LM-miksauksista

Heips. Ootteko selvittäny oman salinne miksausaikataulua, eli sitä, milloin ohjaajat saa alkaa miksaa LM-ohjelmia? Mä oon, ja mun nykyisen salini sääntönä on, että 8 viikkoa ohjelmien vaihtumisen jälkeen saa alkaa miksaa. Ja se tarkoittaa vasta että saa miksata. Ei sitä, että olisi pakko miksata. Edellisellä salillani tää aika oli 6 viikkoa, mikä tuntui mun mielestä paremmalta. Toisaalta vanhalla salillani oli aina ne viikottaiset tietyt attackpäivät, tietyt combatpäivät jne. Nykyisellä salillani tunteja menee joka päivä nii paljon, että ei oo enää semmosta rutiinia ja viikottaiset käyntimäärät eri lajien parissa vaihtelee melko paljon verrattuna vanhaan.. Mutta yhteistä molemmille saleille on se, että miksaukset kuitenki tulee jossain välissä kuvioon :)
 Ja mistä tää aihe tuli mulle nyt mielee, nii olin  eilen combatissa, ja oikeesti toi nykyinen ohjelma alkaa jo vähä kyllästyttää… Vaikka mun combatkerrat viikossa rajottuu yhteen tai kahteen, nii nyt alkaa jo tuntua, että etenkin ne ’huonommat’ biisit (eli muay thai) tulee jo korvista. Niitä kivoja biisejä jaksaa kyllä hakata täysillä sykkeillä (firestarter <3), mut justii vaikka toi biisi mistä en kauheesti välitä, nii mulle tulee vähä sellanen turhautuminen ja ajatuksienlentämisvaihe sen kohdalla ja suunnittelen jo mielessäni, et minkä biisin vaihtaisin siihen tilalle :p Niitä hyviä ehdokkaita kun on niiiin paljon nii ihan harmittaa viikosta toisee tuhlata hyvä riehumishetki tohon biisiin :D! Muay thain kohdalla on viel vähä tyhmä olla ihan epäfiiliksissä, ku kaikki muut riehuu täysillä. Senhän kuuluis olla riehumista. Mulla se ei oo. Ja sit ku biisi vaihtuu vikaan sykehuippuun nii mä vedän kymppivaihteen päälle ja huidon nii, et kengätkää ei pysy enää lattiassa kiinni :-D Mut en vaa osaa teeskennellä, että tykkäisin siitä biisistä (tai ylipäänsä jos osuu ohjelmiin jotai huonoja) nii sit ku se musiikki ei oo hyvä nii mun vaihde vaihtuu vaa jotenki pienemmälle. Se musiikki on vaa niin tärkee!
Odotankin jo kauheesti miksauksia combatin kohdalla. Jos oon laskenut oikein (en oo sentää vielä kalenterii laittanu merkintää et koska ohjelmat vaihtu – vissii olis pitäny?!) nii miksaamisen sais alottaa ens viikolla. Mut ei oo kyl kukaan ohjaaja viel puhunu halaistua sanaa aiheesta, että saa nähdä kuinka käy. Hitsit mä haluisin vaihtaa sen ykkösbiisin siihen Let it rain over me -biisiin! :) Se on vaa kaikkienaikojen paras aloitus combatissa! Viimeks meil oli yhden ohjaajan miksauksissa toi set you free jotai BC40 ohjelmasta ja se oli kyl täyttä fiilistelyä koko biisi kans! :)

 Sen sijaan attackin kohdalla musta ei tunnu yhtää vielä siltä, että miksaukset olis jo pakko alottaa. Toi ohjelma on ollu nii huippu, että siin ei oo ees mitää sellasta, minkä haluisin ehdottomasti heti vaihtoon. Mutta attackin kohdalla miksaukset on aina tervetulleita, koska ne vanhat biisit on vaa nii hyviä ja attackissa on harvoin riskinä saada mitää rokkikamaa vastaan :D Eli nykyinen tai miksattu ohjelma, nii musiikki on kuitenki menevää ja se on tärkeintä.
Miksaukset tulee vastaan salista riippuen vähä eri aikoina. Pääasia, että tulee, koska mun mielestä ne on erittäin olennainen osa LM-jumppia :-D Ai miks? No siks, ku niitä biisejä ei voi etukätee kuluttaa puhki tai fiilistellä kotona, ku jokaisen ohjaajan miksaukset tulee olee erilaisia ja yllätyksiä täynnä ja yht äkkiä viikossa onkin kymmenen erilaista attacktuntia ja viistoista combattia ja jokainen käynti on erilainen! Nyt tietää jo, mitä tunnilla on tulossa, mutta miksausten aikaan saa kokee aina sen jännityksen tunteen ja sit niitä onnellisuusfiilistelyhetkiä, kun kajareista pärähtää soimaan joku vanha ihana suosikkiriehumisbiisi! <3 
 Onko kukaa muu vielä kyllästyny nykysii ohjelmii tai johonki biiseihin niistä? Mitä ootatte miksauksilta ja koska teidän saleilla saa alkaa miksaa?
Milla

2 vastausta artikkeliin “LM-miksauksista”

  1. Mä en oo ainakaan vielä ehtinyt kyllästyä kun attackin viimeseen sykehuippuun :D Tuntuu jotenki et näitä ohjelmia on menty vasta tosi vähän aikaa, vaikka onhan ne jo jonkun aikaa ollut. Meidän salilla jostain syystä ei miksata juuri yhtään (ainakaan niitä tuntei missä mä käyn), ehkä yks tai ihan max. 2 ohjaajaa miksaa mun mielestä. Ei se sinänsä haittaa, jos ei oo kyllästynyt nykyisiin. Vaik olishan se kiva mennä just jotain vanhoja huippubiisei! Kyllä mulla on suunnitelmissa mennä ainakin attackiin vinkumaan miksauksia, ainakin jos kyllästyn tähän nykyiseen ohjelmaan :-D

    • aijaa! musta kasi ja ysibiisit on parhaimpia koko atack80- ohjelmassa :)! vähä mälsää jos teidän salilla ei kauheesti miksailla, ainaki sillon, jos tulee pitkä jakso samalla ohjelmalla (kesäaika) tai jos on vähä huonompia ohjelmia jossain lajissa…

      ja ehkä justii sillä asiakkaan palautteella eli miksaustoiveilla vois saada enemmänki miksauksii aikaan, käy ihmees kokeileen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta