viikonloppu kuvina

Moikka! Olipa ihana päivä tänään, kun sai taas tankata D-vitamiinia eli grillata itteensä auringossa :) Kerranki voin sanoa, että osu oikeelle päivälle toi auringonpaiste, kun oli mun vapaapäivä. Viikonloppuna on tapahtunu niin paljon kaikenlaista, että mä oon aika ylikierroksilla jotenki kaikesta. En tiedä mistä edes kirjoittelisin, kun tuntuu, että ei oo semmosta suunnitelmaa ja punasta lankaa löytynyt mihkään päivään. Oon vaa menny paikasta toiseen ja ollut kauheesti eri ihmisten kanssa. Nyt tällai sunnuntai-iltaa kohti jopa tuntuu, että oon ollu liikaakin kaikkialla, ja vaikka toi auringonottohetkikin oli tosi rentoilua, nii tuntuu vähä, että on se oikee lepääminen unohtunu kokonaan… Taas jälleen kerran tulee siis sanottua, että oon oikeesti näköjään sellainen ihminen, että tarviin ihan omaa aikaa hengailla itekseni ja tekemättä välttämättä mitään. No, ehkä ensi viikonloppuna viisastun ja annan itelleni myös aikaa hengähtää. Vaikka esimerkiksi liikunnat ei viikonlopun aikana ollut tavallisuudesta poikkeavia (vaan oikeastaan ihan päinvastoin!), nii on tullu todettua, että saatavilla oleminen ja monien ihmisten tapaaminen ja tällainen aktiivinen läsnäoleminenkin voi oikeesti uuvuttaa, etenkin, kun tekee työkseenkin sitä. Eli sen pidemmittä puheitta, tässä viikonloppuni kuvia. Kivaa on ollut ja paljon saanut aikaan, mutta vähä enemmän olis kyllä pitäny mahduttaa mukaan semmosta päämäärätöntä ajattelutyöstä vapaata oleskelua eli totally lepoa. Tunnistatteko mistä puhun? Tai onks teillä koskaan semmosta tunnetta, että on ollut niin paljon läsnä kaikille ja kaikkialla, että omien akkujen lataaminen on jääny kokonaa paitsioon?  Tai sit mä oon vaa totaalisen sekasin :D No mutta, ei kukaan tästä elämästä muista omia vajokkihetkiä, vaan kaikki mukavat hetket tallentuu mieleen – että kyllä tässä plussan puolella kuitenkin ollaan :)) Saa nähdä, kuinka viikonlopun touhottaminen vaikuttaa ensi viikon treeneihin. Ps. Instagram on kyllä maailman paras sovellus, kun sillä saa oikeesti tallennettua tilanteita ja hetkiä kuviin kätevästi ja nopeasti :)
 
perjantain herkkuhimoon ostin vähä prodepatukoita
…koska lauantai oli herkuttelupäivä :D
kylmää pommacia, namii
sunnuntaiaamu käynnistyi lenkkeilyllä
aamukahvit ja -lehdet auringossa :)
life is good
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta