liikuntaa viikolta 18

Moikkamoi ja kivaa alkanutta viikkoa taas :) Laitoinpa nyt maanantain kunniaksi yhteenvedon viime viikon treeneistä heiaheiasta kaapattuna. Viikko alkoi näköjään lepopäivällä – oli vissiin se les mills -maraton sunnuntailta alla sillon :p Tiivistetysti viikkoon kuului hyötyliikuntana työmatkapyöräilyä yhteensä n.4 tuntia eli 60km. Pyöräilyjen lisäksi kuntosalitreeniä tuli tehtyä kolmesti: maanantaina selkä+vatsa, keskiviikkona jalat ja sunnuntaina rinta. Salitreenien suhteen viikko oli vähän hajanainen ja ensimmäistä kertaa jäi treenaamatta koko vartalo läpi viikon sisään (Hauis, ojentajat, olkapäät jäi ihan kokonaan tekemättä). Pyöräilyn ja salin lisäksi kävin kolmesti – apua oikeesti kolmesti – combatissa. Ja sitten yksi pumppi tuli kans käytyä.
Parasta viime viikossa olikin kyllä noi combatit, koska miksaukset on vaa nii huippuhyviä!! Ja vielä ku voi mennä eri ohjaajien tunneille, nii joka kerta on yhtä suuri yllätys, mitä ne on valinnu sinne omalle tunnilleen miksauksiks. Ja kukaanhan ei ota mitää huonoja vanhoja settejä mukaan, vaa kaikkia helmiä oon päässy hakkailee :-) Ihanaa! Ekaa kertaa tosiaan tänä vuonna kävi nyt niin, että en niin intohimoisesti salille pyrkinyt. Tai oli mulla se alustava viikkosuunnitelma, mutta esimerkiksi perjantaina, jonka piti olla salipäivä, olinkin niin kauheen väsynyt, että en jaksanu lähtee töiden jälkee treenaamaan. Ja lauantai, jonka piti myös olla salipäivä, nii muotoutuikin yllättäen pumppipäiväksi :D Eli sinne meni ne kaks suunniteltua salia, mutta pääasiahan on, että tekee sitä, mikä on kivaa! :) Viime viikolla combatti vei voiton kaikesta ja pumppikin oli piristävä lisä treeniviikkoon. Tosin nyt oon kyllä huomannu, että mun vammanen käsi oireilee heti niin kovasti, että vaikka ottaa särkylääkettä nii kipu häiritsee yöunia, että saas nyt nähä onko toi pumppi mun hommaa lopulta vaiko ei :/
 
 
Tää treeniviikko on korkattu salitreenin muodossa. Eilen sain taas uutta tsemppiä mun kamulta noihi salihommiin ja sen sanat korvissa (liian kevyesti menee, lisää painoja, ei riitä, muutama toisto vielä kuoleman päälle jne……..) vedin nii kovan setin jaloille ja selälle, että ekaa kertaa salilla hikoilin nii paljon, että mun paitaki oli märkä! Ja tää on oikeesti paljon, koska jumpallaki mun on joskus hankala saada hikoiltua nii paljon. Tai sit mul on nii hyvälaatuisia treenivaatteita, ettei niissä näy? Tai sit oon myös miettiny, et jos mulla on eniten hikoilukohtia kaikkialla muualla ku yläkropassa paidan kohdassa, ja siks näytän siltä, etten muka hikoilis nii kovasti ku muut! Et jos vetäisin mustien sijaan punaset housut jalkaa ni voiski näyttää ihan eriltä! Eikai se missää laissa oo määrätty, että selästä kaikki hikoilee eniten? No, mut eniveis. Takaisin aiheeseen :D Tällä viikolla on tulossa kovat treenit torstaina, joten nyt otan pari päivää (ehkä) rennommin, et oon sit kaikissa sielun ja ruumiin voimissa. Ja loppuviikko sit fiiliksen mukaan, vähä salia ja vähä jumppia. Oli aika kova toi viime viikko, nii pari palauttelavaa päivää voi olla paikallaan, katsotaan nyt miltä kropassa tuntuu :) Ja tosiaan tän viikon jälkee voin sit alkaa hehkuttaa ihan tunteella attackmiksauksia <3 odottakaas sitä vaan! Tiedossa on vaikka mitä helmiä :)
 
oli muuten ihanaa lähtee ilman takkia huppari päällä salille – kevät on todellakin tullut :)  
 Kuinkas teijän treeniviikko on käynnistelty? :) Onko hurjia miksauksia jo ilmassa? Miten maltatte muuten aina vaa olla fiilistelemättä miksauksista blogiin :D? Musta tuntuu meinaa, että voisin kirjottaa niistä joka päivä, mut koitan hillitä itseni ja kirjoittaa joskus jotain muutakin…
 Tänää onnistuin melko hyvin.
Milla

2 vastausta artikkeliin “liikuntaa viikolta 18”

  1. Törmäsin sun blogiin eilen ihan sattumalta ja ton edellisen postauksen luettuani tajusin että käyt kans gogolla ja aloin miettiin oonkohan joskus nähnyt sut jossain jumpassa mutta en saanut mieleen.. No tänään sit pukkarissa meinasin melkein moikata ja sanoo että luin eilen sun blogia mutta en sit kehdannut.. :D Mäkin fiilistelin koko viimeviikon combsujen mikauksia!! Kavereilla menee jo hermot kun aina jumpan jälkeen pakko hehkuttaa :D

    • aijaa, haha – aika sattuma!! :D olisit moikkaillu vaan. saman asian äärellähän siellä gogolla pyöritää kuitenki :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta