CxWorx10 + kahvakuulailua

Moi. Tänää tuliki tehtyä vähä tavallisesta viikosta poikkeava treeni, kun kävin  jollain muulla ohjatulla tunnilla, kuin lesmillsillä!  Eli päivän treeni oli juoksumatto 40min + ohjattu kahvakuula 30min + cxworx. En oo käyny tossa nykyisessä Cx-ohjelmassa aikasemmin, vaikka se on pyöriny jo ainakin kolmen viikon ajan meidän salilla. Ihan kiva, että tuli sekin kokeiltua. Katotaan, kuinka huomenna kolottelee, koska tuntumaa sain ainaki tässä kokonaissetissä hyvin.
Cx-ohjelma oli yksinkertainen, tehokas ja musiikiltaan ihan keskitasoa. Alkulämppä oli ihan perushommia eli tosi samoja liikkeitä, kun on aikasemminki aina ollut. Näpäytyksiä, rutistuksia ja muuta keskivartaloa lämmittäviä liikkeitä. Kakkosbiisi oli  kaikista kivoin mun mielestä koko ohjelmassa. Vatsoissa mulla poltteli ihan kunnolla vitosen kiekolla tehtynä :) Koreoo liittyi hoovereita ja sit rutistuksia ja jalkojen ojennuksia + kiekko käsissä. Simppeliä, mutta toimii.
Kiertoliikkeet sen sijaan oli taas vähä mun olkapäälle hankalia. Tein oranssilla kuminauhalla, mutta niissä kierroissa siis, joissa kädet ojennetaa suoriks yläviistoo, nii oli kyl ihan pakko tiputtaa toinen lenkki pois.. Jalkabiisissä pakarat sai hyvin tuntumaa, ku tuubilla nytkyteltii takaviistoo ja sivuille :) Sitte oli tietysti selkäbiisi loppuun, ja siihen kuului niitä perussoutuja leveellä ja kapealla otteelle tuubilla tehden. Ei kovin kummallista kuvausta tässä nyt, koska kuten ehkä teksin läpi huomaa, nii toi Cx ei herätä mussa mitään suuria intohimoja :D Saan sen aina tuntumaan hyvin, mutta en oo koskaan saanu treeninä siitä minkäänlaista treenieuforiaa – ehkä siks käynkin siellä vaa sillointällöin katsastamassa ohjelmia ja hakemassa liikevinkkejä omaan harjoitteluun salitreenin yhteyteen. Usein justii noi vatsat on nii tehokkaita, että oon ottanu niitä omiin treeneihin sit mukaan :)

välipalan voimalla kohti treenejä :)
Mulle tarjoutui tänää tilaisuus valita joko perustorstaitreeni:bodycombat tai sitten tämä erilainen treeni, johon saisin treenikamun mukaan. Valitsin tietysti kaveritreenit, combattia kun menee joka päivä ja tää mun kaveri on nyt vaan viikon meidän salilla kokeilemassa. Ja se uutinen, joka teki tästä päivästä todella erilaisen – mä kävin siis oikeesti jollain ohjatulla tunnilla, joka ei liity mitenkää LesMillssiin! Piitkästäpitkästäpitkästä aikaa :) En tiiä oonko tolla mun nykyisellä salilla käyny koskaa aikasemmin? En varmaankaa.. Tai ei ainakaa tuu nyt heti mieleen. Kahvakuulailu on mulle kyllä todella tuttua, koska oon sitä käyny tekee edellisellä salillani ja omissa salitreeneissä käytän sitä toisinaan, nykyään kyllä harvemmin. Odotukseni olivat jotakuinkin sellaiset, että tehokas puolituntinen, jossa käytäisiin sykkeennostoa säästelemättä koko kropan lihakset läpi.
Mutta mitäs sitten tehtiinkään? No, vähä jäi sekalainen olo, kun kauheeta kyytiä vaihettiin liikkeestä toiseen musiikista sen ihmellisemmin välittämättä. Tehtiin kokonaisvaltaisia suuria liikkeitä, joissa on koko kroppa mukana ja niinpä sykkeetkin nousi usein korkealle. Tuli hiki ja hengästymistä, mutta varsinaista suurta poltetta ei tullut mihinkään päin kroppaa. Kesto: 29min15sec keskisyke 139, maksimisyke 167 ja kulutus 218kcal. Ja menisinkö uudelleen ? – En. Ai miks? Mun mielestä tunnilta puuttui se fiilis, joka tulee nimenomaan niistä treenimusiikeista, joihin tunnin koreo on sovitettu. En varsinaisesti nauttinut treenistä, ja koska treeneistä tykkääminen on mulle tärkeetä, nii ei tää minä+kahvakuulatunti sit oikei tee hyvää comboa :D Mut tulihan kokeiltua ja nyt attack tuntuu taas entistä hienommalta, kun sinne lauantaina pääsee! hehe.
Nyt mä puran työlaukun ja koitan keskittää ajatukset siihen, että nyt alkoi oikeesti ne kauan odotetut pääsiäisvapaat!!! Ihanaa :) Mulla on pari blogihaastetta laitettu tässä viime aikoina, nii varmasti pääsiäisen aikaa on sit tilaisuus niihinki syventyä. Eli mun pääsiäisvapailla on tiedossa siis mahdollisimman suunnittelematonta vapaata hengailua, ulkoilua, akkujen lataamista, kivaa treeniä, hyvää ruokaa, kohtuullista herkuttelua ja kavereiden tapaamista – noin mainitakseni muutamia :) mitens teillä :)?
Milla

2 vastausta artikkeliin “CxWorx10 + kahvakuulailua”

  1. Musta on kiva ku sä käyt kuitenkin tasasin väliajoin kokeileen erilaisia jumppia, etkä jää junnaa aina samoihin :) Hyvät vapaat, nähää! :)

    • Jep. Täytyy aina kokeilla jotta voi olla joku mielipide asiaan :D kiva ku kommentoit! Nähdään näiden pääsiäissuunnitelmien merkeissä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta