blogihaasteita

Heippa! Tänää ajattelin kertoa vähä enemmän itsestäni ja kirjoittelin pari saamaani haastetta tähä samaan postaukseen :


Sain blogihaasteen, jossa tarkoituksena on kuvata 7 asiaa tai esinettä omasta kodista teemalla ’minä rakastan’ ja julkaista kuvat blogissa ja kertoa niistä jotain – miksi juuri ne asiat/esineet ovat niin merkityksellisiä. Innostuinki heti miettimään, mitkä olisi ne 7 esinettä, jotka kuvaisin. Osa esineistä on mulle tärkeitä, koska ne on nii kiinteä ja tärkee osa mun jokapäiväistä elämää ja osa sit semmosia hyvänmielenjuttuja. Tässä niitä nyt tulee:

1.Keittiön tärkeimmät
Sheikkeri ja mikro -ilman niitä ei aamupalat ja välipalat valmituis. En pystyis kyllä elää ilman mikroa, koska teen siellä joka aamu mun puuroni, sulatan marjoja ja lämmitän päivällistä. Smoothiet kuuluu mun jokaiseen päivään lähes poikkeuksetta, joten ilman sheikkeriä olis aika hiljasta tehdä niitäkään. Ihan ehdottomat mun arjessa :)
 2. Pakastin
Ostin itelleni viime jouluna lahjaks pakastimen, ja en oo kyllä kertaakaan katunu tätä hankintaa, vaikka se ei kauhean kaunis sisustuselementti olekaan :D Tarviin pakastinta joka päivä: säilytän siellä marjoja sekä etukäteen valmistettuja ruoka-annoksia. Pakastin helpottaa arkea ja auttaa käytännössä elää terveellisempää elämää.
3. Kaiuttimet
Ilman musiikkia olis aika kurjaa. Eikä aina napit korvilla riitä, vaa joskus täytyy vaa saada fiilistellä kunnolla kajareista.
4.Pentik, Marimekko ja Iittala
Rakastan kaikkia kyseisten merkkien tuotteita. Koriste-esineitä, torkkupeittoja, pyyheitä, astioita, maljakoita, lakanoita ja mitä näitä nyt on. Semmosta pientä arjen luksusta, kun on näiden merkkien tuotteita käytössä :)
5. Valoisa koti
Rakastan isoja ikkunoita ja luonnonvaloa kodissani. Oon semmonen fiilistelijä ja parhaita juttuja on justii se, kun avaa sälekaihtimet aamulla ja auringonvalo oikei tulvii sisää :) Tai sitten joskus syksyllä sekin on ihan tunnelmallista, kun sade vaa hakkaa ikkunoita. Kaikissa vuodenajoissa ja vuorokaudenajoissa on oma taikansa ja tykkään fiilistellä niitä tästä ikkunasta.
6. Tunnearvoa
Tää esine on pehmolelu mun lapsuudestani. Se on kulkenut mun mukanani 21 vuotta kaikkien muuttojen ja muuttuneiden elämäntilanteiden mukana. Säilytän sitä kaapissa, koska koira muuten söis sen, eikä toi nyt kauheen kaunis esine oo pitää esillä :D Mutta tunnearvollisesti se on mun rakkaimpia esineitä. Muistan, kuinka oon sille jo alakouluikäsenä jutellu iloja ja suruja ja se onkin aika paljon kuullu tän elämän aikana :-D
7. Elmeri
Oma koira. Pikku-mopsi-pullero. Ihanaa, kun kotona odottaa joku, jonka mielestä sun kotiinsaapumine on vaan maailman iloisin asia! -Joka kerta :D
Semmosia juttuja! Mun pitäis haastaa nyt 7 bloggaajaa tekee tää. Seuraan melkeinpä ainoastaan vaan urheiluun liittyviä blogeja, joten sen tekosyyn varjolla jätän haastamatta. Tää kun ei liity urheiluun varsinaisesti, nii voi olla, ettei treeniblogien kirjottajat halua julkasta näin henkilökohtaista. Mutta jos oonkin väärässä, ja joku tän lukee, eikä oo vielä tehny, nii saa ilmanmuuta ottaa käyttöön! Jätä vaikka viestiä kommenttiboksiin, jos innostut tekee tän. Olis kiva lukea muidenkin kirjoituksia ja kattoo kuvia, koska tää oli ainaki musta tosi kiva tehdä :)

 Edellisen tekstin lisäksi oon saanu tän ihanan useissa blogeissa kiertäneen ”And that’s who I am” haasteen ja teinki tähän nyt kuvapostauksen pienten kirjoitusten kera :) Eli tässä kuvin siitä, kuka minä olen :)

tekee elämästä onnellista, niitä pieniä hyviä asioita kun on niin paljon :)

jep.
Teen kaikesta listan ja suunnitelman: kauppalista, to do -lista, työlista, siivouslista, liikuntasuunnitelmat -lista, stressaavat asiat -lista ja mitä näitä nyt on. Helpottaa arjen hallintaa ja vähentää stressiä.

Disneyn jutut on ihania ja prinsessat tietysti kans. Onneks oon päiväkodissa töissä, nii voin salaa huomaamatta fanittaa näitä hommia useinkin, hehe :-D Tiesittekö muuten, että disneyn prinsessoista on tehty myös vaaleanpunaiset kumisaappaat!

Ihan kiva näin. tosin leveyssuuntaan kasvaminen näkyy helpommin, kuin pitkillä ihmisillä. Mutta eihän kaikessa voi voittaa.

jumppakamut, salikamut, koulukamut, työkamut, lapsuuden kamut ja kaikki muutki :) kiitollinen jokaisesta.

ei oo korttia taskussa eikä tuu. hyötyliikunta kunniaan!

tykkään ja tarviin omaa aikaa paljon. tykkään olla itekseni. vaik onhan mulla aina toi koira kuitenki :D

Kaikki mitä osaan ja mistä innostun ni haluan heti innostaa ja opettaa muitakin siinä. Jumppa, sali, venyttely, käsityöt, pyöräily, renkaanvaihto, matematiikka ja kaikki muu mitä en osaa mut voin silti opettaa :-D haha. Onneks oon kuitenki lto, eli mun työ ehkä voi joltain osin luulla sisältävän opetusta. Ei siis oo menny ammatinvalinta ihan pieleen. Oon kuitenki sen luontonen, et haluan jakaa tietoa kaikesta mitä tiiän ja mikä mua kiinnostaa. Ja en tykkää siitä, kun jotku ihmiset ei halua opettaa / jakaa tietoa muille sen takia, kun ne luulee et se on niiltä jotenkin pois.

Siinäpä niitä oli! Kivaa uutta treeniviikkoa kaikille :)

Milla

2 vastausta artikkeliin “blogihaasteita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta