elämä on valintoja – vappu

Moi! Mä oon jotenki niin onnellinen ollu tänä vappuna. Yleensä en välitä kauheesti näistä yleisistä juhlapäivistä. Jotenki ahdistun siitä, että olis pakko tehdä jotain ja pakko olla hauskaa ja energinen fiilis ja hyvä päivä just sinä kyseisenä iltana ihan vaan sen takia, että kalenterissa sattuu lukee vappu/juhannus/uusivuosi tms. En myöskään pidä kauheesti suurista väkijoukoista ja ryysiksestä. Ja se, mistä vähiten pidän, on se pakkojuominen. Siis alkoholi. Jos kalenterissa lukee, että on vappu, nii se tarkottaa automaattisesti, että pitäisi juoda. Ennen tein kolmivuorotyötä, joten mun oli helppo välttää tietyt juhlat sillä verukkeella, että oon töissä. (Joo anteeks tein sen tahallani). Nyt kun mulla on arkityö, nii oon aina vapaalla viikonloput ja arkipyhät. Eli no excuses :D Siispä kävin sisäistä puhetta itseni kanssa ja tajusin, että mähän oon jo aikuinen ja uskallan kyllä elää sillä tavalla, kun itse haluan ja koen hyväksi. Ja mullahan olikin yllättäen paras vappufiilis tällä kertaa :D Ohjelmaan kuului vaikka ja mitä kivaa hyvässä seurassa. Ihan niillä eväillä, mitä ite halusin. Ja nyt mietinki, et ihan uskomatonta, että eilen oli ihan tavallinen työpäivä, kun oon sen jälkeen kerinny tekee kaikkea hauskaa ja ihan irtaantunut työviikosta – jopa paremmin kuin tavallisena viikonloppuna :-D? Tässä vähän vappuaaton ja vappupäivän tunnelmista kuvia.
vappuaaton asu
 
Vapun perinteisiin kuuluu tietysti vapputori, jossa vierailtii tänää. Ja tietysti piti ostaa perinteen vuoksi myös metrilakuja. Haha. Ei vaa, oli vaa nii kiva fiilis, että päätettii vähä herkutella kaverin kans siellä auringonpaisteessa :) Ja herkuttelun vastapainoks käytii myös treenailemassa jalat salilla! Jostain seuraamistani blogeista oon lukenu, että vapun aikaan salilla on ollut rauhallista, mutta meidän salilla oli kyl ihan sopivasti ihmisiä treenaamassa. Todettiin jopa, että oli semmonen hyvä määrä. Ei ollu yksinäistä, mutta ei myöskään ruuhkaa tai ihan jokainen laite täynnä. 
onnellinen metrilakuilija
ensin työ
ja sitten huvi :D
Sen lisäksi, että otettiin ilo irti tavallista tyhjemmästä salista, nii käytiin kaverin kans henkeviä keskusteluja salitreenin jälkeen ku jäätii venyttelee. Se oli sisäistänyt itselleen osuvan moton: elämä on valintoja. Pohdittiin sen merkitystä elämässä kaikilla osa-alueilla. Ja niinhän se oikeesti on :D Sä voit omilla valinnoilla vaikuttaa esimerkiksi, työhön, ihmissuhteisiin, liikuntaan, omaan jaksamiseen ja vapaa-aikaan ylipäänsä. Tai mihin tahansa. Kaikkea ei voi saada, mutta kahdesta vaihtoehdosta voi kuitenkin valita paremman. Aika lohduttavaakin jotenkin :) Jos ei oo tyytyväinen johonkin asiaan, nii siihen voi varmasti jollain valinnalla vaikuttaa. Mä oon pitkään ollut tyytymätön ja ahdistunut näihin pakkojuhlintoihin, mutta nyt uskalsin vihdoin valita toisin! Ja nimenomaan alleviivaan sanaa uskaltaa. Ei se välttämättä oo helppoa. Mutta oma tyytyväisyys elämää ja itseä kohtaa paranee, ku uskaltaa valita itselleen paremman vaihtoehdon :) Mä oon nyt jotenki niin happy tän asian kanssa, koska nyt mulla ei oo mitään ahdistuksen taakkaa kannettavana – miten pienen asian selättäminen oli kuitenkin näin suuri juttu :-)
 
Miten teidän vappuhulinat on menny? Valitsitteko 5 vai 10 metrilakua torilta? :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta