lepopäivää viettämässä

Hellou! Tänää oon viettäny lepopäivää treenistä. Salille suuntaamisen sijaan kävinkin töiden jälkeen hierottavana. Ihanaa :) Hierottii niska, hartiat ja selkä ja oli kyllä ihan jumissa kaikki, vaikka luulin, että ne olis vähiten tällä hetkellä juntturassa. Hieroja kysyki, et jännitänkö niskojani jotenki pitkin päivää ku ne oli niin kosketusherkät. Hieronnan sijaan niitä piti kuulemma enemmänki hipsutella :D Musta kyl tuntu et se oli enemmänki runnomista ku hipsuttelua, mut ainaki tuntu et lähti veri kiertää taas ja ajatus kulkee, että eiköhän tuosta hyötyä ollut.
Koska tänää ei oo mitää treenikuulumisia, nii onkin hyvä hetki luoda katsaus viime viikon treeneihin. Viikolla 15 tuli siis tehtyä 4 salitreeniä: tiistain selkä+vatsat, torstaina rinta+olkapää, lauantaina hauis+vatsa+kyljet ja sunnuntaina jalat+ojentajat. Tosi jees! Salin lisäksi kävin kerran combatissa ja kerran attackissa. Ja työmatkapyöräilyä 2x eli yhteensä 30km ja 2h. Ja maanantaina oli tietysti se jokaviikkoinen täyslepopäivä. Viime viikosta jäi kokonaisuudessaan tosi hyvä fiilis :) Salitreenit oli ihan huippuja, ku oli joka kerta kaveri mukana ja jumpat nyt on aina kivoja, vaikka täytyyki myöntää, että lauantain attackissa ei jalka noussu ihan sillai ku parhaimpina päivinä – eli kyllä noi salitreenit vaa verottaa vähä jumppailujaksamista pidemmänpäälle. Mutta mieluummin näin! Tällä viikolla voisinki koittaa taas olla vähä kevyemmin jaloin jumpalla ja kattoo salitreenit sit niiden ehdoilla. Mulla on muutenki tiedossa kolmena iltana kaikkee menoa, nii voipi olla et tulee vähä sekalainen setti vedettyä. Mut näin onnistuneen reeniviikon jälkee kaikki käy :)

Olin muuten erässä lopputyössä projektiurheilijana, ja mun piti laittaa sitä varten reenipäiväkirjoja ja ruokapäiväkirjoja ja nyt oon saanu analyysit niistä. Niiden mukaan syön terveellisesti, monipuolisesti ja riittävästi. Hyvä. Se, mitä voisi parantaa, niin hyviä rasvoja pitäisi saada enemmän ja naudan paistijauhelihaa voisi korvata välillä jollain muulla proteiinilähteellä ruualla. Okei – ehkä on vähä liikaa jos yhdenkin viikon aikana syön 2 lämmintä ateriaa päivässä mutta vain 1/14 on jotain muuta kuin naudan paistijauhelihaa. Hups. Mut hitsit ku se on niiin hyvää?! No, ostinkin sit soijarouhetta, josta väsäsin bolognesetyyppistä hommaa. Syödessäni kuvittelin et se on jauhelihaa ku ulkonäkö oli aika sama. Mut entäs maku – noi ei sinnepäinkää. Yff. Olis pitäny liottaa varmaa enemmän jotai kasvislientä siihe, tai emmä tiiä. En oo kauhee kokkikolmonen :D Tein myös tön vinkin jälkeen kanawokkivihannestäysjyvänuudelisörsseliä, jota vetelin tänää onnellisena töissä. Mut se onnellisuus tuli vaan siitä, että olin niin nälkänen et mikä tahansa kelpas siihen hätään. Mut johtopäätöksenä siis – mikään ei vedä vertoja jauhelihalle :D Eli olisko jotain vähä maagisempii reseptivinkkejä et mäki saisin vähä monipuolistettua mun ruokailuja? :p
Ihanaa, huomenna taas treenien kimppuun levänneillä ja huolletuilla lihaksilla!

Milla

2 vastausta artikkeliin “lepopäivää viettämässä”

  1. Mä aattelin kokeilla tällä viikolla tehä makaronilaatikkoo siitä soijarouheesta, kerron sit onks se syötävää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta