetäsin vaa ekan puolikkaan salitreenin alle ja lähin sit pois :) Tärkeintähä kuitenkin on hyvä mieli treenatessa.
 Ja arvatkaa mitä! Mä oon kehittyny salilla, meinaa jaksoin tänää ihan kevyesti yhen ojentajaliikkeen, jolle piti keksii vaihtoehtoinen toteutustapa sillon ku alotin salilla :-D!! En ollu ees kokeillu tota niillä painoilla sen jälkeen, koska oon tehny vaa sitä vaihtoehtoista, joka silloin kehiteltiin. Meinas ilonkyynel tulla, ku tajusin, että oon oikeesti kehittyny! hihii. Kivaa.
kauhee määrä rompetta mukana salia ja combattia varten :D

Tää treeniviikko olis sit taputeltu ja kohti ens viikkoa (ja kevättä) mennää hyvillä fiiliksillä ja mikä tärkeintä – terveenä :)!! Mitäs sunnuntaifiiliksiä teillä? Kävikö virpojia? Mä en uskaltanu ostaa mitää herkkuja niiden varalle, ku joka vuosi oon joutunu kaiken syömää ite, ku kukaan ei oo tullu ovelle kolistelee ja näköjään niin olis käyny tänäkin vuonna :D (ellei ne vähäisetkin yksilöt käyneet just sillon ku olin treenailee….)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta