salkkareiksi kotiin

Hellouuu!! Mikä on maailman hienoin tunne? – No tietysti se, kun sairastelun jälkeen pääsee taas treenien pariin! Wuhuu :) Ihan parasta kun saa tauon jälkee pukea taas treenikamat niskaan ja lähteä kohti salia, jossa tuttu treenihikien tuoksu ottaa sut vastaan ja kotoisat punttien kalinat kuuluu rappuun asti :) jees! Tuntui ihan siltä, että elämä ja energia ja ilo palas muhun, kun pääsin taas salille hikoileen. Hehe. Tosiaan tuli ihan hikoiltuakin tänää ku lähes 2 tuntia vierähti treenin parissa. Makoilun ja sairastamisen jälkee oli jotenki vähä nesteidentäyttämäolo nii crossailin alkuun puolisen tuntia et sai semmosen kunnon lämmön päälle ja siitä lähtiki sit reeni kunnolla salin puolella käyntiin :) Tavallisesti käytän mahdollisimman vähän energiaa lämmittelyihin (n.10-15min), mutta nyt tuntui, että olin aerobisenkin treenin tarpeessa. Suunnittelin alunperin, että sairastelun jälkeen hyvä aloitus olis joku lenkkeily koiran kanssa, mutta sadesää ei kauheesti houkutellut nii unohin sen suunnitelman aika pian. Ja mihkää jumpalle en olis kyllä uskaltanu, koska olisin kuitenki riehunu keuhkoni pihalle. Nii sali oli hyvä aloitus, koska siellä olis voinu keskeyttää/himmailla, jos tarve olisi vaatinut. Mutta ei onneks tarvinnu, koska olo oli hyvä :)

 Tänää vuorossa oli ’takapuoli’ eli selkää, takareisiä ja pakaroita. Mulla tulee jalkapäivinä jalat aina perhanan kipeiks, enkä sit pääse kunnolla liikkuu pariin seuraavaan päivään, nii ehkä tällai jako vois olla parempi, ettei tee kaikkia jalkaliikkeitä kerralla? Ja toisaalta, kun koitan vähä kiinteyttää noita kinttuja, nii saavatpa sitten ärsykkeitä yhden päivän sijaan kahtena päivänä viikossa salitreenin muodossa. Teinkin tänää pitkästä aikaa takareisiä siinä laitteessa, missä mennää makuuasentoon, mutta jostain syystä ekan kierroksen jälkeen mua kramppas vaa pohkeisii ihan kauheesti, enkä saanu tuntumaa sinne takareisii ollenkaa? Osaako joku sanoa, mikä meni vikaan? Koitin niitä säätöjä laittaa erilailla, jos sieltä olis löytyny se loogisin ratkaisu, mutta ei toiminu. Päädyin sitten tulokseen, että oon ehkä liian lyhyt siihen laitteeseen :D
 
treeni-iloa!
Tänää menin varmuuden vuoksi vielä bussilla töihin – aamulla kun en ollut varma, että kuinka terveiden kirjoissa tässä vielä ollaan. Nyt, kun on treenaamassakin käyty, nii taidan alottaa työmatkapyöräilynki taas huomisesta. Tuntuu pitkästä aikaa, että happi kulkee ja oon parantunut. Siinä sais päivittäin hyvää aerobista liikuntaa, nii vois nyt kunnolla keskittyä salin puolella heilumiseen. Siis treenaamiseen. Haluun todellakin, että kesällä, kun meen uudestaan kehonkoostumusmittaukseen, niin mun rasvaprosentti ei olis niin korkea, kun se viimeks olis. Ja että lihaksissa näkyis, että jotain työtä on edes yritetty tehdä :)
Ainiin.. Ja mikäs toi fitfashionhomma nyt sit on? Meinaako kaikki treenibloggarit vaihtaa nyt sinne sitten toukokuun alussa, kun asiaan liittyviä blogiuutisia on ainaki sadellut aika tiuhaan mun seuraamissani blogeissa? Sinne ilmeisesti on joku naamaraja eli vaa kutsutut pääsee liittyy?
ps. arvatkaa vaa, ehdinkö salilta salkkareiks kotiin? ;) No enpä tietenkään. Oli nii kivaa päästä taas reenailee, että sohvaperunointi ja salkkarit jäi nyt ihan listan alimmaiseks. Vaikka alunperin salille lähtiessä muuta suunnittelinkin.
Milla

2 vastausta artikkeliin “salkkareiksi kotiin”

  1. Olit mun kans kerran samassa combatissa ja parin päivän päästä attactissa. Teki mieli tulla sanomaan sulle, että kyllä mulla on muitakin treenitoppei kun molemmilla kerroilla oli mun suosikki toppi :D

    • haha, aijaaa :)joskus iteki kyl tuntuu et osuu aina ne samat paidat ku ottaa kuvia blogiin tms. mut kyllähän kaikki nyt tietää, että meillä urheilijoilla on treenivaatteita kaapit pullollaan! Ja kiva kuulla, et joku samalla salilla käyvä on bongannut mun blogin, kiva kun jätit kommenttia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta