Urheiluaamun raportti

Moikka. Ollu kauheen kiireinen päivä tää lauantai ja oon vaa hössöttäny paikasta toiseen koko päivän. Halusin tietysti myös urheilla tänää ja koska tiesin, että tiedossa on menojen täyttämä päivä, nii suunnittelin liikkumiset heti aamun ensitöiksi :) Hyvä että suunnittelin, koska nyt ku vihdoin pääsin kotiin, nii ei kyllä irtois enää minkäänlaista urheilusuoritusta tässä vaiheessa. Ihan väsyny ja kattelen nyt horroksessa tota kidsingiä samaan aikaa ku lueskelen blogeja ja päivitän tätä omaa :) Ps. vähä noi lapset on oikeesti liikkiksii :-D<3
 
Mulla olis ollu mahdollisuus tänää mennä minkä tahansa harratuksen pariin: jumpaa, salia, lenkkiä tai jotain muuta. Illalla suunnittelin, että meen salille, koska oon käyny vasta kaks salitreenii tekee tällä viikolla. Aamulla mun kuitenki teki eniten mieli lähtee juoksulenkille. Tää juoksuhimo alkoi jo viikko sitten kun olin kipeenä ja vaikka yhen lenkin kävin jo heittää tällä viikolla, niin edelleen teki yhtä kovasti mieli lähtee samoi lenkkipolkuja tallailee :) Sinnepä siis! Alkuviikosta käyty lenkki oli tasoltaan kevyt. Nyt sitten otin tavoitteeksi kunnon hikilenkkeilyn. Ja tähän tarkoitukseen sopii mainiosti toi pyntsän maasto, koska siellä on pelkkää ala-ja ylämäkeä toisensa perään :-D Matkaa ei kertynyt mitenkään huomattavan paljon, mutta kunnon hiki tuli ja sykkeet meni ihan kuntoreenin puolelle :-) Kulutetut kalorit: 455, keskisyke 144 ja maksimisyke 166.
No sittenpä ku aamulenkki oli tehty ja aamupalat syöty niin totesin, että kuntosalihan aukeais tossa hetken kuluttua. Kaupat taas aukes vasta reilun tunnin kuluttua, ja koska mun seuraava etappi oli lahjaostokset keskustassa, nii päätinki lähtee vielä hikoilee salille sitä illalla suunniteltua (ja salivihkoon valmiiksi raapusteltua) salitreeniä. Hyvä päätös olikin! :) Oli aika hiljasta salilla tohon aikaan ja pääsin tekee kaikkea hyvällä tahdilla. Mulla oli myös eilen ylimääränen lepopäivä, nii varmaa senkin takia treenit kulki erityisen hyvin ja teki mieli tehdä kaikenlaista pumppailupamppailua :-D No, rajoitin tekemiseni kuitenkin kolmen lihaksen treenailuun.
pieni (mutta olemassa oleva) pumppipamppi
fiilis treeni(e)n jälkeen
No sittenpä sai urheilurintamalla riittää ja kohti niitä päivän varsinaisia ohjelmia. Menoa ja meininkiä. Ja akut on kulutettu kyllä nyt iltaa kohden niin loppuun, että täytyy pian lähtee niitä latailee. Eli aikasin nukkuu ja aamulla Les Mills maratonille pitkästä aikaa!! Whippii :-) En ookaan tällä viikolla käyny viel kertaakaa jumppamassa, ni tulee sekin virhe korjattua. Ainiin… ja ostin lahjaostoksilla myös itselleni lahjan – uuden maailman hienoimman treenitopin! Mul on yks semmonen erivärinen ennestään ja koska se on ollu täydellisen hyvä, nii nyt ostin sille kaveriks toisen värin. Laitan sen varmaa huomen päälle nii saatte sit kuvan tänne blogiinki! Se on niin täydellisen värinen, mallinen, kokonen ja hintanen :-) Välineurheilu on niin cool.
 
Mitä teijän lauantaihin kuuluu? :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta