brunssilla

Heipsan. Mun mielestä aamupala on päivän paras ateria. Moni sanoo, että se on myös tärkein. Aamupala on kaikista kivoin ehkä sen takia, että sillon saa luvan kanssa syödä kaikkia mun herkkuja: puuroa, rahkaa, jugurttia, marjoja, hedelmiä tai leipää. Mun omat aamupalat on  viimeaikoina menny sillain, että arkiaamuina syön rahkaa höystettynä kaikilla herkuilla ja viikonloppuisin puuroa :) Kuten oon aikasemminkin kertonut teille, nii koitan tota leivän ostamista kotiin säännöstellä ja hankin sitä vain sillointällöin, oikeastaan nykyään aika harvoin, koska se vaa tekee kroppaan semmosen tukkosen ja turvonneen olon, vaikka maultaan onkin suurta herkkua. Näillä on siis menty jonkin aikaa. Ja mä nautin kaikista eniten rauhallisista aamupalahetkistä. Siitä, kun saa rauhassa lukea aamulehden ja juoda aamukahvin eikä oo kiire mihinkään. Eli voitte kuvitella, että tällänen toteutuu pääsääntöisesti vain viikonloppuisin ;p haha.
 
Tästä viikonlopun aamiaisen nautiskelusta keksinkin järjestää hyvälle ystävälleni brunssin. Toki ystävyys sinänsä on jo syy järjestää jotain kivaa toiselle, sillä olishan elämä todella yksinäistä ilman samanhenkisiä ihmisiä :D Mutta tää nimenomainen ystävä on erityisesti viimeisen puolen vuoden aikana auttanut mua niin monessa asiassa, enkä osaa aina sanoin kiittää tarpeeksi paljon, kuin kiitollinen oikeesti oonkin kaikesta. Ja koska lahjontakin on vähän vähemmän coolia, nii ajattelin, että kunnon aamupalahetki vois olla piristävää ja kivaa vaihtelua molemmille :)! Saatiin sovittua yhteinen aamupalahetki tälle sunnuntaille, ja kahvit olikin tippumassa jo 9 aikaan. Tavallaan tarkoituksena oli viettää brunssia, mutta kuitenkin ajallisesti oltiin vielä ihan oikeessa aamupala-ajassa :-D Tarjoilut kuitenkin oli semmosta brunssi-aamupala välimaastoa: tuoreita vihanneksia, marjoja ja hedelmiä, itseleivottuja sämpylöitä, karjalanpiirakoita, kananmunia, smoothieta, keksejä, kahvia, mehua ja ’jälkkäriks’ mustikkapiirakkaa. Eli siis kaikkea sekalaista settiä. Kriteerinä tarjoiluille oli vaan herkullisuus :) Nautiskeltiin kaikista tarjoiluista melkein ähkyyn asti. Munkin piti varmaan kaikkia leipälajikkeita maistaa, kun kerrankin niitä oli tarjolla :D haha. Oli kyllä piristävää syödä vaihteeksi aamupalaa jonkun kanssa. Me  juteltii esimerkiksi kaikista ihan hassuista jumppamuistoista ja syömisen sosiaalinen puoli muistui taas hyvällä tavalla mieleen :) Mä kun en kauheen usein syö muiden ihmisten kanssa – lähinnä töissä vaan.. Syömisen ja juoruilun jälkee oli tarkoitus tietysti lähteä reenaa. Oltiin suunniteltu selkä-vatsa -reeniä salilla.
 
kattaus
Vaan kuinkas sitten kävikään. Vatsa täynnä kaikenmaailman herkkuja, juuri ennen kuin siirryimme jälkiruokana olleeseen mustikkapiirakkaan, huomattiinkin, että siellähän muuten alkais 40 minuutin päästä attacki ja vielä se uus ohjelma, jota ei olla kumpikaan päästy vielä testaa! Hetken aikaa naurettii idealle mennä suoraa herkkuaamiaiselta attackii – eihän siinä ny tulis muuta ku pistoksia vatsaan ja tuskanhiki. Mut mitä kauemmin kateltii toisiamme ja kelloa ja sitä herkkupöytää nii mitään sanomatta kuitenkin jotenkin arvattiin, että sinnehän me päädytään :-D Kuka attackhullu voi olla menemättä attackii, jos uudet ohjelmat on vihdoin saatu käytäntöö meidänki salilla (1.6 lähtien vasta) ja vielä just siihen aikaan, kun oltas menossa muutenki reenaa (no okei, oltas kyl sulateltu varmasti hetki pidempään…). Jäi mustikkapiirakat sitten syömättä, mutta onneks mulla oli mun iskä ja muu perhe tulossa kylään päivällä, nii sain sen tarjottua niille :) Ja koska aina vedän ihan överiks noi tarjoilujen määrät, kun jotain päätän laittaa, nii sain sitte pikkuveljelle laitettua eväät reppuun tulevaa viikkoa varten :) Jos kaikki piirakat, leivät ja keksit jäis tänne mulle pyörimään, nii veikkaan, että ens treeniviikosta vois tulla aika pisteliäs. Söisin kuitenki liikaa kaikkea muuta ja liian vähän sitten sitä kunnon ruokaa. Eli hyvä näin. Moni sai osansa tästä brunssista, vaikka virallisesti vieraita oli kutsuttu vain yksi :D
 
Ja tosiaan siis, koska meillä oli valmiiks jo reenikassit pakattu ja  kaikki urheilukuteetkin päällä, nii kirmailtiin sit extemporee pitkin kaupunkia kohti salia – jumppasalia siis :) Tulihan tutustuttua uuteen bodyattack81 ohjelmaan brunssiherkut vatsassa. Haha. Jätän sen tarkemmat kuvailut tekemättä. Ja palaan huomenna myös kertomaan omia mielipiteitäni tästä uudesta ohjelmasta! Meinaan käydä sen vielä uudellee riehumassa huomenna, nii muistankin sitten varmasti paremmin, mitä kaikkea hienoa siellä olikaan ;p
 
vesimelonia ja tuoretta ananasta
ja muita hedelmiä
proteiini-mustikkasmoothie +aplarimehua
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta