toukokuu on mun kuukausi

Heippa!
 Mä odotin toukokuun saapumista jo tammikuun pimeinä pakkasiltoina. Ja helmikuun vähän aurinkoisempina, mutta sitäkin lumisempina hetkinä. Ja yhä vain maalis- ja huhtikuussa. Toukokuu on mulle aina vuoden paras kuukausi. Tykkään kaikista kevään merkeistä, valoisuudesta, lämmöstä ja lisääntyvästä vihreydestä luonnossa. Ja jotenki oon paljon virkeempi ja superinnostunut kaikesta ja tarviin paljon vähemmän untakin vuorokaudessa. Kaikki vaan toimii :-) Nyt kun toukokuuta on eletty noin viikko, niin allekirjoitan jälleen tän, että elän parasta aikaa vuodessa :-D Ihan hassua, kun on niin kauheesti energiaa puuhailla kaikkea, että vuorokauteen tuntuu tulleen pari tuntia lisää aikaa. Mun äiti tosin jo kyseli, että missä menee hulluuden ja maanisuuden välinen raja – mutta sillon ku on kivaa nii olkoon nyt :D Kyllä niitä väsyneempiäkin kausia varmasti taas tulee. Nyt mä nautin elämästä ja tästä kevään tuomasta virtapiikistä ihan täysillä!
 
Tänää herätys 4:30 ja pyörän selkään 5:20 kohti työmaata. Työmatkapyöräilyjä tuli taas se 1h ja 15km yhteensä. Töiden jälkeen kirmasin suunnitellusti salille. Ihan parasta päästä nii ajoissa sinne, että neljän ruuhka ei oo vielä alkanu :) Tein olkapää-ojentajareenin ja piti vähä käydä kokeilee kaikkia temppujakin, kun oli ihan tyhjää kaikkialla. Kokeilin myös leuanvetoja sillai, et hyppäsin sinne ylös ja sieltä hitaaaaaaasti päästin putoo alas. Aika raskasta sekin! Kyllä mä vielä harjaannun noissa leuoissakin, ku tarpeeks käyn vaa siellä kiipeileen. Yks päivä tehtii kaverin kans sillai, et se nosti mua jaloista ja koitin tehä sillai :D haha. Oli varmasti näky!
 
siellä se kiipeilee
Salilta tulon jälkee vaihdoin jo rentoiluvaatteet ja kelasin ottaa lungisti tän illan, koska on ollu niin aikanen herätyskin………. No, kuinkas kävikään :D Latasin vihdoin puhelimeeni sports trackerin ja eihä sitä nyt voinu sit olla heti testaamatta. Lähinki sit ulkoilee auringonottomielessä, mut juoksukshan se meni. En käsitä et mistä tätä energiaa vaa tulee :D? Haha. Tracker näytti matkaksi 6.5km ja aikaa meni 50minuuttia. Kalorit 449, keskisyke 149 ja maksimi 170. Vauhti ja sykkeet tuntui aika kovilta, mutta matkaa ei taaskaa tullut mitenkään hirveesti. Ehkä pitäis siirtyä tuolta pyynikin mäkimaastoista pois, jos haluaa kovien sykkeiden sijaan juosta matkaa :) Oli muute ihanaa huomata, ku kaikki muutki oli lähteny juoksentelee. Mua vastaan tuli liioittelematta vähintäänki 50 ihmistä siellä poluilla :D Hetken jopa luulin, että oon menny nyt juoksee sinne ku siel on joku kilpailu käynnissä. Haha. Mut ei ollu onneks.
 
 
Piti ottaa kevyesti ennen huomista lesmills maratonia, mutta minkäs teet ku jalat ja mieli vie eteenpäin :) Rentoillaa sitten viikonloppuna, jos kroppa niin päättää. Nyt on ainaki superihyvä mieli kaikesta energiasta ja asioista, joihin oon sitä tuhlannut. Hyvän fiiliksen vuoksi ostin myös itselleni sikspäkin kaupasta – nimittäin pepeä! hihi. Oon myös valmistautunut huomiseen maratoniin ku suureenkin hääjuhlaan. Pyöritin koneessa kivoimmat treenivaatteet pelkällee, jotta saan ne päälle ja kaikki on valmiina odottamassa koitosta. Paikka on varattu ja kaverit puhuttu mukaan meininkiin. Niin kivaa!
 
 
Mitä teille kuuluu ? Kaikki on varmaa kattomassa peliä jossain? OBS: tiesin, että tänää tulee peli. Hyvä minä. Ps. ootteko kattonu/kuunnellu jo uusien ohjelmien biisejä? :) Pakko mainita, että attack81 näyttää aika coolilta!
Milla

2 vastausta artikkeliin “toukokuu on mun kuukausi”

  1. hihii ihan sama fiilis!! mä niin rakastan tätä aikaa vuodesta! etenkin näin upeilla ilmoilla, mitä nyt on alkuviikon ollu :) ihanaa! energiaa riittää, niin että yllättyy itekin :) ai siellä oli väki sentään juoksemassakin… täällä, kun poljin ja juoksin, nii kaikki puistot, terassit ja sillan pielet täynnä juhlijoita. jotenkin ihan jopa suututti :D et eiks niillä mitään muuta tekemistä oo, haha! ja täällä katotaan peliä ;)

    • jep, ihanaa et löytyy muitaki toukokuumaanisia :-D joo kyllä minigolfradalla ja puistossa oli paljon muistakin asioista nauttivia ihmisiä. mut kukin tyylillään, toukokuu kaikilla – urheiluhulluus yksillä :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta