epätavallisten tapahtumien päivä

Tänää tapahtui kaksi sellaista asiaa, joita ei tavallisesti tapahdu. Tai oikeastaan ehkä jopa kolme. Ihan ekaks nimittäin mä suunnittelin koko päivän ajan, että sitten kun pääsen töistä kotiin, nii mä nukun ensitöikseni päikkärit. En nuku oikeastaan koskaan päikkäreitä, koska en oo kokenu niitä ikinä virkistäviksi, vaan oon entistä enemmän horroksessa niiden jälkeen :D No, tänää nukuin kuitenki.
Ja se toinen outo asia tässä päivässä oli se, että mä torkutin!? En siis koskaan torkuta. Hyvä jos käytän herätyskelloa :-D En oo koskaan tajunnu, mitä ihmiset hakee sillä, että ne torkuttaa ja siirtää herätystä vaan myöhemmäks. Herätä pitää kuitenkin, nii eiks se oo ihan sama, vaikka sen tekis heti ekasta soitosta? Ja mikä tässä oli hienointa, nii torkutin tosiaan päikkäreiltä heräämisessä :-D Ei se aamun 4:30 herätys töihin mitään vaikeeta tehny, mut päikkäreiltä en meinannu päästä millään ylös! Kelasin jo, että päivän treenit saa jäädä tekemättä ja jään horrostaa kotiin. Eka herätys oli 30min päikkäreillemenon jälkeen ja lopulta nousin 1h15min päästä :D Olin varma, että joudun horrostaa epämukavassa tilassa iltaan saakka. Mutta kuinka ollakkaan, kahvin keittäminen ja tieto siitä, että pian olisi mahdollisuus mennä kavereitten kanssa combattii – ja mä piristyinki ihan siinä hetkessä! Vou. Olin ihan ihmeissäni. Päikkäreissä on sittenki joku järki :)
Ja se kolmas juttu, nii annoin taas mahdollisuuden uudelle ohjaajalle. Oli siis ohjaajana uusi mulle: en oo käynyt sen muiden lajien tunneilla, ja laji taas oli uusi hänelle. Kuinka mielenkiintoista oikeesti mennä tunnille sillai, et joku ohjaa ekoi kertoja jotain lajia! Tuli kauhee symppistelytsemppausolo itelle :) Halusin, että se tunti onnistuu kaikinpuolin. Ja kyllähän se onnistui! Ohjaaja oli ihan mahtava ja hyvällä fiiliksellä ja osas nauraa niille kohdille ku sekoiltiin :D Eikä kyl yhtään olis arvannu, että ekoja combattunteja vetelee. Oli tosi kivaa! Harmi, että siinä alkoi heti perää kiireellä toinen tunti, nii ei ehtiny sanoo mitää nopeeta palautetta. Mitä oon kuullu ja ymmärtäny, nii monet ohjaajat ottaa mielellään palautetta vastaan ja ite ku oon aika aktiivinen palautteen antaja, nii on kiva antaa sitä sekä hyvässä että kehitettävässä :) Ja nyt olisin kyllä kehuja antanut. Mutta ehtiihän sitä taas :) Uusi potentiaalinen combatohjaaja lisätty mun viikkolistalle!

Ja mitä opimme tästä päivästä.1. Nuku päikkärit, kun yöunet jää liian lyhyiksi – ne piristää ja 2. Anna mahdollisuus uusille asioille – ne voivat yllättää positiivisesti ja arkeen saa taas lisää kivaa vaihelua :)
Niin. Ja vielä loppuun kuva-arvoitus. Mitä/mikä kuvassa on? Jos joku arvaa, nii hyvä :D Kuva on vähä epäselvä, mut nii oli mun ajatuksetkin, ku ton ’löysin’ :D

Milla

6 vastausta artikkeliin “epätavallisten tapahtumien päivä”

  1. Kiva että annoit mahdollisuuden uudelle ohjaajalle :) Käy ihmeessä antamassa palautetta vaikka jälkikäteen, se tsemppaa tosi paljon varsinkin noin alussa kun ohjaa uutta tuntia. Itse voi kokemuksesta sanoa, että kaikki palaute tsemppaa eteenpäin, kun on vielä epävarma omasta tekemisestään.

  2. Oisko toi syöty suklaamunan muovikotelo? :D Vähän jää vaivaamaan..

    .anne

    • Haha. Voi mun heikkoa mieltä jos herkuttomampi huhtikuu olis kaatunut jo kolmantena päivänä :D onnekseni voin sanoa että ei osunut veikkaus kohdilleen ;)

  3. Mun protein puddingin jämät kun jää sheikkeriin oottamaan pesua (eli yleensä seuraavaan päivään), niin se mömmö sheikkerin reunoilla muuttuu ihan ton kuvan näköseks läpinäkyväks kalvoks! Onko toi sitä? :DD

    • Joo!! Oikein ja kuvaus osui ihan nappiin myös :-D haha. Siistii et joku ties!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta