selkäreenii+viikon 12 liikunnat

Moikkamooi. Uusi treeniviikko korkattu salilla selkä-hauistreenin parissa :) Olis ollu energiaa jumppaanki, mut vaikka kuinka syynäsin listaa läpi, nii kertakaikkiaan ei vaa menny mitää kivaa niihin aikoihin ku olin liikenteessä :D Huhkin sitte salilla kahta kauheemmin. Ekaks lämmittelin juoksumatolla ja siihen liittyykin arvoitus: kuinka monta kertaa bridge of lightin voi kuunnella yhen lämpän aikana läpi? – neljästi meni. Haha. Oon vähä semmosta tyyppiä musiikin suhteen, et ku löydän jonkun hyvän biisin nii kuuntelen sitä sit repeatilla koko ajan :D Viime viikot repeattii on päässy attackbiisien Sueve ja Summer of love, mut nyt toi ihmeversio youtubesta bridge of lightista on kiilannu niiden ohi! Miten se voiki olla nii hyvä?!
Salilla kulki mainiosti treenit! Selkä oli ihan krampin partaalla, ku lisäsin uuden treeniviikon ja kevään alun kunniaks kaikkiin liikkeisin vikalle kierrokselle yhen pykälän isommat painot ja tein niin monta toistoa ku ikinä vaa jaksoin! Ja sit ku se selkärullauksee tarkotettu penkki oli varattu silloin, ku olisin tarvinnu sitä, nii tein siinä välissä yhen ekstraliikkeen vielä :D Huh. Haukkarireenissä olisin kaivannu suoraa tankoa, johon voi lisätä päähän niitä painoja. Semmosta lyhyttä, et ei niitä kyykkytankojen kokosia jättiläispitkiä :D Mut en löytäny. Voiko olla mahdollista, että tolla salilla ei oikeesti vaa oo niitä ollenkaa?! Eiks semmosia kuitenki oo olemassa? Mutkatangolla on VÄHÄ ongelmallista tehä hauista, ku siinä vääntyy ranteet. pöh. Mut tein sit taljassa ja käsipainoilla ja siinä vaiheessa ku palkkaripulloa täyttäessäni tarkastelin mun viikonlopun aikana pahentuneita rakkuloita käsissäni, nii ne täris jo niin paljon, että en erottanu oliko niitä rakkuloita kolme vai kaks per kämmen :-D Nii siistii! Josku vaa kulkee ekstrahyvin ja tänää oli ehdottomasti sellanen päivä :)

Ja tässä vielä heiasta napattuna viime viikon liikunnat. Viikolla 12 kertyi jopa 5 salitreeniä – mikä taitaa olla jonkin sortin ennätys mulle :-D aika huikeeta! Eka treeni oli jalat+ojentajat, toinen oli hauis+vatsat, kolmas selkäreeni, neljäs rinta+olkapää ja eilen viidentenä reeninä pyöräytin paletin uudellee käyntiin jalka+ojentajareenillä mutta eri liikkeillä vaan. Katottii tekniikkaa ja painoja maastavetoon sekä askelkyykkyyn smithissä ja muutenki liikkeet oli erit, kun tossa mun ’tavallisessa ’jalka-ojentajatreenissä. Nyt alan kyllä sekottelee niitä vähä lisää, koska uudet liikkeet innostaa aina niin kauheesti :D Maastaveto koukutti mut heti ja en malta odottaa, että pääsen loppuviikosta taas tekee sitä!! :D Tein eilen pitkästäpitkästä aikaa sillai et oli tanko+10kg päissä eli yhteensä siitä taitaa tulla 40kg ja oon ollu tänää kyl nii jumissa heti :-D haha. Eli kertoo taas siitä, kuinka vaihtelu tekee kropalle (ja mielelle) enemmän ku hyvää! Oli kyl hankalaa pitää otetta jo nyt siitä tangosta, vaikka painot ei ollu kauheen hurjat. Pitäs varmaa olla jotku hanskat tai vetoremmit, vai mitä sanotte? Oon aika utelias lisää painoja aika kovalla tahdilla, nii mietin vaa et kuinkaha käy sit ku tosta 40kg:sta  noustaa……?

No mutta asiaan takas :D Innostuin taas vähä. Salien lisäksi tuli tehtyä yks aamuaerobinen kävelylenkki. Muita aerobisia oli bodyattack ja puoltoista bodycombattia :) Viikon kohokohtia oli ehdottomasti toi lauantain attacki ja sit yhteissalitreenit kavereiden kanssa perjantaina ja sunnuntaina. ja yks täyslepopäivä sieltä löytyy tietysti – niinkuin joka viikko.

Ja tänää oikeesti pysty jo haistaa ilmassa kevään tulon! Huomasitteko? Ihan parasta kävellä kuralätäkköjen keskellä palkkari kädessä kotia kohti – koska sehän tarkottaa, että oon hyödyntäny parhaan treenikauden ja kesällä oon taas vähä tikimmässä kunnossa! :D Wihii!
 Mitens teijän treeniviikko lähteny käyntii? :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta