kiitos ja anteeksi, rakas bodypump

Hellou! Kuten aiemmin tällä viikolla olen kertoillut, nii mulle iski yhtäkkiä kauhee pumppi-ikävä. Tajusin, että oon jättäny kokonaa bodypump85 ohjelman välistä. No, sille nyt ei voi enää mitää. Tänää kuitenkin korjasin virhettä sen verran, että palasin pumpin äärelle :) Kävin pitkästä aikaa tekee vanhan tutun rakkaan lauantaiaamun combon: pumppi+combat. Ja oli niin tehokasta ja kivaa, että mua alkoi ihan harmittaa tää taukoilu ja tuli ihan semmonen olo, kuin olisin tehny hyvälle ystävälle (eli tässä tilanteessa bodypump 85:lle) oharit :-D Vähä niinku huono omatunto siitä, että en oo ystävystynyt tai ollut lainkaan kiinnostunut nykyisen pumppiohjelman sisällöstä. Tänää tietysti oli miksattu kaikki biisit jo pois. Ihan oikein mulle :-D
Ja mitä fiiliksiä jäi erityisesti pumpin suhteen? No, oli aikamoista säätämistä painojen kanssa. Ne smartbarit ei yhtää toiminu nii helposti, kun olin kuullut puhuttavan. Tai hyvin ne painot meni paikalleen, mutta niiden poisrepiminen oli säätämistä :D Ja sitten en kauheen tarkkaan muistanu, et millä painoilla oon mitäki liikkeitä tehny. Ja vissii noi smartbarit on vähä painavampiakin, kun vanhat pumppipainot, joista hiekatki oli valunu aikojen saatossa pois. Ainaki se tanko oli painavampi (olisko 3kg) ja sitten ne painot oikeesti painaa sen verran mitä niissä lukee :D Niinpä taisin ottaa A) liian isoja painoja  tai sitten B) mun pumppikunto on nollassa, kun tuntui nii kauheen raskaalta :-D Ei sillä, kyllä mulla kivaa oli! Pitäähän sen treenin tuntua, mutta jouduin pitää omia taukoja hauisbiisissä, ojentajissa, olkapäässä ja askelkyykyissä- ainii ja selkäbiisissä :-D haha. Ai miten niii hyvin arvioitu painot!? Vaik eiks aina sanota, et mieluummin semmoset painot, ettei ihan jaksa tehdä kaikkia toistoja kun että ottais liian kevyet… Ohjaaja varotti kyllä alussa, et on miksannu tosi kovan setin, nii lohduttauduin sillä ajatuksella, et ehkä se tuntui muistakin liian kovalta :D
Ja jos nyt luodaan katsaus mun pumppihistoriaani, nii tosiaan ensimmäinen ohjelma, jota oon kokeillut oli  Bodypump72. Kävin kokeilemassa ja muistan tykänneeni selkäbiisistä, joka oli jotain cascadaa (silloinkin) :p Pumppi tuntui kauheen raskaalta, koska en ollu aikasemmin treenannu lihaskuntoa muuten kuin jossain korisjengin harkoissa oman kehon painolla. En syttynytkään pumppiin sinänsä kauheesti heti alkuun ja meni varmaan vuosi-kaksi ennen kuin aloin säännöllisesti ja usein käymään tunneilla. Mun pumppipainot oli aluks pienimmät mahdolliset, koska luulin, ettei mulla olis voimia yhtää enempää ku minimisuoritukseen. Ja taidettiin sitä suositellakin sillai, että ensin hioo tekniikat kuntoon ja sitten vasta lähtee painoilla taistelee.
 Tänää en tienny siis, mitä biisejä on tulossa enkä muutenkaa muistanu tarkkaa, mihin painoihin olin itseni totuttanut ja haastanut syksyn aikana. Niinpä iskin lämppään 7kg, kyykkyihin 20kg, rintaan 10kg, ojentajassa ei ollukaa tankoa, hauiksen tein 5kg  (ja tuntui oikeesti rehellisesti sanottuna ihan karseelta :D!!), askelkyykyissä 10kg, selässä 15kg, olkapäässä 7kg  jaja niii, eipä siellä kai muuta ollutkaan. Eli ei oikeesti mitään hurjia painoja, mut olin ihan rikki. Jopa nano-osasekunnin mietin, että en oikeesti jaksa jäädä combattiin :-D Mut sit samantien vedin kyllä ajatukseni takaisin, koska tiesin et tulossa olis miksauksia. Mut pointtina siis se, et mun on saatava mun pumppikunto takaisin! Enää en jätä ystävää saliin ilman mua. Eli nyt saa kyllä pumppi tulla viikko-ohjelmaan takasin salitreenin kaveriks. Jos onnistuisin löytää jonkun kultaisen keskitien niiden välillä.
Ainiiii. Ja vaikka etukätee päätin, että en tänää hehkuta sanaakaa combatin miksauksista, koska pumppi oli päivän puheenaihe. Mut pakko nyt vähä kuitenki… Meinaa me mentii tänäää monen monta biisiä bodycombat 48 ohjelmasta ja kaikki taajuuksilla olevat varmasti tietää, että siellä on If I were you, joka vaa on kerta toisensa jälkeen niin huippu! Ja vikana sykehuippuna oli mun puhelimen soittoäänenäkin toimiva Everywhere! <3 Ai jessus sentää!! Melkei tuli itku ku oli nii hienoa! Hoilotin ja iskin nyrkkiä siihen tahti et lähin lentooki. Kävin siellä katossa. Ja tulin alas sit muistaakseni ku alko tiukka vatsatreenisetti The time biisin kanssa. Pää jäi jonneki pilviin kuitenki. Huikeeta lauantaita!
Kuunnelkaa nyt tätä! En voi sanoin kuvailla, kuinka mun sydän sulaa onnesta tän biisin kanssa <3
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta