salin järjestämät tapahtumat

Heipsan. Luin äsken postauksen, jossa Mine kirjoitteli erikoistapahtumasta ja innostuin tietysti heti kommentoimaan aihetta ja siinä vaiheessa, kun kommenttini alkoi lähennellä toistakymmentä riviä, nii kekkasin, että voisinhan kirjoittaa aiheesta enemmän omaan blogiini, niin innostunut kun siitä olin :D Eli tapahtumista, joita oma sali järjestää. Mun sali on tosi aktiivinen järjestää kaikkea mahdollista liikunnan ja terveellisen elämän ympärillä. On siis sekä liikunnallisia tapahtumia että erilaisia luentoja. Ja niitä on joka kuukausi, tai ainakin siltä musta tuntuu, kun luen jäsenien kuukausikirjeitä :) Ja jos nyt haluatte saada jotain osviittaa meidän laajasta tarjonnasta, nii tänä kesänä on tiedossa esimerkiksi mahdollisuus kokeilla ratsastusta, golfia, lavatanssia, tennistä, laitesukellusta, melontaa, yleisurheilua, vesihiihtoa ja astangajoogaa – ja tämä siis kaiken muun ryhmäliikunnan lisäksi :) Et tarjonnan puutteesta ei ainakaa voi syyttää :D haha. Päälle tulee tietysti vielä erilaiset luennot ja viralliset erikoistapahtumat, kuten spinningmaratonit ulkokattoterassilla (oon kuullu et on aika huikeeta ja saa kivat rusketusrajat :D).
 
Ite oon aktiivisimmin koko kuntosalihistoriani aikana osallistunu nimenomaan näihin liikuntatapahtumiin. On ollut aamutreenejä puistossa ’puistojumppatyyliin’. Eli siis kaukana Les millsistä, mutta se tapahtuman tunnelma ja kaverit onkin sit ollu se, mikä mut on saanu mukaan :) Sitten on tietysti ollut niitä kaikista huipuimpia kaikista, eli Les mills -maratoneja. Nyttehän oon tottunut ihan liian hyvään, kun meillä menee joka sunnuntai toi lesmills -maraton.. Mutta sillon edellisellä salilla ollessani noi maratonit oli ihan huikeita irtiottoja arjen rutiinireeneistä! Niitä järjestettiin usein just arkipyhäpäivinä ja tekemisen meininki oli ihan huippua! Ja parasta oli koota hyvä kaveriporukka mukaan ja lähtee hikoilee 2-3 tunnin settiä :-D cool! Sitten oon ollu mukana joissakin tuote-esittely-hyvinvointi-illoissa, joissa on ollut teemoina mm. urheilukengät, nukkuminen ja lisäravinteet. Ja tietysti sitten ne vuosittaiset oman salin jäsenpartyt :p haha.
 
Ja mihin tapahtumiin en oo ottanut osaa, nii yhdessäkään spinningmaratonissa en oo ollut. Spinning kuului mun treeniviikkoihin säännöllisesti vuoteen 2011 saakka, mut sitten mun vasen polvi alkoi kiukkuilee enkä enää pystyny polkee niitä pyöriä, nii sitten se homma on vaa jäänyt muiden lajien jalkoihin lopullisesti.. Mutta edes silloin aiemmin kun olin pyöräilykunnossa, nii en osallistunut spinumaratoineihin – pelkäsin kai kuolemaa liikaa :-D haha. Sitten on tietysti nää luentotyyppiset tapahtumat, joihin oon vähemmän osallistunut. Meillä on ollu ihan vuodenkin sisään kymmeniä luentoja eri aiheista liittyen terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin sekä raakasuklaan valmistuskurssia ja mitä kaikkea mahdollista :-D Joihinkin tapahtumiin oon ilmoittautunut, mut sit lopulta kuitenki keksiny jotain muuta tekemistä ja jättäny menemättä? En tiiä sit, tuleeko tapahtumaähky. Silloin, kun tapahtumia on vähemmän, nii niille osallistuu todennäköisemmin – ainakin omalla kohdallani. Tietysti laajempi tarjonta tarkoittaa sitä, että kaikki tapahtumat ei liity edes omiin kiinnostuksenkohteisiin, nii niitä jättää huomiotta.
 
Mitäs tapahtumia on nyt tulossa, joihin oon osallistumassa. No ainakin ihan tällä alkavalla viikolla jo on tulossa helatorstain Lesmills – maraton, jolla kerätään hyväntekeväisyyteen rahaa :) Eli sinne jäsenetkin ’joutuu’ maksaa min. 5e et pääsee pomppimaan. Mut mähän oon todellakin mukana (hinnalla millä hyvänsä?), ei epäilystäkään. Ja kavereita oon kans saanu koottua mukavasti mukaan pitää kivaa :) Voitte olla varmoja, että raportoin fiiliksiä loppuviikosta sitten. Ja toinen tapahtuma, johon oon menossa kuolemanpelonsekaisin tuntein, on meidän salin järjestämä cooperin testi :D Ensimmäinen testipäivä on 7.5, mutta mun kaveri pelkäs kai kuolemaa liikaa ja ilmoitti, ettei osallistukaan. Nii kerään nyt vähä lisärohkeutta ja meen seuraavaan testipäivään (yksin?), joka järjestetään tossa ihan lähellä kotia toukokuun lopulla :-) Noni, nyt se on ääneen sanottu, eli mun on mentävä sinne. Huh. Jotenki vaa pelkään kauheesti sitä tunnetta, ku veri maistuu suussa ja henki pihisee ja se punainen rata vaa tärisee näkökentässä :-D karseeta. Mut haluun tietää, kuin pitkälle jaksan räpiköidä. Meidän sali järjestää kesällä myös pesäpalloa, joten haluaisin päästä kokeilee, kuinka ruosteessa vanhan pesispelaajan taidot onkaan :D Mut sinne en oo saanu viel ketää kaveria puhuttua mukaan, nii kynnys lähteä on vielä aika korkea. Jotenki olis kivampi yhdessä jonkun kanssa. Anyone? Sinne on onneks vielä aikaa, nii ehtii suostutella jonkun mukaan :) Ainii, ja salijäsenyyden ulkopuolelta oon myös ilmoittautunut kesäkuussa olevaan juoksutapahtumaan Military runiin :D Kääks apua.
 
Ootteko tyytyväisiä oman salinne tarjontaan? Millasista tapahtumista innostutte eniten? :)

diskovalojen loisteessa pääsee maratoonailee torstaina!
Milla

8 vastausta artikkeliin “salin järjestämät tapahtumat”

  1. Vähän siistiä, että teillä on noin paljon erilaisia juttuja! :) Monia hyviä ideoita joita voisi meidänkin salille ottaa. Meillä on ehkä 2-3 kertaa vuodessa joku erikoisempi jumppatapahtuma niinkun esim. lm-maraton ja ne on kyllä aina tosi kivoja tapahtumia ja tunnelma katossa kun sali on täynnä ja fiilis katossa.

    • joo on kyl! vaikka välillä on ikävä takas pienelle salille, nii kyllä tässä isossakin on puolensa :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta