pääsiäiskuulumisia

Hellou! Pitipä hyödyntää pääsiäisenajan ainut normaali päivä, jolloin kaupatki on auki – eli kävin shoppailee taas! :D Jestas. Tuntuu vähä hullulta, ku vasta ostin uusia treenivaatteita ja nytki meni melkei satanen uusiin hankintoihin. Mut toisaalta, ehkä tää on niitä työssäkäymisen etuja, ei tarvii joka asiassa kituuttaa :) Mukaan lähti siis uusi treenikassi. Oon käyny tota Niken musta-pinkkiä kassia ihastelee jo moneen otteeseen eri kaupoissa, mutta sen hinta (55e) on kauhistuttanut mua, nii aikasemmin se on aina jääny kauppaan.. Nyt interissä oli -20% kaikki reput ja laukut ni pitihän se nyt napata mukaan! Ja oon kyllä ihastellu sitä nyt koko ajan tässä kotona ollessani, on se vaa nii hieno :) Uuden treenikassin lisäksi ostin kolme uutta jumppatoppia. Stadiumissa oli kampanja ’ota 3 maksa 2’ joten olihan seki hyödynnettävä ku sinne asti olin lähteny :D Ostin siis tollasen sinisen samanlaisen topin, jonka ostin vähä aika sit limen värisenä. Sitte ton Niken perustopin, jota mulla on sinisenä ja pinkkinä aiemmin kaapissa. Ja sit tommosen punasen uudenmallisen topin, josta mulla ei oo aiemmin mitää kokemusta. Saas nähä, kuinka toimivat taas treeneissä :) Näiden lisäksi kävin ruohonjuuressa vähä ekoshoppailemassa. Mut sieltä en oikei osannu päättää, mitä haluaisin nii otin vaa vaniljauutetta, joka sopii ainakin proteiinilättyihin. Ehkä ens kerralla jotai muuta, nyt iski valinnanvaikeus kaiken sen tavaran keskellä :D

Kaupungilta kirmasin välipalan siivittämänä attackiin ja salilla olikin hauska pääsiäisylläri asiakkaille :D Siellä oli pääsiäismunia tarjolla sillai, et ku sykemittarista näytti kulutuksen nii sitä vastaa sai suklaamunan. Ja mitä isompi kulutus oli nii sitä isomman suklaamunan sai :D Pienin oli alle 200kcal kulutuksille, keskikokoinen 200-800kcal kulutuksille ja mignonmuna sit yli 800kcal kuluttaneille :-D Eli kuten kuvasta näkyy, nappasin itelleni tollasen keskikokoisen, koska attackissa meni sykemittarin mukaan 515kcal.
Tein tänää itelleni pääsiäisaterialle ihan sairaan hyvää jauhelihakeittoa! Kolusin kaappeja ja lisäsin kaikkee mitä löysin jauhelihan lisäks: parsaa, porkkanaa, maissia ja perunaa. Mausteeks tietysti pasta rossaa reilusti! Namnam. Ruuansulattelun jälkee tuli viel katsastettua toi pyynikinlenkki siitä näkökulmasta, kuinka pitkä se on matkana. Oon yli vuoden ajan kavereiden ja koiran kanssa vetäny tota pyntsän rinkiä, välillä kävellen ja välillä juosten, mutta koskaan ei oo ollu mitää hajua, et mitä matkaa ollaa tehty. Nyt ku latasin puhelimeen ton reittisovelluksen, nii tuli käveltyä pyntsänlenkki ja sehän osoittautui aika tasan 5km pituiseksi :) Kovin hurjaa vauhtia en tosiaa menny, ku kesti tunti tossa viidessa kilometrissä. Uhmasin myös hiihtäjiä, kun nyt ensimmäistä kertaa tänä talvena uskalsin kieltomerkistä huolimatta kävellä sitä ’oikeeta’ reittiä pitkin. Ja olihan siellä muutama muukin kävelijä eikä yhtään sukseilijaa, eli ehkä kevät on todella tullut! Teki hyvää palautella lihaksia ja tein pitkät venyttelyt päälle, kun toi eilinen juoksu vähä jumiutti mun alaselkää ja lonkankoukistajia.

pyynikillä auringonlaskun aikaan
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta