perjantaikuulumisia

Heipsan. Tänää oon viettänyt lepopäivää reenistä ja tän hengailupäivän aikana onkin sitten tullut huomaamatta vietettyä myös ’lepopäivää’ mulle niin tärkeästä säännöllisestä ja hyvästä ruokailusta. Hups. Ja tuloksena onkin se, että oon syönyt enemmän herkkuja, kuin varmaan koko viime kuukauden aikana ja oikeat ruokailut on jääneet ihan hunningolle – lähinnä pinaattilettuihin raejuustolla niissä väleissä, kun en oo ollu jätski kourassa kioskilla :-D haha. No, mutta eipä näitä nyt onneks kauheen usein tuu ja mä oikeesti tykkään noista pinaattiletuista niin kauheen paljon, että en oo kauhean surullinen tästä einesten ja herkuttelun täyttämästä päivästä :D Mutta täytyy kyllä sanoa, että on vaan niin totta, että jos ei syö 3-4 tunnin välein proteiinipitoista ruokaa ja juo tarpeeksi vettä, vaan niiden sijasta ujuttaa sokeripommeja pitkin päivää suuhun, nii ei varmasti tule kunnon nälkä! Sen sijaan herkkuhimo vaan kasvaa päivän mittaan ja tulee ahdettua lisää kaikkea skeidaa suuhun. Jos siis antaa siihen itselleen luvan, kuten mä tänään annoin :) Karkki on vaa niin hyvää! Ja toi stevi-lakridsi ei nyt siis tee tästä päivästä mitenkää terveellisempää, vaa kunhan piti ostaa noita(kin) kokeiluun nyt herkkupäivän vuoksi :D
 
 
Ehkäpä nää ’tankkailut’ tulee ihan tarpeeseenkin, sillä huomenna onkin se Military run -juoksutapahtuma, johon ilmoittauduin erään kaverini kanssa joskus alkukevään juoksuhurmoksen aikoihin :D No, tänää on sitten tullut viestiteltyä vähä enemmänkin huomisesta, vähä selviteltii, mihin oikeastaan ollaan edes menossa. Mietittiin myös, mitähän sitä pukisi päälle, mitkä kengät jne.. Tapahtuman facebooksivuilta onneks löytyikin hitusen tuota oleellista tietoa, ja mä aloinki jo taas miettii pelonsekaisin tuntein, että mihin sitä onkaan ilmoittauduttu :DD Facebookissa selvitettiin ja annettiin vastauksia muun muassa tähän mun vaatekysymykseen:
 
Asu: Jotkut rumat kengät, joiden likaantuminen ja kuraantuminen ei haittaa. Paita, mielellään pitkät hihat, koska oksisto voi raapia käsivarret verille. Jalkaan mielellään pitkät housut, jotta polvet eivät ole ihan rikki maassa ryömimisestä – SIIS RYÖMIMISESTÄ :D WTF? Mä luulin lähteneeni juoksutapahtumaan mukaan :D Ja erityishuomio, että mukaan voisi ottaa pussin, jonne voi laittaa likaiset ja kuraiset vaatteet juoksun jälkeen (jottei treenikassi likaannu). haha. Okei! Mä olin suunnitellu, että lähtisin mun uusissa shortseissa ja jossain räikeessä Niken treenitopissa juoksee, mutta vissii pitää harkita vielä uudelleen :D Siis siellä on varmaan oikeesti jotain mutakuoppia ja vesiesteitä! huh. Kuinkahan mun käy! Taidan tästä lähtee pakkailee tavaroita (ja vaihtoehtoisia juoksuvaatteita), joten wish me luck! Jäädää tietysti viettää kaverin kanssa afterrunia hyvän ruuan ja juoruilun merkeissä, joten postailut voi huomiselta jäädä. Palaan asiaan kuitenkin sunnuntaina – jos oon hengissä :D Kivaa viikonloppua kaikille!
Milla

3 vastausta artikkeliin “perjantaikuulumisia”

  1. hahhah!! :D mä täällä venyttelen, ja lakkasin just kynnet (vissii tosi oleellista huomisen kannalta, että kynnet on lakattu ;)). saas nähä miten meidän käy, kun ryömitään panssarivaunujen ali jne, innolla ja kauhulla odotellen… :D

  2. Hyvä kuva toi ”maximum taste, no sugar” ja sit noi karkit tossa :D

    .anne

    • haha eikö! karkit meni perjantaina heti. nyt vetelen sunnuntai-illan ratoksi pepeä kylmänä tölkistä – ah nam. Onneks ei oo sokeria ;p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta