treenipäiväkirjaa viime viikolta

Heippa! Tästä viikosta on tulossa aika kiireinen, joten en välttis ehdi kirjoitella niin usein, kuin haluaisin ja nytkin tulin vain nopsaan päivittää vähä kuulumisia. Uusi treeniviikko on startattu ihanien attackin miksausten parissa. Jatkokoulutukset on kuulemma meidän salilla jo ihan pian, mutta uudet ohjelmat saa vaihtaa yhteisestä sopimuksesta johtuen vasta kesäkuun alussa…… Ihan hyvä toisaalta näin, koska kesäkausi on aina niin pitkä, kun syksyn lesmillsit tulee sitten vasta syyskuussa. Mua vaan kauheesti nyt alko kiinnostaa taas, että mitä kaikkea kivaa sitä onkaan luvassa uusien ohjelmien myötä! Ja jotenki tää vertailuasetelma, että kummassa tulee parempi ja houkuttelevampi ohjema attackissa vai combatissa :D No, se selviää sitten kesäkuussa. Nyt mennään näillä ihastuttavilla vanhoilla miksauksilla vielä :-)

Alla heiaheiasta taas kaappaus viime viikon liikunnoista. En tajuu, miks noi pyöräilyt aina pomppaa toho päälimmäiseks :D Järjestelmällisenä ihmisenä oon koittanu aina merkkaillessa kiinnittää huomiota, että ne olis tuolla pinkan alimmaisina, koska eivät varsinaisesti mitää urheilusuorituksia ole. Mutta kuten olen kertonut, nii haluan ne kirjata heiaan, jotta vuoden lopussa saan taas helpolla tavalla itselleni tietoon vuoden aikana pyöräillyt kilometrit. No, hyötyliikuntaa pyöräilyn muodossa tuli siis viime viikolle 4h45min eli matkana 75km. Varsinaisia treenejä kertyi kuntosalilla 3. Maanantaina selkä-pakarat-takareidet ja keskiviikkona olkapää-ojentaja ja lauantaina rinta-hauis-vatsa -treeni. Jos tarkkoja ollaan, niin etureidet ja pohkeet jäi kokonaan tekemättä. Mutta salin lisäksi tuli kuitenkin tehtyä yksi juoksulenkki ja yksi combatti. Ja näiden lisäksi torstaina ollut kolmen tunnin lesmills-maraton. Eli ehkä ne etureidet on kuitenkin saanut osansa ilman varsinaista rääkkiä salilla :) Vaikka toi viikko näyttää aika täydeltä, nii siihen mahtuu kuitenkin periaatteessa jopa 3 kevyttä päivää / lepopäivää: tiistai, perjantai ja sunnuntai. Niinä päivinä en siis tehnyt mitään treenejä, vaan pyöräilin pakolliset matkat paikasta A paikkaan B eikä muuta :-) Ainiin.. Ja Gritin oo merkinny tänä vuonna aina tolla crossfit tägillä, koska heiaheiassa ei oo grittiä? :o Oon laittanu sinne palautetta tai se ehdotuksen jo joskus talvella, mut edelleenkää en löydä sitä et olis tullu?

Ja ketään ei ehkä yllättä tieto siitä, että viime viikon huippuhetket koettiin lesmillsmaratonilla :-D haha. Ja oli myös kivaa käydä juoksemassa lenkkiä sportstrackerin kanssa. Ehkä vois tälläkin viikolla koittaa ymppää johonki väliin juoksentelua.. Treenisuunnitelmat on tälle viikolle melkein tekemättä, koska on niin paljon kaikkea muuta menoa. Mutta eiköhän ne löydä paikkansa kuitenkin, koska eihä muut menot oo yhtää kivoja, jos ei päässy välissä vähä hurjastelee salille ja jumppiin :D Kivaa treeniviikkoa kaikille!

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta