väskää menoa

Moroo! Tulin vaa nopsaan päivittää tän päivän kuulumisia. Kuvasta tiivistyykin kaikki tähän päivään sisältyneet liikuntaan viittaavat liikehdinnät :-D Monipuolisen liikunnan lisäksi ohjelmaan kuului myös makkaranpaistoa sekä lettuja mansikkahillolla. Nami. Mun puhelin on tietysti vielä huollossa, nii jäitte nyt ilman hienoja istagrammilla otettuja kuvia……… Ihan on ollut siis outo ja erikoinen torstai. Kaikki on poikennut tavallisuudesta. Tosin täytyy nyt mainita, että toi pupupuku sopii tämmöselle pomppijalle oikeesti aika hyvin – saa kerranki luvan kanssa hyppiä, tanssia ja liikehtiä levottomasti :-D
 
 
Kaikesta pomppimisesta ja poukkoilusta ooon nyt niin väsyny, että taidanpa painella suihkuun ja nukkumaan. Haha. Onneks huomenna on perjantai – palataan sitten taas normaalin elämän äärelle! :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta