selkäreenii ja ällöpositiivisuutta

Tänää aamulla ku olin matkalla töihin, nii tiesin jo, että tästä päivästä tulee niin cool treenipäivä! Laittelin kaverille viestii jo siinä bussilla körötellessäni ja sovittii treffit salille heti mun töiden jälkeen. Normaalisti nää päivät, ku oon töistä vast klo:18 kotona, on ihan suosiolla huonoja päiviä – jää niin vähän aikaa siihen iltaan puuhailla mitää järkevää. Mutta tänää aamusta asti oli tosiaan se fiilis, että mikään ei voi estää mua ja treenit kulkee ja niinhän ne kulkiki! Oli hirveesti energiaa ja jos tähän aikaa olis menny viel jumppia nii olisin kyllä sinneki menny riehumaan! Mut kun oltii nii myöhää liikenteessä, nii ei menny jumppia, ni riehuin sit salille kaikki energiani. Ja oonko joskus aikasemmi kuluttanu yli 600kcal salilla :D? NOEN! Aikaa tosin meni yhteensä melkei 2 tuntia koko hommaan, kun mulla oli sykemittari päällä siitä asti ku lähin kotoa nii siihen hetkee ku tulin kotii takasin.

Tänää oli siis tiedossa selkätreeni + vatsat. Mun kaverilla on jotku supervatsalihakset, eikä se saa niitä ikinä kipeiks, nii meidän missiona olikin tänää saada ne nini uuvutettua, että ne on huolella kipeet huomenna :D Tehtiiki kaikkia huikeita uusia ja ihmeellisiä vatsaliikkeitä ja vähä hassuteltiiki. hihi. Mut tuli ainaki vaihtelua ja monipuolista kuormitusta vatsoille. Perusliikkeiden lisäks siis kokeiltii mm. pallon heittoa toiselle sillai et se käy aina lattiassa pään takana ja siitä istumaannousua. Ja sit heiteltii toistemme jalkoja kohti lattiaa sillai et ku toinen makaa ni toinen heittelee :D Ja kokeiltii myös voimapyöräilyä (tänää meillä synkkas pyörän kanssa jo paremmin) ja kaikista kivoin oli toi hoover kiekko selän päällä! Syyhysin koko treenin ajan et päästäis jo kokeilee sitä. Oon siitä lukenu monista treeniblogeista, mutta en oo koskaan ite kokeillu aikasemmin. Aloitettiin 10kg kiekolla ja pitoa 1 minuutti. Meni aika iisisti nii lisättii painoja 20kg kiekkoon. Siinä tärinät alkoi jo 10sekunnin jälkeen ja onnistuin 56 sekuntia olee suunnilleen hyvässä ryhdissä (vaikka tärisinki ku haavanlehti ja peppu vähä nous siitä ihanteellisesta asennosta) mut sit ne vikat 4 sekuntia et tuli 1 minuutti täyteen, nii meni jo vähä notkoselällä. Eli tästä on hyvä lähtee kehittyy :) On joku aloitustilanne tässäkin liikkeessä nyt tsekattu!
Pidin vähä taukoa treenin jälkeen ennen ku kirjauduin tänne blogimaailmaan. Tämä varotoimi vain siksi, että tästä tekstistä ei tulis ihan ällöttävän yltiöpositiivista hehkutuspostaus, joka on kirjoitettu endorfiinihumalassa :-D Mutta tais tästä kuitenki tulla vähä hehkuttava teksti :D hehe. On vaa niin ihanaa ku treeni kulkee ja jää hyvä mieli!! On ollut muutenkin kaikinpuolin hyvä ja energinen päivä :) Huomenna jatkuu toivottavasti samoilla meiningeillä nii pääsis taas vaihteeks parin päivän tauon jälkee fiilistelee jotai jumppaaki!
Palkkaria palkaks hyvästä reenistä, aurinko paistaa edelleen ja life is so gooood!!
Milla

2 vastausta artikkeliin “selkäreenii ja ällöpositiivisuutta”

  1. Kun päivä on ihana ja treeni kulkee niin sitä saa ja pitääkin hehkuttaa! Piristää mukavasti lukijankin mieltä, jaettu ilohan on kaksinkertainen ilo :)

    Aika huikea suoritus vetäistä heti ensimmäisellä levypainohoover-kerralla 15 kilon kiekolla – ei epäilystäkään, etteikö kohta menisi jo 20-kiloinen!

    • Jaettu ilo on kyllä paras ilo, ja sitä vartenhan blogin toisaalta pystytinkin- että olis joku hyvä kanava jakaa näitä treeni-iloja :) ja tavoitteena nimenomaan toi 1min 20kg kiekolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta