tavarat hajoo käsiin ja muita päättömiä kuulumisia

Moikka. Mulle on eilen ja tänää sattunut monenmoista pientä kolhua ja hidastetta matkalle ja nyt on treenisuunnitelmatki niiden seurauksena ihan heikunkeikun :-D Ensinnäkin toi sykemittarin patterin loppuminen tuli eilen ihan yllätyksenä. Mittari ei antanu mitää ennakkovaroitusta, vaan suoraa vaa päätti sammua juuri ennen kun asututtiin cooperin lähtöviivalle. Mua tietysti jäi vaivaamaan mittarin toimimattomuus, koska käytän sitä niin aktiivisesti. No, eipä se riittänyt, että sykemittari sano ittensä irti,  vaan sen lisäksi mun puhelimeen tuli myös sellainen vika, että mun piti viedä se huoltoon. Niin jopas sitä yhtäkkiä olikin outo olo, kun ei ollut arjen turvallisia välineitä ympärillä – ei sykemittaria eikä puhelinta :D En siis pääsisi mittailee reenisykkeitä, en juostua matkaa, en ottaa blogiin kuvia enkä lueskeleen muiden blogeja liikkuvan netin kautta :D Suorastaan suuri muutos arkeen, haha. Oikeesti siis pieniä asioita, mutta jotenkin ku niihin on niin tottunut ja rutinoitunut nii tuli ihan pölhö olo ku niitä ei nyt ookkaan..
 
Olin suunnitellu, että menisin töistä suoraan salille ennen hierontaa, koska pääsin niin aikasin tänää. Mutta empäs sitten mennytkään, kun tuntui vähän orpolaiselta lähtee reenaa ilman mittaria. Halusin saada sen ekana kuntoon. Suuntasinkin sitten intersporttiin ja sain aivan mahtavaa palvelua! Mittariin löytyi uudet patterit ja pyynnöstäni ne jopa vaihdettiin siellä :) Tosin vastuuhan tässä vaihdossa on mulla itselläni, eli jos ne sen rikkoo, kun siinä täytyy olla niin perhanan tarkka, nii sitten ne ei kyllä sitä korvaa. Mutta otin mielelläni riskin, koska viimeksikin vaihto sujui niiltä paremmin, kuin mitä se iteltäni sujuisi. Ja kaupanpäälle sain vielä kaikkea siistiä infoa uusista sykemittareista, joita nykyää on markkinoilla! Innostuin kauheesti niistä ominaisuuksista, kun oon vähä tämmönen suorittaja-mittailija-urheilija ;) Ehkä se myyntimiehenä huomaskin, että olisin potentiaalinen asiakas ja siks just puhu mulle niistä kaikista hienouksista. Mutta olispa kyllä mageeta, että ei tartteis erikseen olla sykemittaria, gps:ää, pyörän matkamittaria ja mitä näitä nyt onkaan.. vaan kaiken vois saada yhteen (kalliiseen) mittariin mahdutettua! Hmmm. Ehkä mä jään ny pohtii ja pähkii asiaa ja hankin vielä tänä vuonna uuden mittarin, saa nähä :) 
 
Ja koska olin niin kauheen iloinen mittarin henkiinheräämisestä, nii ostin itelleni myös uuden jumppatopin! Se on samaa sarjaa kahden mun muun niken juoksupaidan kanssa, mutta tätä väriä en oo nähnyt keskustan interissä tai missään muuallakaan, nii tietysti heti ostin sen mukaani. Nyt sitten kauheesti himottais päästä ulkoiluttaa uutta toppia, mutta hierontaki olis tänää :D Niin. ja mikä tän kirjotuksen ydinasia tai pointti oli, nii eikai mikään. Sekalaisen setin pohjalle kerrottakoon sopivasti myös sekin, että osallistuin eilen ekaa kertaa tänä vuonna ohjatulle venyttelutunnille! Tai oikeastaan se oli vain puolituntinen. Tai oikeastaan lopulta se kutistui noin varttiin. Että semmosia kuulumisia tänää :D Yritys on ainaki hyvä.
 
toi on siis tumma pinkki, mutta kameralla otettu kuva ei oo yhtää nii hyvä ku puhelimen kameralla :D
 
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta