salivierailulla

Moikka! Mä tykkään niin paljon reenailusta, että tahallisesti ja tahattomasti tsemppaan muitakin ihmisiä liikkumaan. Monilla työpaikoilla mulle on muodostunut jonkinlainen urheilijaprofiili – ehkäpä  runsas määrä eväsrasioita ja attackien vuoksi vaihdetut työvuorot ovat herättäneet keskustelua, joissa oon kertonut omista vapaa-ajan harrastuksistani :) Joskus mun kauempana asuvat kaverit tulee mun luo viettää hyvinvointiviikonloppua, jolloin liikutaan yhdessä ja tehdään terveellisiä hyviä ruokia. Musta on niin kivaa, kun saan vieraita, mutta vielä kivempaa se on, ku tehdään kaikkia innostavia treenejä yhdessä! On kivaa esitellä omaa salia kavereille, jotka reenaa jossain eri kaupungissa. Ja tykkään myös viedä ihmisiä mun tavallisimpiin lenkkimaastoihin tutustuun. Kuluneena viikonloppuna tää asetelma olikin toisinpäin, kun mä lähdin kaverini luo yökyläileen ja viettään liikunnallista viikonloppua.
Käytiin siis juoksemassa Military run, josta kirjoittelinkin teille eilen. Tapahtuma oli lauantaina. Sunnuntaille ei ollut mitään suunnitelmia, mutta eiköhän me aktiivisina ihmisinä äkkiä sellaisia kehitelty :D Lähdettiinkin tällä kertaa tutustumaan mun kaverin vakkarikuntosaliin, joka ei ookaan ihan perussali! Pääsin nimittäin vierailemaan Suomen kasarmien kuntosalilla! Koitin siinä pihassa kysyä kaverilta, että mikä sen salin nimi on, mutta eikai sille ton virallisempaa nimeä löydy :D
Kasarmin kuntosali oli oikein kunnon äijäsali! Ilmastointia ei oikeestaan ollut (ikkuna auki), sisutus oli ööö, no sitäkään ei ollut, kaikki tarvittavat välineet löytyi (tai no, mulle ei löytyny tarpeeks pieniä painoja, haha -mutta en valittanut, tein isommilla) ja tilaa oli juuri sopivasti. Treenitila oli jaettu kolmeen erilliseen ’saliin’ ja käytiin ekassa salissa tekee lämmittelyt, tokassa varsinainen hauis-olkapää-ojentaja -treeni ja kolmannessa jumppaamassa jotain hömppää :D Ja paikalla ei ollut kuin ihan yks-kaks muuta treenaajaa samaan aikaan! Ja mikä tästä salista teki mun mielessä ihan huipun, nii siellä sai oman puhelimen kiinni soittimeen ja sitten pystyi spotifysta laittaa mun LesMills-soittolistan jytäämää ja laittaa reenin käyntiin!! Kuin siistii!! Mä olin niin innoissani jo ajatuksesta, että voisin joka viikko omalla salillani kuunnella täysillä sitä musiikkia, jota itse haluan! Ja että alkulämpän vois tehdä siellä jumppasalin puolella esim. combatin tai attackin vanhoja (tai miksei uusiakin) ohjelmia muistellen! Hitsit et se olis kivaa. Mut ei ainakaa mun salilla uskaltais mennä laittaa vaa levyä soimaa ja huitoo sinne iteksee ilmaa :D Vois tulla sanomista. No, onneks salilla voi sentää pitää kuulokkeita korvilla.. Mutta oli kyllä jotenki huippua saada koko sali omaan käyttöön ja omat musiikit vielä taustalle pauhaamaan :D!?
Ja ilmeisesti musiikin voimalla sai taas hyvän treenin tehtyä, ku tänää on ollu ojentajat ja hauikset niin kipeenä, ettei tukkaa saanu kunnolla ponnarille :-D haha. Niin, ja tosiaan en ollut varustautunut tohon salihommaan lainkaan, mutta onneks en ollut etukäteen osannut päättää militaryyn puettavia vaatteita, nii mulla oli useampi treenitoppi mukana :) Ja koska tehtiin yläkropan treeni, nii ilman treenikenkiäkin pärjäs ihan hyvin! Tulihan kokeiltua ilman kenkiäkin treenaus :) Ja vähänkö sain taas lisämotivaatioo tähä salitreenaukseenki – mun kamu oli nii fitissä kunnossa, että ei oo kyllä salihommat hukkaan menny! Tuli taas itellekin semmonen palo, että lisää voimailua ja vähemmän jumppausta. Viime aikoina kun mun viikot on ollu aika jumppapainotteisia……….. Heitinpä haasteen itselleni, että saman kamun kanssa ku lähdetään summersoundeille heinäkuun lopussa, nii ennen sitä käyn kehonkoostumusmittauksessa ja oon vähän enemmän tikissä kuin nyt :) Katsotaan! haha. Jos ei jätski maistu liikaa……..
Kiitos reeniseurasta ja vierailumahdollisuudesta – tulen varmasti uudelleen jos kutsu käy ! :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta