tavallinen päivä kuvina

Hellou. Koska tänään oli aivan tavallinen päivä tavallisen treenaajan tavallisessa arjessa. Ja koska arki on se, jota eletään suurin osa elämästä. Ja koska arjen tulee olla nautittavaa – päätin laittaa teille mun tavallisen arkipäivän kuvina. Tykkään kuvailla puhelimella kaikkea vastaantulevaa, joten kerrankin oli joku syykin kuvata :D
Aamualkaa aamupuurolla. Mulla se on pitkään ollut tää sama combo:kaurahiutaleita, vadelmia + vadelmakeittoa ja tietysti kahvi! namii. Aamupala on kyllä päivän paras ateria :)
Ja sitten tietysti kaikkien aamutoimien ja koiran kanssa ulkoilun jälkeen täytyy olla lähteä kohti työmaata. Sekin on paljon mukavempaa auringonnousun jälkeen muuten :)

 Töissä parhaita hetkiä on tietysti ruokatauko. No eikai! Mut on se hyvä hetki kuitenki :p

Töistä kotiin ja salikamoja pakkaamaan. Eiku? Joku yritti vissii kertoa, et pitäs päästä uloski jossai välissä :D

Koiran ulkoilutuksen jälkeen siis kohti salia ja selkäreenin kimppuun. Oli muute kaikki pääsiäisenvietossa olleet kaupunkilaiset tänää salilla klo 17! Näytti ja tuntui ainakin siltä. En päässy ollenkaa tekee mitää mun perinteisiä selkäliikkeitä ja meinas mennä hermo. No, hillitsin itseni ja sovelsin. Ei silti jäänyt paras mahdollinen fiilis. Mutta näinkin joskus. Tulihan yritettyä ainakin.
Ja sitten taas syödään! Vikat annokset viikonloppuna tehtyä jauhelihakeittoa ja ah niin herkullista ruisleipää. Piti muuten oikein kaverilta puhelimessa varmistaa, et voiko tota keittoa vielä syödä. Oon aikamoinen ruokaneurootikko ja luulen et kaikki ruoka pilaantuu jos ei kahessa päivässä syö pois.. Ja paljastan nyt taas jotain uutta itestäni. Mut musta on ihanaa ja kaikista nautinnollisinta syödä ja lukea vanhoja akuankkoja samalla :D Mikä combo! Melkei yhtä hyvä ku pumppi+combat :p
 
Ja sitten taas mentiin… Nimittäin apteekkiin! Meillä oli treffit mun äitin kans samalla keskustassa. Elmo on ihan true citykoira ku mentii hämeenkatua pitki koreesti :-D
 
Sit koittikin jo päivän lepohetki: salkkarit! En nähny ihan alusta asti, mut eniveis. Klo 19:30-20:00 on se hetki päivästä, ku mä katon telkkaria enkä ehkä vastaa ees puhelimeen. Joskus saatan venytellä samalla, koska toi puolituntinen kuluu niin nopeesti. Tänää kuitenki löhöilin vaa laiskasti sohvalla.
 
Ja tottakai vielä iltapalaa naamariin. Rahkajugurttia ja kanelia, nam. Ja tätä rahkajugurttia meni kyllä kahdella välipalallakin aiemmin päivän aikana. Siinäpä se olikin. Työntekoa, syömistä, liikkumista, asioiden hoitoa, ihmisten tapaamista ja koiranhoitoa. Siitä mun arki on tehty ja tää päivä oli kyllä erittäin hyvä kuvaamaan mun tavallista päivää :) En tiedä, mikä tän postauksen syvin merkitys tai tarkoitus oli. Mutta en keksinyt mitään erikoista kirjoitettavaakaan, nii hyödynsin noita päivän aikana otettuja kuvia :) Ja joku on multa kysellyt ruokapäiväkirjapostauksia, nii samallahan tuli nyt vähä laitettua suuntaa antavaa tietoa siitäkin.
 Kiitos ja hyvää yötä – mä herään huomenna taas 4:30 töihin, huh :-D
 Mut jääpähän ainaki hyvää treeniaikaa sitten illasta ku pääsee ajoissa kotii…
Milla

2 vastausta artikkeliin “tavallinen päivä kuvina”

    • okei, kiva kuulla :) tietää että vois jatkossaki ehkä laittaa tän tyylisiä sillointällöin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta