naiset pitkäperjantain kympillä

Moikka. Pitkäperjantai oli kyllä yks parhaista päivistä tähän mennessä vuonna 2013! Ja mikä siitä teki kohdallani niin erityisen kivan, niin yksinkertaisuudessaan suunnittelematon ja kiireetön vapaapäivä ystävän seurassa :) Eipä siihen sirkushuveja tarvita, kun on oikeessa paikassa oikeeseen aikaan. Mulla oli mukavaa joka hetki. Lähdin kotoa vähän ennen 10 aamulla ja olin takaisin klo23 :D hehe. Ja kaikenmoista ehti tapahtua päivän aikana, ja vaikka oli pitkäperjantai nii aika ei todellakaan tullut pitkäksi!
 
Käytiin  lenkillä aivan ihanissa maalaismaisemissa heti päivän alkuun. Aurinko paistoi ja asvaltti oli kuivaa ja liikennettä ei juuri nimeksikään :D Nähtii matkalla lampaita, hevosia ja lintuja ja haisteltii kevättä (ja lehmiä:D). Niin erilaista, kuin jos olisi juossut täällä keskellä tamperecityä kaiken metelin ja liikenteen keskellä! Suunnitelmana oli juosta 10km lenkki. Oltii katottu kartasta koordinaatit, joilla tällanen matka tulisi tehtyä, mutta pieni epäusko iski jossain välissä, kun eräs 2.5km etäisyys paikasta A paikkaan B alkoi tuntua jo liian pitkältä. Oltiin varmoja, että oltiin menty jo ohi. Käännyttii sitten takaspäin ja kun lenkin jälkee tarkistettiin, nii eipä sitä olis tarvinnu jatkaa ku 250metriä eteenpäi, nii oltas oltu suunnitellulla kääntymispaikalla :D Tietysti! haha. Eli ihan ei tullu kymppi täyteen, mutta muuten olosuhteet ja fiilikset oli kympissä nii eipä toi jäänyt kauheesti mieltä painamaan :) Sykemittari näytti kulutetuiksi kaloreiksi 616kcal, keskisykkeeksi 144 ja maksimisykkeeksi 173.
Monestihan sanotaan, että bodyattack vastaa kympin lenkkiä. Mutta kyllä mä attackin jälkeen koen olevani paljon enemmän poikki ja kaikkeniantanut :-D Tosin ainahan lenkillä voi kiristää vauhtia. En kyllä tiedä, kuinka nautinnollista se sitten enää olisi, jos 10km juoksisi täysiä puuskuttaen :D haha. Eli hyvä näin!
 pääsiäinen13 (3) pääsiäinen13 (4)
 
 
Muutama ihan järkky nousu oli matkan varrella, mutta muuten mentiin tasaista tietä. Sykkeet nousi noissa mäissä lenkkisykkeitä korkeammalle ja tarkkailtiin mittareista ’läähätysrajoja’ :D hehe. Kateltii siis mittarista, mikä sykelukema on siinä rajalla, et alkaa jo puuskuttelee eikä pysty puhuu. Eli mentii sykkeiden kannalta ehkä liian kovaa, ku muute mentii koko ajan semmmosta vauhtia, että pysty hyvin juttelee. Parisataa metriä jäi uupumaan siitä kympistä, nii voi olla et pitää pääsiäisen aikana lähtee viel uudellee korjaamaan tää virhe :-D Jotenki olis kiva nähä noita sykkeitä semmoseessa maastossa, jossa ei oo noin isoja korkeuseroja, vaa et vois juosta matkaa mahdollisimman suoralla ja tasaisella. Tällä matkalla kun maksimisyke nousi aika korkeeksi.
 
 
 
pääsiäinen13 (1)
Ja kuten pääsiäisenä oli suunnitelmissa, herkuteltiin myös suunnilleen hallitusti ja sain yllärilahjaksi kinderin!! :-D
 
pääsiäinen13 (5)
 
 
 Ihan huippua, että vasta yks vapaa neljästä takana ja mä oon jo ihan lomamoodilla! Saas nähä, mitä lauantai tuo tullessaan :)
Milla

4 vastausta artikkeliin “naiset pitkäperjantain kympillä”

    • haha :D no mitä tohon nyt sanois. eikai parisataa grammaa suklatakaa ketään tuhoon aja :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta