LesMills -maraton

Moikka! Tänää aamu meni ihan jännittyneissä tunnelmissa. Olin ihan innoissani, koska vihdoin koittaisi kauan odotettu kolmen tunnin Lesmills-maraton! Loin tunnille kauheen hulppeat odotukset. Mielessäni kelasin, että mentäis kaikkia huippuja miksauksia, musiikit olis superikovalla, kaverit innostais vieressä ja oma treeni kulkis hurjan kovaa. Ennakko-odotusten siivittämänä innoistuin lähtee ajoissa paikanpäälle, ja olin perillä sopivasti etuajassa, 30minuuttia ennen salin avaamista, vaikka asun ihan vieressä :-D haha. No, siinäpä oli aikaa keskustella kavereitten kanssa odotuksista ja vähä mua peloteltiin, että entäs jos kaikki ei meekään ihan niin loistokkaasti, kun oon mielessäni suunnitellut…….. No, ainaki alku oli hyvä, nimittäin etuajassa saapuminen varmisti mulle sen, että pääsin ekojen joukossa sisään ja samaa tahtia kohti jumppasalia. Mua nimittäin jännitti sekin, että saisin jonkun takarivin paikan, jossa ei nää peiliä eikä kuule musiikkia. Siks mulla oli kamala hätä sinne. Luulin, että kaikki muutki ryntäilis sinne, koska ne halus varmistaa hyvän treenipaikan ja ylipäänsä sen, että mahtuvat tunnille mukaan. Ilmoittautuneita oli facebookissa jo yli 100, joten todellisuudessa osallistujia saattoi olla jopa enemmän! Ite olin varannu paikan tunnille, mutta kyllä mua pelotti vähä, että jos en mahdukkaan mukaan :D Olin niin hartaudella mukana tässä hommassa, että jännitin tämmösiä juttuja. Haha. Tosiasiassa kellään muulla ei ollut kiire mihinkään ja kaikki mahtuivat tunnille mukaan……. :-D

kauhee kiire ja kuitenki aikaa oli kuvaillakin tyhjässä salissa :D
Tunnin alussa tosiaan selvisi, että kaikki halukkaat otettiin mukaan. Olihan kyseessä siis hyväntekeväisyys maraton, eli kaikki osallistujat lahjoittivat osallistumista vastaan rahaa, jotka menivät johonki keskosvauveleille :) Kiva tietää, että paljon siellä onnistuttiin loppupeleissä kerää rahaa. Varmaa lähiaikoina julkistetaa sekin tieto :) No, mutta siis kavereita mulla oli mukana 4, mutta kanssajumppareita oli yhteensä varmasti yli 100 :D Haha. Eli täyttä oli, mutta ei liian. Meillä on niin iso sali :) Maraton koostui 30minuutin pätkistä eri lesmills-lajeja. Aloitettiin combatilla ja alusta lähtien tunnelma oli ihan katossa!! Kaikkia potkuja ei ihan saanu tehtyä normaalissa mittakaavassa ja yhdestä potkusta sain pienen osumanki, mutta se ei tekemistä hidastanut :-) Tunnilla olleista biiseistä mainittakoon nyt esimerkiksi eräs suosikkini Braveheart! Combatin jälkeen rauhoituttiin seuraavan puolen tunnin ajaksi bodybalancen tasapainoiluihin ja venyttelyihin. Jäätävä hiki puski läpi ku oli kroppa vast päässy käyntii siinä combatissa ja sit yht äkkiä pysähdyttiinki :D Balancen jälkeen oli vuorossa attackia. Attackissa musiikit oli hiljaisimmillaan, mutta lempparilajin parissa ei sekään haitannut tässä tapauksessa :) Attackin jälkee oli cxworx, joka tarkoitti omalla kohdallani nopeaa juomapullontäyttötaukoa, eli eka biisi meni ohi, kun en kehdannut keskenkaiken mennä koikkelehtimaan sinne ihmisten väliin edestakaisin. Mutta eipä se mitään haitannut, huomasin nimittäin, että maratoniin osallistujille oli ilmaiset gainomaxit tarjolla siinä aulassa, nii nappasin extemporee semmosen ja vetelin naamariin siinä ku muut teki vatsoja :-D haha. Sai vähä lisävirtaa tietysti tommosesta hiilaritankkauksestaki.
Sitten kun keskivartaloreenistä oli selvitty, nii alkoi tunnin hapottavin (ja viimeinen) osuus. Bodysteppiä 30min ja Grit Plyoa 30min. Huhhhuh. Kyllä puristettiin kaikki mehut irti, ku stepissä laitettii vanhoja nostalgisia hittejä soimaan! Mulla oli mielessä koko ajan se ajatus, että teen täysillä mitään säästelemättä, ja jos oikeesti kuolen (eli en jaksa enempää) nii sit voin lähtee kesken pois ja sanoa treenanneeni kovaa. Niinpä stepissäki vetelin ku viimistä päivää sykehuippuja ja voin kertoa, että plyon alkaessa en tienny, olisko pitäny nauraa vai itkeä (vai lähteä kotiin) :D Mut koska olisin kuitenki tuntenu itteni luovuttajaksi, jos olisin lähtenyt kotiin (emmä kai oikeesti vakavasti näin ajatellut tekevänikään), nii vika setti vedettii sit niin hyvin ku se kahden ja puolen tunnin jumppaamisen jälkeen voi mennä. Ohjaajista ja kanssatreenaajista sai hirveesti tsemppiä kyl! Siinä uupuneisuuden olotilassa ei normaalisti tulis vedettyä  niinkään kovaa, mut jotenki se tieto, että on oikeesti jaksanu 2 ja puoli tuntia vetää täysillä ja enää 30min jäljellä nii antoi vaa voimaa jaksaa eteenpäin. Ja tietysti se, että siellä oli kymmeniä muitakin, jotka oli tekemässä tätä samaa hulluutta :D haha. Punnerrukset hypyillä ei siis näyttäny ihan siltä, miltä niiden olis kuulunu näyttää, mutta ainaki mä yritin :-D

Tosiaan odotukset tunnille oli kovat ja täytyy nyt sanoa, että kaikki odotus ja hulppeat mielikuvat loistokkaasta lesmills-maratonista täyttyivät!! Mentii todellaki niitä kaikkia ihanimpia vanhoja miksauksia (paitsi gritissä tietysti) ja ohjaajat oli panostanu tosi paljon tiiminä tähän hommaan ja mä sain treenaa koko kolmetuntisen eturivin paikalla ja kanssajumppareita oli ihan huikeesti ja kaikilla kova tsemppi päällä ja se tärkein, eli musiikki, se oli niiin kovalla !!<3 Ihan täydellistä. Ei voi muuta sanoa. Näitä lisää. Kiitos tästä päivästä. Ja kiitos myös itselleni siitä, että huomenna on aika hierojalle :-D Tällaset kokemukset saa taas toteamaan, että Life is so goood!!
Milla

4 vastausta artikkeliin “LesMills -maraton”

  1. Ei vitsi toi kuullostaa niiiin siistiltä!! Oon kateellinen :D Mut siis ymmärsinkö mä oikein, mahtuuko teidän saliin oikeesti 100 ihmistä? Outoa ees ajatella niin iso sali, meillä kun tohon isompaan saliin mahtuu ihan max. 30 ihmistä :D

    • jep, oli kyl tosi huikee tapahtuma! Ja en tiedä tarkkaa määrää (ainakaan vielä toistaiseksi) että kuinka paljon osallistujia oli. Mutta ilmoittautuneita oli yli 100. Ja kyllä sinne sen verran mahtuisi varmasti. Ku normaalisti jumpalla on varmaa 50-60 ja tilaa kyllä jäisi vielä. En tiiä, saako tosta kuvasta mitää käsitystä salin koosta, mutta toi osa mikä näkyy takana on niinku puolet salista leveyssuunnassa. Eli kuvaajan takana on vielä toinen samanlainen :)

    • jep. rankkaa oli, mut just nii huippua ku pelkkää lesmillsiä kolme tuntia! :-D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta