bodycombat56

Hellouhellou! En vaan pysty pitää tätä asiaa sisälläni, joten pakkohan se oli heti kirjautua blogiin jakamaan endorfiinihumalaiset tunnelmat teidän kanssanne :D Eli nyt on tutustuttu vihdoin bodycombat56 ohjelmaan, ja tässä vähän mun tunnelmia ja ensivaikutelmia biiseistä ja koreoista. Tracklist löytyy täältä! Ite tein tavoistani poiketen tällä kertaa siten, että katsoin biisilistat läpi, mutta en oo kuunnellu niitä lainkaan kotona ennen tuntia. Sama siis combatin ja attackin kanssa. Halusin tällä kertaa säästää yllärit ja miksatut versiot biiseistä kuultavaksi vasta tunnille :)
Lämmittelyt eli 1a ja 1b oli tosi kivoja! Musiikit oli meneviä ja koreo vaihteleva. Sai oikeestaa olla kunnolla hereillä heti alusta asti, koska mitään kohtaa ei jankattu kauheen pitkään, vaan monipuolisesti lämmiteltiin molemmat puolet sekä tavalliseen tapaan jäsennetysti ylä- ja alakroppa :) Oli kyllä ihan huippua, että meidän ohjaaja oli tänää ihan superi-innoissaan tästä ohjelmasta, ja jotenki se into tarttui (vaikka mäki olin innostuksissani parkkeerannu salin eteen jo 30min ennen tunnin alkua varmistaakseni, että saan hyvän paikan :D) Lämpässä pääs mun mielestä jo fiilistelee rennolla otteella, koska siinä tehtii esim. paljon peräkkäisiä polvia :)
Eka combatosuus eli biisi nro2 welcome to the jungle oli perus rokkibiisi. En tykkää rokkibiiseistä missään LM-lajissa, joten tääkään ei ollut musta erikoinen. Onnek se oli aika lyhyt kuitenkin.. Koreo oli simppeli. Tosin siinä lopussa kiinnitin jostain syystä erityistä huomiota siihen, että vaatii jo hyvää keskivartalon hallintaa, jotta saa nopeessa tempossa tehtyä polvi-etupotku sarjaa ja vielä vuorojaloin :) 
Kolmosen poweri oli ihan huippu!! Mun lemppareita muutenkin on aina nää hakkailubiisit, jossa vaa riehutaa niin täysillä ku kropasta lähtee! Hyvä musiikki, kiva ja helppo koreo, oma innostus, kaveri huitomassa siinä vieressä ja ohjaajan valtava tsemppi teki tästä biisistä tunnelmaltaan tänää ihan huikeen maagisen! Tässä vaiheessa olin ihan sitä mieltä, että ei voi enää paremmaks mennä ja että tää biisi on varmasti mun suosikki 56-ohjelmassa.
Nelosessa oli vuorossa scooteria, ja mun LM-urani aikana en oo varmaan koskaan pettynyt scootereihin, joten odotukset oli korkealla. Musiikki kuitenkin meni jostain syystä tässä vaiheessa hiljemmalle (varmaan oli nostettu tossa edellisessä powerissa täysille) nii sit en jotenki saanu nyt kiinni tästä biisistä samalla tavalla. Koreo oli kuitenkin kiva, ja myös melko haastavakin. Ristiaskel ja kaksi sivupotkua oli mulle ihan uus homma, ja ei kyllä menny ihan niin mallin mukaisesti ku olis pitäny. Vähän aikaa jouduin hakee sitä kohtaa, jolloin lähtee ottaa sitä ekaa askelta, jotta en myöhästyis niistä potkuista. Ja niinpä sain siihen loppuun vaan ihan yks-kaks onnistunutta comboa. Mutta on ainaki tiedossa, mitä kohtaa harjoitellaan ;p
Sitten tulikin vitonen eli  toinen poweri joka tehtiin biisiin nimeltä Stomp on the ground ja tsiisus – mä olin ihan liekeissä :D!! Innostuin ihan valtavasti tästä biisistä, koska jotenki mulla tuli ihanat ajat attackin puolelta mieleen ja sit vedin sen vuoksi ihan täysillä, haha. Ja onneks koreo osoittautuikin justii semmoseks rennoks, helpoks ja tehokkaaks – sai sykkeet ihan luvan kanssa nousta  huipulle! Teki mieli laulaa ja pomppia ja tanssia ja kaikkee. Onneks koreossa oli huomioitu sekä jalat että kädet, jotta sain riehua nii kovasti ku kropasta lähti! Koreossa siis tehtii lyöntejä etuviistoihin nii siinä sai vähä askeltaakin ketterään ja sitte oli kivoja hyppynaruja.
Kutosesta en oikein osaa sanoa mitään. Tehtiin tasapainoa ja jalkojen lihaskuntoa. Esquivaa ja matrix-potkuja :-D Aika tylsää, mutta sykkeet sai onneks vähä laskettua edellisten riehumisten jäljiltä.
No sitten. Muay thai. Viime ohjelmassa se oli  mun inhokki, koska se biisi oli liian rokkibiisi ja mulla oli kauhee ristiriita, kun en saanu siitä biisistä mitää fiiliksiä ja sit kuitenki biisin teemana olis riehua. Ja kuinkas kävikään tänään………….. Niin, saamarin rokkibiisit!!! Jos sanavarastooni kuuluisi kirosanat, nii ton saamarin tilalla olis sellanen, vaikka se S:llä alkava. Siis tää muay thai oli ihan surkea. Niin surkea, että mun teki mieli pissiä sen päälle. Eli lähtee vaikka vessatauolle sen aikana. En lähtenny. Mutta pidin oman juomatauon, pyyhin hikeä ja katselin epäuskoisena peilistä itseäni. Miten voi olla mahdollista, että ennen niin ihanat muay thait on nyt tälläsellä rokkibiisilinjalla ?! :/ yhyyy. Mua harmittaa niin kauheesti. Tää biisi meneee nyt kyllä mun koko combatihistoriani ranking-listan viimeiselle sijalle. Ihan kamala. Harmi.
Onneks olin etukäteen silmäillyt tracklistiä ja tiesin, että sykehuipussa oli tulossa mun arkielämän suosikki artistin Tieston biisistä miksattu silence! Tiesto on niin paras ja nii oli tää sykehuippukin! Mulla meni ihan kylmät väreet, vaikka olin ihan hiestä märkänä ku hakkasin menee!! En tiiä, miten tätä biisiä kuvailis, muuta ku et se oli NIIIN PARAS <3 Aivan ehdottomasti meni mun combatin suosikkibiisieni kärkeen, ihan ykkössijalle. Niin huippu se oli! Ja pitkä! Ja monipuolinen koreo! Ja ihana basso! Tätä on combatissa tarjottava fitnessmagic parhaimmillaan! Et ees huomaa, että syke on josssai maksimissa ja hiki virtaa ja mitä kaikkee ku sä vaa nautit niin kauheesti siitä tekemisestä. Aah. Tän jälkeen mä nauroin edelliselle muay thaille. Ihan sama, vaikka olis kuinka surkea. Hyvää kannattaa odottaa ja tätä parasta varten kannattaa vaikka kärsiä yks rokkibiisi ;)!! Ihan huikeeta <3
Niin ja sitten tehtiin joku lihaskuntobiisi ja venyttelyt. En muista niistä juuri mitään tai eipä niillä oo mitään väliäkään. Olin nii innoissani ja onnellinen tosta vikasta sykehuipusta, että keskityin fiilistelee sitä ja ihailee ennätysmäistä hikoiluani peilistä. Se vaa näyttää niin hyvältä, kun hikoilee nii kovasti, että päivettynyt ja salilla käytetty kroppa kiiltää hiestä ;p!

 Mun mielestä tähän ohjelmaan on siis saatu mahdutettua aivan kaksi ääripäätä: maailman huonoin ja maailman paras combatbiisi. Muuten ohjelma oli kyll enemmän, kuin keskitasoa. Asteikolla 4-10 antaisin tälle ohjelmalle arvosanan 9. Jos ei olis noita rokkibiisei, nii oli 10 :) haha. Mutta niistä ei taida koskaan päästä eroon.

Mitä mieltä te ootte tästä bodycombat56 ohjelmasta? :) Ja erityisesti mua kiinnostaa, mitä mieltä ootte tosta vikasta sykehuipusta? 
tää nyt ei oo ihan se sama ku tunnilla, mutta sinnepäin. ihana!
Milla

2 vastausta artikkeliin “bodycombat56”

  1. Mä rakastan tota uutta biisilistaa!
    Puolikkaan uutta oon vasta päässy hakkailemaan läpi mutta on miltein turhankin tehokas (jos siis on pohkeet superjumissa kuten mulla oli) :D

    • sitä se kyllä on – huipputehokas nimenomaan! huhhuh, puhaltelin siinä jo kolmosbiisin jälkee ihan naama punasena :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta