viikon 14 fiiliksiä

Heipsantaas! Kuten eilen jo kirjoittelinkin, nii jotenki kulunut treeniviikko on ollu vähä tahmee: jalka on painanu, palautuminen ollut äärettömän hidasta ja kroppa väsynyt. Pidin maanantaina lepoa ja perjantaina vielä ylimääräisen lepopäivän, ja eilen tuntuikin taas paljon paremmalta. Ja tänään taas eilistä paremmalta – jee! Heikosti alkanut ja väsyneillä fiiliksillä menty treeniviikko kääntyi siis viime metreillä parempaan päin :) Kävin ahkeroimassa tänää jalkatreenin salilla. Viime sunnuntain jalkatreenistä kesti palautua melkein koko viikko, nii saa nähä kuinka tällä kertaa käy :D Toi askelkyykky smithissä on ihan kuolemaliike ja siitä varmaa sain viimekski paikkani ihan jumijuntturaan! Ja kuvatakseni mun tuskaa tän liikkeen kanssa, nii mun sanavarastoon ei kuulu normaalisti missään tilanteessa kirosanat, en kiroile siis lainkaan ikinä missään. Mutta tossa liikkeessä on nii kauhee polte ja tuska, että jopa mun tekis mieli heittää pari ärräpäätä ilmoille!! :-D haha.
 Kaikki mun treenivaatteet oli kuivumassa pesun jäljiltä, nii jouduin pukeutumaan tänää kokomustaan treeniasuun. Hyi :D Joku vielä sanoo, että musta hoikistaa. Mua hivenen häiritsi koko treenin ajan, että oon ku joku pötkylä mustaa makkaraa siellä salilla. Vaikka tampereella ollaankin, nii silti en päässy asiasta ympäri. Ei vaa sovi mulle toi musta. Tällai olennaisena sivuhuomautuksena tässä :D En siis syyttä hamstraa niitä värikkäitä treenitoppeja kaappiini.

 kuvassa näppärä keino sensuroida oma naama :D
Alla siis heiasta koottuna viikon liikunnat. Tällä viikolla tuli määrällisesti treenattua aika vähän: 4 kuntosalitreeniä ja 1 combat sekä 1 attack. Kokonaistreenimäärä siis noin 6 tuntia. Pyrin kuitenkin koko viikon ajan valisemaan sellaisia treenejä, joita pystyisin täysillä eli laadukkaasti tehdä. Parhaat treenit oli laadun ja fiiliksen puolesta kyllä lauantain ja sunnuntain treenit :) Arkiviikon treenit meni enemmän siihen, ku lähin vähä väsyneenä treenaa ja odotin sitä piristävää vaikutusta, mikä aina tulee. Sitä ei vaa tällä viikolla nii kauheesti tullu :D Mut ei sitäkää voinu tietää ennen ku kokeilee. Laiskuuden ja oikeen väsymyksen ero on oikeesti vaikee havaita! Ja hitsit et väsymys on ärsyttävää? Mieli haluais mennä enemmän ku kroppa jaksaa. Sitähä se sillä väsymyksellä viestittää. Ja hyvä, että pidin määrät kurissa ja pari täyslepoakin. Ei varmasti tehny pahaa. Tosin pieni epäilys mulla edelleen on, että noi allergialääkkeet väsyttää mua, koska oon niitä nyt tasan viikon syöny ja alkuviikosta tää alkoi. Plaa. Oon meinaa aikoinaa myös jättäny lääkkeet kokonaan syömättä ja kärsiny allergiaoireet, koska se väsymys teki mut hulluks. En tiiä kumpi on sit pienempi paha kärsiä.

Ja kuten aiemmin joskus totesin, ajattelin panostaa entistä enemmän kehonhuoltoon ja nyt viikonloppuna on sitäkin tullut tehtyä. Venyttelin kunnolla lauantaina koko kropan läpi ja tänää pääsin hierottavaks ja sain myös kinesioteipit tohon mun vammaseen olkapäähän. Katsotaan, josko siitä olisi jotain apua :) Mua ei oo aikasemmin koskaa teipattu, nii en tiiä mitä mieltä oon näistä kinesiohommista, mut tokihan piti tätäkin kokeilla.

 Ens viikolla mun oli tarkoitus alottaa työmatkapyöräily, mutta toi lumisade ei enteile kauheen hyvää pyöräilykeliä :D Aion myös tehdä laadukkaat ja hyvät salitreenit. Toivon, että ei tuu sitä kamalaa epäuskon tunnetta, mikä tällä viikolla yllätti mut. Aion myös käydä attackissa ja combatissa, ainakin jos en pääse pyöräilemään vielä sen ihmeellisemmin. Sitten, kun kunnon kevät alkaa ja pyörällä pääsee hyvin eteenpäin, nii sitten saatan vähä jättää noita aerobisia jumppia pois ja keskittyä vieläki enemmä raudannosteluun :) No, katsotaan sitten kun sen aika koittaa. Mutta nyt mennää näillä suunnitelmilla.
Millä fiiliksillä te ootte tän viikon treenaillu? Mitä suunnitelmia ensi viikolle? :)

Milla

3 vastausta artikkeliin “viikon 14 fiiliksiä”

  1. Mulla on ollut kerran kinesioteippaus polvessa ja vaikeehan se on sanoo, että vaikuttiko mitenkään, mutta ehkä sillä oli joku henkinen lume-vaikutus.:D
    Toi lumisade todellakin pilaa kaikki pyöräilysuunnitelmat täälläkin, aaarghh!

    • mä komppaan tota lumevaikutusta kans :-D tai ei oo ainakaa olkapää kipuillu nyt. tosin välillä se on kipuilematta muutenkin tiettyjä kausia :D

      ps. ens viikolla kuulemma pyöräilykausi alkaa sää tiedotteiden mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta