nii, mites toi kesäkunto?

Heipsan. Aamulla oli hyvä fiilis lähtee taas treenien pariin :-) Kokeilin tänää ekaa kertaa salitreeniä musiikit korvilla. Mulla on siis ollut mp3-soitin hukassa pitkään, koska tavallisesti arjessa kuuntelen puhelimen spotifysta musiikkia, enkä näin ollen oo soitinta pitkään aikaan tarvinnut. Puhelin on kuitenkin niin iso, että sitä en saa järkevästi treenissä kuljetettua mukana, nii siks piti ettiä toi pieni mp3-soitin taas käyttöön. Tänää sitten vedettii kaverin kanssa napit korville ja lähettii salitreenin kimppuun. Oli vähä hassua vetää yhteistreeniä, ku ei juteltu reenin aikana mitään, mutta tän kokemuksen myötä en kyllä usko, että haluan enää salillakaa käydä ilman musiikkia :D Musiikki ajoi samaa asiaa kuin jumpallakin: siitä sai fiilistä, tehoa ja se lisäsi keskittymistä itse asiaan. Niinpä ostinkin heti tänää sellasen käsivarteen kiinnitettävän puhelinkotelon. En nimittäin usko, että noilla nykyisillä musiikeilla jaksan mp3:sta kauheen kauaa mukana kuljettaa, nii pääsee sit nauttii salilla/pyöräillessä/lenkillä spotifyn lesmills-soittolistan jytästä :-) Aloin ihan miettii, et miks en oo aikasemmin tota musiikkia tajunnu kaivata salille, mut sit hokasin, et ehkä oonkin kaivannu, mut en aluks tuntenu oloani kauheen kotoisaksi salilla, nii tuntui kauhistuttavalta vielä kaikenpäälle sulkea kuulo pois ulkomaailmasta ja uppoutua omaan epätietoisuuteen ja säästämiseen treenin kanssa :D Mut nyt oon jo sen verran pitkää salinki puolella heilunu, että tää asia ei enää tuota päänvaivaa. Tiiän mitä meen sinne tekee ja musiikki antaa nyt vaa lisätehoja hommaan!
Tulipa tänää myös ostettua kesää varten uudet bikinit. Ja se pukukopissa keimailu olikin sit astetta järkympi kokemus?! Haha. Treenaan ahkerasti ja syön mielestäni hyvin. Oon pitänyt itseäni ihan hyvän kokoisena ja kivan mallisena ja mulla on pitkään ollut hyvä olo tässä kropassa. Kuitenkin toi biksujen sovitus sai taas kauheen itsekritiikin päälle! Peilistä ei mun mielestä näkynytkään se aktiivitreenaaja, vaan enemmänki joku paksujalkainen kalkkilaivan kapteeni :-D Jessus. Onneks oli kaveri mukana, nii sen kanssa sai päivitellä näitä asioita. En ehkä oo asiani kanssa yksin? Aloin kuitenki jo miettii, että nyt oon  ollu liian lepsu herkuttelujen suhteen – eihän mun herkuttomampi huhtikuukaan onnistunut. Olin huhtikuussa varautunut kahteen herkuttelupäivään, koska oli parit juhlat. Mutta näiden lisäksi tuli herkuteltua joka viikko ainakin yhtenä päivänä – hups! Nyt se tuntui kostautuvan siellä pukukopin peilissä. Meinas jäädä biksut ostamatta.
Sitten mun kaveri onneks muistutti mua taas siitä kaikesta tehdystä työstä ja rakkaudesta liikuntaa ja terveellistä elämää kohtaan. Ja siitä, että oon kuitenki paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin – niinhän oon iteki ihastellut. Herkutteluista huolimatta. Eihän mulla koskaan aikasemmin oo ollut näin timmi vatsa. Ja yläkroppakin on saanut vahvistusta. Ja ite kehuin justii viikko takaperin, että mun takapuoli on vähä noussut ja saanut parempaa muotoa :) Ja oon ollu niin onnellinen salitreenin tuomista muutoksista ja uusista treenieuforioista salin puolella, nii olis suorastaan väärin antaa yksien biksujen musertaa kaikki! Sitä jotenkin vaa muuttuu niin vaativaksi itseään kohtaan, että ei pysähdykään kiittämään itseään hyvästä työstä, vaan vaatii koko ajan vaa enemmän ja enemmän. Ihan kuin mikään ei riittäisi. Varmasti 40 vuoden kuluttua katson omia nuoruudenkuviani ja näen hyväkroppaisen naisen. Miksen nauttisi tästä kropasta jo nyt, eikä vasta sitten myöhemmin!Niinpä pyöräytin olkapäät taa ja ryhdistäydyin. Eiks itsevarmuus saa kaikki ihmiset näyttää heti paremmilta? :-D Ja sitten jatkettii matkaa, bikinit ostoskassin paremmalla puolella. Päätin, että oon kesäkunnossa nyt näillä eväillä. Kivoja treenejä, hyvää ruokaa ja herkkuja kohtuudella. Ei voi mennä ihan kauheesti pieleen. Huomenna mä meen onnellisena ottaa aurinkoa äitin luo :-)
Ootteko te jo käyny kauhistelemassa pukukopissa biksujen kanssa vai onko talven treenit tuottaneet tulosta ja sai hyvillä mielin keimailla :)?
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta