treeniviikko paketissa

Moikka! Kävin tänää aamulla tekee tän viikon vikan salitreenin eli jalat ja ojentajat sai taas kyytiä :)
Tällä viikolla salitreenit on kulkenu erityisen hyvin – liekö syynä se, että pidin viime viikon vähä kevyempänä treeniviikkona vaiko se, että oon tehny kaikki treenit kaverin kanssa :D? No, kuitenki. Pääasia, että homma toimii ja tuntuma löytyy! Todettiinkin tän päivän treenin päätteeks, että on kunnon kokovartalokipsi hankittu tässä viikon aikana eli treenit on oikeesti menny just eikä melkein perille :D Kivaa, kun saa kavereita koko ajan lisää mukaa tähä salihommaan!
Pyysin tällä viikolla uuden vatsareenin salilla tehtäväks ja sainkin semmosen rääkkiohjelman, että vatsat on nyt ihan kipeenä eilisestä kokeilukerrasta. Otin tänää itestäni absikuvan ku tuntui, että se kipu jotenki olis tehny heti vatsasta timmimmän :-D haha. Tiiätte varmaa sen tunteen, ku vatsaa polttelee nii, et tuntuu et lihakset paistaa läpi :D Kolusin äsken noita mun koneen vanhoja kuvatiedostoja läpi, ja sieltä löyty absikuva, joka on otettu silloin ku justii alotin viikottaiset salitreenit, eli viime marraskuulta. Mun mielestä jonkinlaista kehitystä on jopa havaittavissa (rasva on ehkä hitusen vähentynyt?), nii halusin laittaa nyt teillekin näkyviin :) Elättelen toivoa, että kesällä ku meen uudestaa kehonkoostumusmittaukseen, nii rasvat olis vähä vähäisempiä..
marraskuu’12 vs. huhtikuu ’13
Huomasittekin varmaan, että päivitin banneriin vähä uutta kuvaa :) Siitä tuli nyt vähä vaaleempi, nii sopii tähä vuodenaikaan. Haaveilen tosin jotain sellasesta yhdestä onnistuneesta treenikuvasta, jonka vois laittaa toho pelkästää ja siihen toi teksi treenikengissä jotenki hienosti. Mutta nyt ei semmosta kuvaa oo olemassa, nii mennää nyt jonkin aikaa ainakin tällä. Ainii, tein tänää muuten historiaa, ja kävin shoppailemassa jotain muuta ku urheiluvaatteita :D haha. (En löytäny stockalta urheiluostastoo, minne se on menny??) Ja nyt nautiskelenkin päiväkahveja uudesta muumimukista (joka oli alessa siis hulareilla :D) ja venyttelen kroppaa, jotta se palautuis taas ensi viikon haasteita varten :)

Milla

10 vastausta artikkeliin “treeniviikko paketissa”

  1. Huima muutos, go girl!! :) Munkin pitäis vähän toi venyttely ottaa ohjelmistoon mukaan, tuppaa jäämään aina, vaikka se ois kyl tosi tärkeetä… :O :)

    • thanks. ei ne reenit ihan hukkaa oo sit menny :p jep. oon koittanu iteki panostaa kehonhuoltoon koko ajan enemmän, ku treenien tehotki kasvaa koko ajan :D

    • haha. ihan ku puhuis jostai perussuomalaisen kesäkaljamahasta ’komee maha’ :-D jA joo kävin hullareilla ja ostin sen pannun!! :D tervetuloa taas kokkailee nyt ku ei oo myrkytyksenkää vaaraa enää…

    • kiitos :) toi vaaleenpunanen on rahkaa+vadelmia+vadelmakeittoa blenderissä sekoitettuna, parasta rahkaherkkua mitä tiedän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta